Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Chop Suey de bizden :)

Jorman

Öne çıkan mesajlar

klibi indirdim ve ondan önce de paradise city videosunu izliyorum winampdan karar verdim axl ve slash bu ikilinin yanında halt etmiş bi bölüm var solist eğiliyo gitarist çıkıyo gitarist eğiliyo solist çıkıyo sonra solistin dansı aman allahım o ne möhteşem bir dans salsayla anadolu türk halay ritmini karıştıran dansı beni benden aldı hele kameranın arkasına geçirip onu döndürüp 2-3saniye onların gömleklerini görmemiz herhalde burda grup kamera arkasında yaşananları göstermeye çalışmış ben böyle yorumladım sizi bilemiycem ama vede solistin ağzını açmadan bütün bi şarkıyı söylemesi bende şok etkisi yarattı bu nsl bi yetenekdir yarabbim[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de yaptıydık 2004 yazında ama hiçbi şey aslı gibi olmuyo. Taklit olduunu bildiimizden, çok çirkin gelmişti; şimdi nerdedir bilmiyom bile...[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 27 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Ayrıca iyide abi iğrenc..
Bu ne be..!!!
Gülümsemek için kastım kendimi ama olmadı =p
Bide o kamera dönünce ne anlama geliyor ?
:D:D:D:D bak hemen igrenc dedi onlarda yaptı ya yediremedi.:D:D:D[signature][hline]...FaLLeNAngeL...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 27 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
rezillik rezillik bu ne abi ben bole bişe yapacam beni s... bunu internete hele hele paticige hiç vermem el fenerinden mikrofon offffffff :D:D:D:D

o el fenerimi yaw,ben dambıl gibi gördüm.alla halla[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...