Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL-Biletci oldum:(

Olivies

Öne çıkan mesajlar

E herkes duymus rezil olduk artık taa orjinal server forumlarına bile konu olmusumda haberim yok;)
Simdi anlatayım bu trajikomik olayı..
Oyuna yeni basladıgım zamanlar kasıyordum iste laylaylom ashanvale questi icin kalimdora gitmem lazımdı ve nasıl gidilcegini bilmiyordum..
Alcak abime sordum nasıl gidebilirim diye aynen söyle dedi
-Wetlandsa git orda sagdaki gemiciye git,orda bilet satan bir npc var ondan bilet alman lazım
dedi.
ben tabi geminin oralarda where is ticket? which vendor tarzında soru yagmuruna tuttum milleti:)
Tabi öyle bi kaptırdımki orda 2-3 kişi güldü bana güldüklerini düsünemedim bile öylesine gülüyolar zannettim..;)
Sonra soru yagmuruna devam eden ben bir anda gemi haraket edince ne oldugumu sasırdım hehe
Bug oldu fln sandım gemide ne kadar insan varsa kızdım adamlara :P
Sonra döndüm abime
-ee abi ben bilet almadım bindim gidiyorum
-laaan olm niye bindin gemiye kaçak yolcu olarak gidiyosun simdi ve kalimdora gittiginde inventorydeki bütün paran alınacak ve kesecekler ordakiler seni atla hemen gemiden
dedi
ve ben büyük bir panikle atlayıp geri yüzdüm:)
*!Bu olay 2-3 kez tekerrür etti*
ondan sonra söyledi inanılmaz sinirlenmistim bilmedigim tanımadıgım adamlar wispten zuahha muaha tarzında yazılar yazdı falan falan:)
artık takmıyor komik gercekten
Ancak
bayaa meshur oldum denebilir 8-)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Uo cuların işidir bu atı besleme muhabeti :D

Ya arkadasım sende bi garipsin ha.. turk dediğin kaçak bindimi çaktırmaz ohh yırttık der.. Pişkin olur... abi ben walla bilet aldım der... sen nasıl bu kadar inanıosun cidden hayret.. gülmekten katıldık...:D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...