Olivies Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 E herkes duymus rezil olduk artık taa orjinal server forumlarına bile konu olmusumda haberim yok;) Simdi anlatayım bu trajikomik olayı.. Oyuna yeni basladıgım zamanlar kasıyordum iste laylaylom ashanvale questi icin kalimdora gitmem lazımdı ve nasıl gidilcegini bilmiyordum.. Alcak abime sordum nasıl gidebilirim diye aynen söyle dedi -Wetlandsa git orda sagdaki gemiciye git,orda bilet satan bir npc var ondan bilet alman lazım dedi. ben tabi geminin oralarda where is ticket? which vendor tarzında soru yagmuruna tuttum milleti:) Tabi öyle bi kaptırdımki orda 2-3 kişi güldü bana güldüklerini düsünemedim bile öylesine gülüyolar zannettim..;) Sonra soru yagmuruna devam eden ben bir anda gemi haraket edince ne oldugumu sasırdım hehe Bug oldu fln sandım gemide ne kadar insan varsa kızdım adamlara :P Sonra döndüm abime -ee abi ben bilet almadım bindim gidiyorum -laaan olm niye bindin gemiye kaçak yolcu olarak gidiyosun simdi ve kalimdora gittiginde inventorydeki bütün paran alınacak ve kesecekler ordakiler seni atla hemen gemiden dedi ve ben büyük bir panikle atlayıp geri yüzdüm:) *!Bu olay 2-3 kez tekerrür etti* ondan sonra söyledi inanılmaz sinirlenmistim bilmedigim tanımadıgım adamlar wispten zuahha muaha tarzında yazılar yazdı falan falan:) artık takmıyor komik gercekten Ancak bayaa meshur oldum denebilir 8-)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 :) geçenlerde banada horde oynamış ve şuan ally olan bi arkadaş zeplinle stormwind e nasıl giderim diye sordu. eee tabi bende haliyle bi güzel tarif ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hihohahahayt.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 olivies geçmiş olsun :D valla tam dalga konusu forumcular için zaten makaraya sarcak adam arıyorlar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eheh supermis bende arki keklemistim mount unu beslemezsen oluyo diye.. Attan inndigin anda ata yemek vermen lazim ama cok hizli olmazsan at gidiyo demistim adam kac saat ugrasmisti :D[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hehe supermiş[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 güselmiş :D iyi keklemiş valla.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 evet biz bu olayi ilk duydugumuzda 2 hafta 3 hafta onceydi sanirim kopmustuk[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cok iyimiş:D bende baslarda blessing of freedom u yuksek bi yerden atlayınca ölmüon zannaediodum ölünce gm e page atmıstım:D sinirlenmiştim tabi[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 zuahahha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 resmen [orcish]kek[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 -olm bütünn paranı alcaklar in cabuk gemiden -aha? *foooşşş su efekti ^_^* super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Muhahmaumha lOl :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 süper:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: slayer77, 28 Ekim 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Muhahmaumha lOl :D allahsız dersanede yüzüme güldü bide gelip burda gülüyo;)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 asfksj3w4t8g93wjas:D mükemmel[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Uo cuların işidir bu atı besleme muhabeti :D Ya arkadasım sende bi garipsin ha.. turk dediğin kaçak bindimi çaktırmaz ohh yırttık der.. Pişkin olur... abi ben walla bilet aldım der... sen nasıl bu kadar inanıosun cidden hayret.. gülmekten katıldık...:D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar