aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 7.5 kullanıyorum. Arkadaş bi dosya gönderdi. Transfer bitip açmaya çalıştığımda , windows güvenlik uyarısı (güvenlik merkezinde bütün ayarlar kapalı) çıktı ve "dosya zararlı olduğundan erişim engellendi" dedi. Şimdi dosyayıy bulamıyorum. Sormadan etmeden silmemesi lazım ama bu adamların nesi doğru ki bu doğru olsun? Nasıl kurtarabilirim bu dosyayı? GErçekten sildi mi?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 rar lasın bidaha atsın dosyayı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Atamaz, şimdi bu dosyayı sildi mi msn? Bu kadar mı salak bunu yapanlar?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sildiğini sanmıyorum.. documents and settings'te bir yerde duruyordur herhalde. rar yapmasıyla alakası yok gibime geldi, exe dosyalarını zaten baştan almıyor. evet salak bir sistem, hangi dosyanın zararlı olduğunu bana mı öğretecen, he?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 en kötü ihtimal,undelete programlarını kullan[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kaydetmesi gereken yerde dosya yok! Allahım bu salaklar profösyonel programcı ve para kazanıyolar! Gelin kaynana programı yapıp televizyoncuyum demekten daha kötü bu be![signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Recover my files dosyayı bulmadı, demek ki silmemiş. Naptı ki bu dosayayı? Öfff.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bunlar msn'den para kazanmıyolar ki... Gelen dosyaya direk linkten tıklarsan sapıtıyor o yüzden C:Documents and Settings..Alınan Dosyalarım 'dan açıcan[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Niye yapıyolar o zaman msn'i? Bak bakalım kaç tane reklam var ? Ayrıca ben bu dosyayı nasıl kurtarırım , silimş midir diye soruyorum sen, ordan açmıycan burdan açmıycan diyosun...[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 silmiştir kesin msnden tıklamadan arkadasın tarif ettigi yoldan açmalısın banada oluyo sık sık... sinir bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Silmediğine eminim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Siliyo dosyayı. Silmiyosa bile bulursan bize de haber ver, nerden çıkıyo öğrenelim.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 evet malesef siliyo. yani benim de başıma geldi 10-15 kere bulamadım hiç.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben de yeni başlık açmiyim..burda sorim..arkadaş bana bişey atıo msn de..ne zmn atsa msn çöküo..ama "kabul et" e bile basmıorum..ordan "yolla" komutunu kullanınca msn kapanıo bende..bu nedir yani?[signature][hline]I have a pikachu.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: aktiftablet, 26 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Atamaz, şimdi bu dosyayı sildi mi msn? Bu kadar mı salak bunu yapanlar? evet o kadar salaklar. boşuna arama bulamıyorsun.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Polly, 26 Ekim 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Ben de yeni başlık açmiyim..burda sorim..arkadaş bana bişey atıo msn de..ne zmn atsa msn çöküo..ama "kabul et" e bile basmıorum..ordan "yolla" komutunu kullanınca msn kapanıo bende..bu nedir yani? 1. msn bozuk. 2. 98 kullanma.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Joe, 26 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Bunlar msn'den para kazanmıyolar ki... ehe ehehehe hehehe[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Silinmediği kesin, "erişimi engellendi" diyerek başka bişey yapıyo çözemedim. Bi de helpin altına "send feedback" koymuşlar utanmadan tabi tıklayınca "service temporarily unavailable" ile karşılaşıyoruz, Türk müdür nedir bunlar?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aslında mantıksız ama,dostan birşeyler yapmayı dene,başka yere kopyala.olmadı çok önemli birşeyse live cd linux ile dene.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 command prompt'ta attrib c:boot.ini -h -r bu olayı disable etmek icin boot.ini deki "NoExecute=OptIn" durumunu "NoExecute=AlwaysOff" sonra command prompt'ta attrib c:boot.ini +h +r yazın olsun bitsin bir daha windows hiç bir dosyayı engellemez.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O komutlar ne işe yarıyo bilmiyorum ama "sistem dosyası sıfırlanmıyor" gibi bi hata dönüyo.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 şimdi ilk komut boot.ini dosyasını değiştirilebilir ve görünür yapar. sonra boot.ini dosyasını açıp(text dosyası ile de yapabilirsin,çalıştıra msconfig yazarakta) o noexecute kısmını değiştirdikten sonra son komutta tekrar boot.ini dosyasını gizli ve değiştirilemez yapar. edit : dosyayı açmadan önce attrib i kullanıyorsun demi? [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 27 Ekim 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ewt sıfırlanmıyor,güvenli modda adminstrator olarak windows'u açıp yapmak gerekiyor.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 boot ini yi direk notepadle açıp dediğin şekilde kaydettim. Attrible değiştirmeden. Değişmemiş midir diyosun?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çalıştır > msconfig den bak boot.ini ye değişmiş mi? eğer değişmişse sorun yok. ama değerleri hidden ve read-only olan dosyayı sanmıyorum değiştirebilirsin windowsta bug olmadıkca.[signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 27 Ekim 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar