Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben bu msn'in... [dosya transferi]

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

7.5 kullanıyorum. Arkadaş bi dosya gönderdi. Transfer bitip açmaya çalıştığımda , windows güvenlik uyarısı (güvenlik merkezinde bütün ayarlar kapalı) çıktı ve "dosya zararlı olduğundan erişim engellendi" dedi. Şimdi dosyayıy bulamıyorum. Sormadan etmeden silmemesi lazım ama bu adamların nesi doğru ki bu doğru olsun?
Nasıl kurtarabilirim bu dosyayı? GErçekten sildi mi?[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Sosyal ağlarda paylaş

rar lasın bidaha atsın dosyayı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Siliyo dosyayı.
Silmiyosa bile bulursan bize de haber ver, nerden çıkıyo öğrenelim.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 26 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Atamaz, şimdi bu dosyayı sildi mi msn? Bu kadar mı salak bunu yapanlar?
evet o kadar salaklar. boşuna arama bulamıyorsun.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Polly, 26 Ekim 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
Ben de yeni başlık açmiyim..burda sorim..arkadaş bana bişey atıo msn de..ne zmn atsa msn çöküo..ama "kabul et" e bile basmıorum..ordan "yolla" komutunu kullanınca msn kapanıo bende..bu nedir yani?

1. msn bozuk.
2. 98 kullanma.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

command prompt'ta

attrib c:boot.ini -h -r

bu olayı disable etmek icin boot.ini deki "NoExecute=OptIn" durumunu "NoExecute=AlwaysOff"

sonra command prompt'ta

attrib c:boot.ini +h +r

yazın olsun bitsin bir daha windows hiç bir dosyayı engellemez.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ilk komut boot.ini dosyasını değiştirilebilir ve görünür yapar.

sonra boot.ini dosyasını açıp(text dosyası ile de yapabilirsin,çalıştıra msconfig yazarakta)

o noexecute kısmını değiştirdikten sonra
son komutta tekrar boot.ini dosyasını gizli ve değiştirilemez yapar.

edit : dosyayı açmadan önce attrib i kullanıyorsun demi?
[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 27 Ekim 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çalıştır > msconfig den bak boot.ini ye değişmiş mi?

eğer değişmişse sorun yok.

ama değerleri hidden ve read-only olan dosyayı sanmıyorum değiştirebilirsin windowsta bug olmadıkca.[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 27 Ekim 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...