Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Obi-Wan Trials Diye Cikti Ortaya Pearl dendi FRS Dendi Nerde FRS Nerde Pearller Nerde Obi-Wan ? Bilgisi Olan Varmi? :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 melek oldu o uçuyo[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 onu görmek için yodanın öğretmesi gerekiyo obi wan a ööretmişti ya dicem... luke nası gördü nese karıştırmayim :D sen bi yodayı ara belki onun ruhunu bulursun onla bi konuş onunla kontak kurmak içinde kim yardım eder bilemiyorum :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Aaa abi nasıl desem bilemiyorum.. O...öldü..*gözyaşlarına boğulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Redeagle, 28 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Aaa abi nasıl desem bilemiyorum.. O...öldü..*gözyaşlarına boğulur* üzülme kardeşim :([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hehehe bugun obi-wan a ihanet ettim adam neredeyse agliyacakti acidim valla... Neyse obi wan questlerini yapmaniz icin ilk once mustafardaki diger questleri yapmalisiniz(Tam hatirlamiyor hangileriydi ama 20 questten sonra benimle gelip konusmustu) Spoil vermeyeyim quest cok guzel ozellikle sonunu super yapmislar ama lava crystal i obi wan vermiyor frs de yok sadece guzel bir kristal aliyorsunuz ihanet ederseniz(Etmeyende sanirim ona benzer bir kristal aliyordur) Lava crystal icin ilk once hk-47 quest serisinin sonuna gitmek lazim oradan bir instance aciliyor icinde direk lava crystal veren bir yaratik varmis(1/10 oraninda dusuruyor)girip cikip istediginiz kadar kesiyorsunuz iste yanliz hk-47 questleri asiri zor cok saglam 8 kisilik grup gerek [Bu mesaj Sylian tarafından 28 Ekim 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bakkala 2 ekmek 1 malboro almaya yolladım[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: DarKRideR, 28 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: bakkala 2 ekmek 1 malboro almaya yolladım beklenen cevap geldi :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 baktım kimse yazmamış görev adamıyız ya atlayayım dedim :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Obi-Wan burada. Meslek değiştirmiş biraz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 9 questten sonra cıkıo dediler bana.. ama bana kaba bi adam gibi gldi kendisi.. konusmaya calıstım terslio yaa[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: nuwanda, 29 Ekim 2005 13:18 tarihinde demiş ki: 9 questten sonra cıkıo dediler bana.. ama bana kaba bi adam gibi gldi kendisi.. konusmaya calıstım terslio yaa dark side'a falanmi gecti acaba? :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar