Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatya Cocuk Esirgeme Kurumu [kınıyorum!]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Bana teslim etseler onlara yapcağımı bilirdim. Türlü türlü işkenceler yapardım, canlı kalıp tüm acıyı hissetmeli. Ona kendi b.kunu yedirirdim. Kaynarsuyla kova kova yıkardım. Uyumasına izin vermezdim. orasını burasını oraklarla parçalardım. Kendi organlarını kendine yedirirdim. Ellerinden kollarından uzatırdım. En sonunda ise güneşin altına iplerle yere bağlı şekilde yatırır, boynuna nemli hayvan bağırsağı dolardım. nemi gittikçe azalan bağırsak, zamanla sertleşir, küçülür ve bağlandığı boğazı parçalar.

Evet, kesinlikle sonları böyle olmalı!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işin kötüsü nedir biliyormusunuz?

Ancak yeni farkedildi...Yani o psikopatlar 19 yıldır işteymiş... Kimbilir kaç tane çocuğa cehennem hayatı yaşatmışlardır orda...

Ayrıca yeni farkedildiğini tekrar vurguluyim... Belkide böyle yuvalardan 10 larca 100 lerce var ama biz sadece bundan haberdar olabildik...

Dahada kötüsü;
Bu kadın girdi cezaevine 5-6 ay yatçak çıkçak.Sonra daha büyük bi öfkeyle devam etçek...Doğru düzgün ceza yok.

En iyisi bunları meydanlardan birine salsınlar.Daha iyi bir ceza olamaz.Bıraksınlar linç edilsin...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 27 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:

En iyisi bunları meydanlardan birine salsınlar.Daha iyi bir ceza olamaz.Bıraksınlar linç edilsin...

Cozum bu degil elbet,biliyorum zor ama sagduyuyu elden birakmamak lazim..hic bi suc cezasiz kalmaz..olumlu dunyada kalirsa oteki tarafta kalmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ne diyim arkadaşlar.Siz hepiniz doğru söylüyosunuz.Ama bu bikaç yıl önce yine yaşandı.Yine devlet,"Yapılması gerekeni yaptık." dedi.Yine oldu işte.Eskilerde de şöyle bir olay olmuş:

[spo1=Olacak iş değil...]Hele büyüklerin (12-16 yaş) ırzına geçme bile olmuş. :| :yapma: :hrr:[/spo]

[Bu mesaj funny_girl tarafından 27 Ekim 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün haberde islediim kadarıyla şöle bşiler varmış bu yurtlarda. şükriye tutkun anlatıodu, o da 2 yaşından 15 yaşına kadar orda kalmış. o zmnlar da psikopatlar varmış bu zmndakilerden daha da kötüymüş. mesela bu küçük çocukları 'adam etmek için' bi odaya kapatmışlar kurban bayramında, odada kesilmiş hayvan başları fln varmış. çocuğu buraya koyup ışığı da kapatıp bırakıp gidiolarmış.düşünün o çocukların psikolojisini...bide m.e.b den sürülen tacizci öğretmenleri buralarda istihdam ediolarmış, sapık hademeler fln...baya şey anlattı kadın..üzülmemek elde deil bu muamelelere.[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yapan insan olamaz ki! insan izlerken bile büyük üzüntü duyuyor,bunu yaparken nasıl acımıyorlar ki onlara:S bunlara nasıl insan denir ,gerçekten de asmak lazım sonucta birkac yattıktan sonra aklı vicdanı yerine mi gelicek?hayır...ve bu tür yerlerin dolu olduguna da eminim.bu nasıl bi cocuk esirgeme kurumu ve bunu bugune kadar kimse mi fark etmemiş? bunun denetlenmesi fln filn yok mu yaaa???[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok işte yok.Sorumsuz devlet.Bizim buralarda Küçükyalı'da da bi tane var.Bizim okula gelirlerdi.Annem bi keresinde sormuş:
-Evladım, çorabın yırtılmış.Yenisini istesene görevlilerden.
-Yardımlar bize ulaşmıyor.Çalışanlar kendi çocuklarına götürüyorlar.Bize de onların eskilerini getiriyorlar.

Başka bir dialog:
Annem:
-Yuvada yaşantı nasıl?
-Sabahları bizi döverek uyandırıyorlar.
-Niye?
-Bilmiyoruz.

Arkadaşlar!Ayrıca
bağışlanan kurbanlar çalışanların evine, kemiklerin suyu çorba olarak yetimlere...

Daha neler neler arkadaşlar...Dayanamam anlatmaya.Daha doğrusu anlatmama topic dayanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kız arkadaşım izlerken ağladı bu haberi. Halimize bak nelerle uğraşıyoruz.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

buyrun size bir bilgi:

said:
"Ankara'da çeşitli yaşlardan 723 kişinin kaldığı Saray Rehabilitasyon Merkezi'nde gönüllü çalışanların yüzde beşi Türk, yüzde 95'i diplomat, öğretim üyesi veya şirket yöneticisi gibi yabancıların eşleri!"

evet asmaya kesmeye devam edelim. evet evet asalim asalim ASALIM ASALIM....

kimi?

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 28 Ekim 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar!Böyle bir insanlık ayıbı olmaz.Sadece Türkiye'de yok bu.Her ülkede var.Ama insanlar seslerini duyuruyorlar.Aşırı şekilde tepki gösteriyorlar.Malatya'nın nüfusu kimbilir kaç bindir.
Bu kadar insandan sadece 40 kişi tepkiliyse ne olabilir ki...Buna bütün Türkiye'nin tepki göstermesi lazım.Gerekirse grev yapılmalı bence.Türkiye'nin ilk özel TV kanalı Star satıldığında neler yapmışlardı.Halbuki bu ondan daha elim ve vahim bir durumdur.Lütfen daha çok tepki...40 kişiyle hiçbir yere varılamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...