Jorman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Chop Suey klibine klip çektik :D Biliyorum berbat oldu küfretmeyin sadece paylaşayım dedim. http://rapidshare.de/files/6804695/chop_suey.WMV.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 azuhuhaz tiplere bak haju koparttın gece gece edit: saç sakal da uzamış görüşmeyeli :P ayrıca sonu mütiş :) [Bu mesaj taz tarafından 27 Ekim 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bizden gördünüz dimi sisigidisisi .. * nıç nıç nıç * Asıl chop suey budur =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tabii ki sizden gördüm :P Bu arada taz sen öldün mü ya kaç yıldır haber alamıyorum senden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ayrıca iyide abi iğrenc.. Bu ne be..!!! Gülümsemek için kastım kendimi ama olmadı =p Bide o kamera dönünce ne anlama geliyor ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Mayhem, 27 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Ayrıca iyide abi iğrenc.. Bu ne be..!!! Gülümsemek için kastım kendimi ama olmadı =p Bide o kamera dönünce ne anlama geliyor ? Hani klipte kamera dönüyodu ya onu yapmaya çalıştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sarılının samba yapar gibi bir hali var genelde eheh en sonunda saçı taradıktan sonra attığı bakışla güzel bağlamış kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 özenti gençliğin hazin sonu[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 klibi indirdim ve ondan önce de paradise city videosunu izliyorum winampdan karar verdim axl ve slash bu ikilinin yanında halt etmiş bi bölüm var solist eğiliyo gitarist çıkıyo gitarist eğiliyo solist çıkıyo sonra solistin dansı aman allahım o ne möhteşem bir dans salsayla anadolu türk halay ritmini karıştıran dansı beni benden aldı hele kameranın arkasına geçirip onu döndürüp 2-3saniye onların gömleklerini görmemiz herhalde burda grup kamera arkasında yaşananları göstermeye çalışmış ben böyle yorumladım sizi bilemiycem ama vede solistin ağzını açmadan bütün bi şarkıyı söylemesi bende şok etkisi yarattı bu nsl bi yetenekdir yarabbim[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 be nu leaynn :D harbiden kötü olmuş yani... durun ben size koyayım iki farklı versiyon bizim okuldan/yurttan elemanlar yapmıştı.. açarım şimdi başlığı :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 koç milyon doalrllık bir bütçeye sahip bu klip ? :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sari arkadaş çok güzel.. mikrofonla birşey yapmaya çalışıyor..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Biz de yaptıydık 2004 yazında ama hiçbi şey aslı gibi olmuyo. Taklit olduunu bildiimizden, çok çirkin gelmişti; şimdi nerdedir bilmiyom bile...[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Orjinal olun yahu. Başka bişeyler bulun yapın gülelim.Eminim taklitlerinden daha güzel olur çünkü siz buluyosunuz.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://rapidshare.de/files/6822027/Video__57_.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Biz lose control ü yapmıştık. zZz..[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Basarısız buldum. :)[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Mayhem, 27 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Ayrıca iyide abi iğrenc.. Bu ne be..!!! Gülümsemek için kastım kendimi ama olmadı =p Bide o kamera dönünce ne anlama geliyor ? :D:D:D:D bak hemen igrenc dedi onlarda yaptı ya yediremedi.:D:D:D[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 rezillik rezillik bu ne abi ben bole bişe yapacam beni s... bunu internete hele hele paticige hiç vermem el fenerinden mikrofon offffffff :D:D:D:D[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 puhahahaaa[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 pek gülemedim..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu nedir ba :/[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: LucifeL, 27 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki: rezillik rezillik bu ne abi ben bole bişe yapacam beni s... bunu internete hele hele paticige hiç vermem el fenerinden mikrofon offffffff :D:D:D:D o el fenerimi yaw,ben dambıl gibi gördüm.alla halla[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende dambıl zannettim..belkide dambıldır..D:D: bence sonu cok komik olmus..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 böyk[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar