Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bolton maçından sonra BJK taraftarı LOL

toggie

Öne çıkan mesajlar

doğru söylemiş orda onlara tarihi fark atarız :D[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 22 Ekim 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
Lol asıl günün olayı maçtan sonra yaşanmış, ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum...

Adı; Yahya Kemal Gencer... Görevi; Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi... UEFA Kupası’ndaki ilk maç sonrası yaptığı açıklamalar tüyleri diken diken etti: “Bolton’ı İngiltere’de yeneceğiz...” Oysa yeni statü gereği Kupa 2’de karşılaşmalar tek devreli lig usulü oynanıyor. Başka bir deyişle, Beşiktaş bu grupta bir daha Bolton ile karşılaşmayacak.

nasıl tek maç olur ya. ne biçim adalet bu neden istanbul'da oynandı o zaman maç?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth |
| Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 24 Ekim 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
Bu yahya Kemal Gencer Beşiktaş taraftarına "Fenerbahçe Taraftarını örnek alın" diyen adam dimi :)

Evet =P anlayın işte futboldan nekadar anlıyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

yönetim bolton a otobüs kaldır .[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

çarşıdan veya diğer takımların ünlü taraftar gruplarından olmayı marifet sanan kişiler çok komiğime gidiyor benim. kişilikleri oturmamış , toplum içinde zayıf kişiler 3-5 tane adamın çıkarları doğrultusunda hareket eden ve onlara PARA kazandıran , çoğu yöneticisinin klüp tarafından beslendiği bu gibi organizasyonlarada "boy göstererek" kendilerini toplumda yukarı çıkmış zannediyorlar. tek başlarındayken yapamıyacakların bir şeyi "100 kişi olmanın" sözde güveniyle yapabiliyorlar.

ve işin ilginci... bedava biletlerle maça girdikleri gibi , üst-başlarında klübün lisanlı ürünleri yerine kendi imalatları olan ve tuttukları klüplere para kazandırmadıkları kıyafetler bulunuyor. "klübe zararı olan taraftar" denilebilir bu tiplere...

bide numaralı tribünden kombine alıp klbüne para kazandıran gerçek taraftarları hor görürlerya.. peh[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

Demiröreni çarşı getirmedi mi?
Bilgili ve Seba'yı çarşı göndermedi mi?
E şimdi taraftara laf etmek neden?
Nasıl geldiysen öyle gidersin diyor ve Rüzgar esen fırtına biçer adlı nadide atasözünü Beşiktaş Yönetim kuruluna gönderiyorum...[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 24 Ekim 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
bjk taraftarı diye bir şey yok...

çarşı diye birşey var.. onlarda 1000 kişi en fazla..

dogrudur.Gerı kalanı cekırdek cıtlatıyor ondan desıbel rekoru falan kırıldı ehehe.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 24 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
Demiröreni çarşı getirmedi mi?
Bilgili ve Seba'yı çarşı göndermedi mi?
E şimdi taraftara laf etmek neden?
Nasıl geldiysen öyle gidersin diyor ve Rüzgar esen fırtına biçer adlı nadide atasözünü Beşiktaş Yönetim kuruluna gönderiyorum...

bilgiliyi tribündeki tezahuratlrdan çok , kendi tabiriyle "şu anda yönetimde olan kişilerin" tezahuratları göndertti... ayrıca ben o gidişte hala bişeyler arıyorum.. istifadan çok kaçışa benziyordu.

seba ise sanki o zamanlar "ben gidersem beşiktaş batar" diye bırakmamış.. ama yönetimdeki üyeleri yanlış seçiyordu seba...[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 24 Ekim 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
çarşıdan veya diğer takımların ünlü taraftar gruplarından olmayı marifet sanan kişiler çok komiğime gidiyor benim. kişilikleri oturmamış , toplum içinde zayıf kişiler 3-5 tane adamın çıkarları doğrultusunda hareket eden ve onlara PARA kazandıran , çoğu yöneticisinin klüp tarafından beslendiği bu gibi organizasyonlarada "boy göstererek" kendilerini toplumda yukarı çıkmış zannediyorlar. tek başlarındayken yapamıyacakların bir şeyi "100 kişi olmanın" sözde güveniyle yapabiliyorlar.

