Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E Mule konusunda sabırla yardım eli uzatacak birini arıyorum

Jesperian

Öne çıkan mesajlar

E MuLe de artık denemedigim mod,acmadıgım port yapmadıgım kombinasyon kalmadı ama bir süre calısıp (kısa bir süre) sonra baglantımı yok ediyor adeta, ne msn kalıyor baglı ne de bir iexp sayfası acabiliyorum pm den fln mesaj bekliorum yardım edebilecek biri avrsa cok ilgili emule le ayrıntılı sekilde, sagolun . . .[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Jesperian,

Birde böyle dene,
Paylaşıma dosya açma.
dp45a versiyonunu kullan.
kısıtlama felan yap.

bak bakalım verim alabiliyormusun.

birde emulenin kendi default portlarını acma evde olmadığım için bakamıyorum port numaralarına, ama 40 ile başlayan bişey olması gerek onu sil kendin default port ver elle ve modemden o portlarını aç.

En fazla kaynak olan dosyaları download et.
Ve 10 dk içinde verim almayı bekleme 1 - 1.5 saat sonra kendine gelir hızın.

dene bakalım.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

Mavi, dedigin gibi farklı numaralı bnm portlarım, emule element diye bir mod tavsiye etti biri su an ortalama 13-14 kb/s hızla calısıyor.
Derdim esasında daha da hızlansın degil, net çökmesin, su an web de iyi kötü geziyorum ama msn messenger hala kullanamıyorum emule çalışıyorken.
Paylaşımdan da aldım dosyaları.[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Emule download'a başladığında senin internet hattını sömürür yani herhangi bir sorun yok. emule çalışırken interneti kullanamaman doğal bir şey.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Demirmaske, dedigin guzel hos o mantıkla calısan bi program oldugunu biliyorum emule un ama 4 gun gece gunduz Emule acık bırakıp 24*4 saatin sonunda hala DL un "0" la devam ettigini, stats ın yerlerde oldugunu gorunce bir sorun oldugunu anlamıs oldum[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.divxplanet.net/docs/emule/index.htm

bu adrese giriyorsunuz. dökümanın el altından programı çekip, ayarları gösterdildiği gibi yapıyorsunuz. xp firewall kapatıyorsunuz, software firewall programı kuruyorsunuz.(sygate personal firewall mesela) modeminizin firewallı varsa(adsller) onu da kapatıyorsunuz. kapatamıyorsanız, virtual server tarzı bi opsiyondan, emule'un kullandığı portları açıyorsunuz. yüklediğiniz software'ı da kurcalarsınız eğer hala düşük ID ise, oradan da allowluyorsunuz emule ile ilgili her şeyi.

ilk başlarda(1-2 gün) uploadı 2-3kb veriyorsunuz, sonra 1kbye düşürüp, ister sürekli açık tutarak, isterse de ihtiyacınız olduğunda açarak çalıştırıyorsunuz.

emule açıkken yapamayacağınız tek şey, net üzerinden oyun oynamaktır. bunun dışında bu şekilde, ne msnde, ne de sörf yaparken aşırı bir yavaşlatma yaşatmaz.

hadi hayırlı günler. (olmuyorsa bana bok atmayın, sizin ambelliğinizdir. bu uygulamaları gerçekleştirdiğim 3-5 arkadaş yeni harddisk almak zorunda kaldı.)[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda(1-2 gün) uploadı 2-3kb veriyorsunuz, sonra 1kbye düşürüp, ister sürekli açık tutarak, isterse de ihtiyacınız olduğunda açarak çalıştırıyorsunuz.

liquidin dedigi gibi.
biraz zaman harcıcan upload yaptırcan ama sonunda alırsın faydasını 1 de sınırla.ayrıca download yaparken 20 nin ustune cıkmadı mı gene cok baglantı da etki yapmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whitehaven, 25 Ekim 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
yada netlimiter kurup uploadı kısarsan aynı seye tekabul eder

etmez.. normal emule kullanırken eğer upload u sen netlimiter gibi programlarla kısarsan.. bişilerin yanlış gittiğini anlıo emule ve seninde download unu kısıyo.. normal emulede yaptıgın ul ve dl miktarları belli bir oranda olmalı..
ama gökhan mod fln kullanırsan emulenin kendisinde war upload kısma yeri o zaman sorun olmuo..
2 k upload verion
1 günde 2 gb indirion =) (256k)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...