Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares göçtümü ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bendede aynı sorun var port patlaması olabilir[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Mesaj tarihi:
okuldan bağlanamıyorum bende,yurtta çalısantek p2p ide kaybettik,yalan olduk,kahrolduk.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Limewire kadar bilgisayar kasan bişey yok yaa. işiniz mi yok Java tabanlı yapıyosunuz dedirtiyo adama...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Konuyu okurken "Limewire nedir bir bakayım" dedim, ama sonlara doğru "Java tabanlı" denilince korktum, aklıma Azureus anılarım geldi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Limewireda güzel bulunuyo bi de aradıın. Yalnız her film olmuyo ama Limewire pro bulabiliyosun nieheheh...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Ares'i hemen hemen 1 haftadir kullanamıyorum...
LimeWire gerçekten cok ii istedigimi rahatça bulabiliorum.
Emule'yide yanında kullanıyorum sıkıntı çekmeden istedigimi buluyorım ares'in devri geçti gibi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
of ya hiç çare bulan yok mu buna? acaba yeni sürümle falan mı alakalı?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 28 Ekim 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
lime wire rules the world

hiçbişe bulamıyorum bende bunda ya hiç sevmiyorum limewire ı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Mesaj tarihi:
ben kullanıyorum..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...