ve işin ilginci... bedava biletlerle maça girdikleri gibi , üst-başlarında klübün lisanlı ürünleri yerine kendi imalatları olan ve tuttukları klüplere para kazandırmadıkları kıyafetler bulunuyor. "klübe zararı olan taraftar" denilebilir bu tiplere...

bide numaralı tribünden kombine alıp klbüne para kazandıran gerçek taraftarları hor görürlerya.. peh

Doğru çarşının çoğu taraftarı altında modifiyeli arabalarla gezio. Acayip fakirler bildiğin gibi değil.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasty, 22 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
Şimdi aklıma geldi.. FB - BJK maçı BJK lıları bizim numaralı tribünün alt kısmına hemen yanımıza wermişler biz Açığın üst katından direk üstlerine bakıoz .. Herkez çıkarmışş para fırlatıyo .. Bende o 1 milyona satılan 2 gıdımlık sulardan alıp atmıştım Gol yiyince Optik denen elemanın kafasına gelmişti biz Feci yarılıoz ama o ara .. O Ronaldo nun offside olan golünden sonra iyice delirdi bizimkiler.. Asıl komediyi hatırlıorum en son önümden bir davul tokmağı aşşa doru gidiodu lol o macı 1-2 bız kazanmıstık fenerbahce abdullah la 1-0 one gecmıstı.sonra Hz.ronaldo ıkı tane atmıstı.omactan sonra japon bayrakları moda oldu bjk trıbunlerınde....anlayan anladı...

Seneyi hatırlamıorum tam ama 2-1 yenmişti bjk bizi Kadıkoyde

Gollerdende emin değilim : fakat 1-0 öne geçmiştik Serhat atmıştı sanırım .. Sonra 2 Gol Pancu hatırlıorum ama biri bariz offside tı
o macı 1-2 kazanmıstık fenerbahce 1-0 one gecmıstı daha sonra ronaldo 2 tane atmıstı.o mactan sonra japon bayrakları meshur oldu bızım bjk trıbunlerınde....anlayan anladı

[Bu mesaj raikonnen tarafından 26 Ekim 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bi gidin allahaşkına gidip Beşiktaş Çarşı sına dükkanlardan birine girip abi bana Çarşı yı anlat deyin de Çarşı nın ne olduğunu öğrenin.

Türkiye nin ilk taraftar topluluğu , Türkiyenin ilk taraftar derneği çarşı Büyük Beşiktaş Çarşı sı esnafı tarafından kuruldu.
Bütün üyeler ya kongre üyesi yada yönetimdeler.
Zamanla heryerde ismi duyuldu marka oldu en büyük oldu.
En büyük olmanında bedeli buydu.
Önüne gelen ben çarşıdanım dedi.
Kapalıya giren kendini Çarşı dan zannetti.Şimdi çarşı yine aynı kalitesini koruyor.Ama bilenlere karşı.
Elbetteki çarşıyla iç içe olmayan kimse anlayamaz.
Bende dışardan bakınca serseri grubu olarak görüyorum.
Ama değil.Hala çok kaliteli insanlar var.
Ne yazıkki dışarıdan böyle gözükmüyor.Çünkü herkes Çarşı.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

havaalanlari da ayri makara olmustur her zaman..
Takimi beklerken,baska bi ucak iner,karsidan yasli basli isadamlari,turistler
biz-karsi taraf beyaz desene..
biz-siyaaaaaaah
ses yok
biz-yuuuuuuuuuh
bi daha yapilir bu kez bi kaz ciliz ses beeyazzz..
alkis :D

sonra kaptan gozukur...

Kaptan hostes getir,Kaptan hostes getir sarisin olsunnn! sarisin olsun!!
hostesler gelir
hostes raki getir hostes raki getir tek buzlu olsun tek buzlu olsun!
hostes bira getir hostes bira getir ekstra olsun!

:D bir numarayiz,alemde tekiz,ve bi arkadasin belirttigi gibi,carsi moda oldu,coluk cocuk herkes ben carsidanim demeye basladi,ana tayfadan eksilmeler oldu,meydan acayip insanlara kaldi,ana tayfadan pek cok kisi artik kovaliyamiyo,yaslar malum..Bizler abilerimizden gorduklerimizi,biraz daha kidemli gencler olarak uygulamaya calisirken,16-17 yaslarinda tribune gelip mac izleyen,carsi t-shirti giyip arada bir bagirin ulan diye bagiran cins tipler turedi..Butun bu olumsuzluklara ragmen,Carsi Hala cok saglamdir..sadece istanbul degil Ankara ve Izmir Carsi da son derece saglam..Besiktas carsisindaki o hava,,mactan once dolmabahceye yuruyus,tarif edilemez yasanmasi gereken duygulardir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kepaze, 28 Ekim 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
havaalanlari da ayri makara olmustur her zaman..
Takimi beklerken,baska bi ucak iner,karsidan yasli basli isadamlari,turistler
biz-karsi taraf beyaz desene..
biz-siyaaaaaaah
ses yok
biz-yuuuuuuuuuh
bi daha yapilir bu kez bi kaz ciliz ses beeyazzz..
alkis :D

sonra kaptan gozukur...

Kaptan hostes getir,Kaptan hostes getir sarisin olsunnn! sarisin olsun!!
hostesler gelir
hostes raki getir hostes raki getir tek buzlu olsun tek buzlu olsun!
hostes bira getir hostes bira getir ekstra olsun!

:D bir numarayiz,alemde tekiz,ve bi arkadasin belirttigi gibi,carsi moda oldu,coluk cocuk herkes ben carsidanim demeye basladi,ana tayfadan eksilmeler oldu,meydan acayip insanlara kaldi,ana tayfadan pek cok kisi artik kovaliyamiyo,yaslar malum..Bizler abilerimizden gorduklerimizi,biraz daha kidemli gencler olarak uygulamaya calisirken,16-17 yaslarinda tribune gelip mac izleyen,carsi t-shirti giyip arada bir bagirin ulan diye bagiran cins tipler turedi..Butun bu olumsuzluklara ragmen,Carsi Hala cok saglamdir..sadece istanbul degil Ankara ve Izmir Carsi da son derece saglam..Besiktas carsisindaki o hava,,mactan once dolmabahceye yuruyus,tarif edilemez yasanmasi gereken duygulardir..

tarihin ve türkiyenin gördüğü en disiplinsiz ve pervarsız taraftarısınız.. Ettiğiniz küfürler ve yaptığınız ahlaksız ve terbiyesiz hareketlerinizde sizi bizlere anlatıyor. İşinize gelmediğinde yönetimi futbolcuları rahatlıkla atabilyorsunuz. Siz bu kadarsınız işte.. bide kalkmış biz buyuz da şuyuzda diyorsunuz.. umarım bi gün hepiniz yok olursunuz, o zmn avrupa standartlarına sırf fenerbahçe ve galatasaray deil beşiktaşda yükselebilir..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

@ zydar

eger bi takim elestirilerde bulunacaksan, bunun terbiye sinirlari icinde yap.Internet ortaminda omlasan gak bile diyemezsin ya hadi o ayri mesele.Dinime kufreden musluman olsa diye bir tabir vardir. Bilmem duydun mu?
Besiktas taraftarinin buyuklugunu tartismaya kalkisan bi zihniyete laf anlatma cabama baslamadan son veriyorum.Kiskancligin bi siniri olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...