pasolezzet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya bu pelerinin görünüşten başka adama kattığı bişşey varmı allahaşkına? civciv ve civcivlikten yeni çıkmış tavuk veya horoz kardeşlerimiz pelerinli adam görünce hemen "aga clan plz" i yapıştırıyolar.. arklar ben artık bi antipelerinciyim..bugüne kadar şekil kaygısı gütmedim,bugünden sonrada gütmem..bana hak vereceğinizi umuyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Tamam sana hak veriyorum... ben o pelerini almak için fazla uğraşmadım zaten alt tarafı 3 ay cz savaş (az bi transfer :D ) ne demek canım önemli değil üzülme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 walla ben pelerinimi seviorum :D onsuz olamam:P şaka bi yana pelerin aslında o clanda bulunanların bu işi çözdüünü ve dierlerinden bi farkının olduunu gösterir.. bence bu gayet güzel neresi yanlış anlamadım..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ehuehuehu bu cok komik aynısı bizim cafede bi cocuk yapmıştı :D cocugun IwI 40 beramus'da oynuyo gidiyo clan liderine söylüyo işte alırmısın beni adam ıwı diyo 50 söylüyo adam clana alıyo buda hemen oyundan cıktı :D dedim neden cıktın diyo abi ıwı yi görürse atar :D ondan sonra cocuk yarım saat sonra girdi halen de o clanda en pahalı olan pelerın uzerınde :D:D:D:D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 valla artık pelerinli arklarla konusuyorum adamalarda mana alıcak para yok :D normal de yazıyo 30 kişiden 100 k istedim birisi bile vermedi :) dünde bana oldu aynısı bi ark party kurdu neyse dagıldı sonra felan lamia yatırdı adamı ondan sonra baktım rez bulmaya sordum kaç taşın var 4 :) sonra teleport parası yok :D bunları diyen pelerinli :D gerisini söylememe gerek yoq[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordmurat201 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benım lvl 52 daha hala pelrın gıymedım buda ayrı bı sey :))))[signature][hline]lvl5?ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bence pelerin oyunuun en güzel aksesuarı dır ..[signature][hline]63 paper mage np :82xxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bu oyun pelerinsiz biraz banal olur. Sovalyelerin pelerin giydiği malum. Sovalyelikle ilgili oyun oynuyorsanız pelerinsiz olmaz. Havasıda var. Elbette ki pelerin olsa ne olur olmasa ne olur diyecekler vardır haklısınız. İş pelerinde değil. Ama cz de pk larda rakibe psikolojik etkisi var. Güzelde bir aksesuar[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 6x xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 UO da eziklikti burdada ezik olanlar giymek için can atıo . ben sevmiom şahsen[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: istemihan, 28 Ekim 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Bu oyun pelerinsiz biraz banal olur. Sovalyelerin pelerin giydiği malum. Sovalyelikle ilgili oyun oynuyorsanız pelerinsiz olmaz. Havasıda var. Elbette ki pelerin olsa ne olur olmasa ne olur diyecekler vardır haklısınız. İş pelerinde değil. Ama cz de pk larda rakibe psikolojik etkisi var. Güzelde bir aksesuar İstemihan dogru söylemis[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 valla pelerin var yada yok fark etmio artık artık kafandaki işret onemlı onun için pelerın hava hoş :D ben 1 lvl adama bıle pelerın gıydırdım ve 1 hafta da sımdı 58%50 warıor bu kısı bunu aldım cunku buyuyunce cok saglam olacak ve 62 olunca yanımdan ayrılmıyacak devamlı dm ondan sonra :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: MacraFoN, 28 Ekim 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Pelerinsiz char,yolunmuş tavuk gibidir. muhhaahaha güseldi[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bi ara bi muhabbet vardı pelerin arkadan saldırıları %50 engelliyomuş :lol:[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahahah :D ben de umursamıom pek pelerini ya. olsa da olur olmasa da[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bana exp kasarken muhabbet edecek clan lasim pelerin boş iş :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 +1[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ha birde benim çeneme dayanacak clan lasm :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ona dayanacak insan yaratılamadı daha ne clanı:d[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 necro sen zaten konuşmaktan lvl kasmaya vakit bulamadığın için eziksin :)[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 necro sen bızım clan a gel o zamn bızım clan da muhabbet boL hıc boş durmaz clan chat yem yeşiL yazılar mıdem bulandı artık kurbaga b.ku yeşilini gormekten :D:D:D:D:D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yahu areste pelerinsiz clan kaldımı =) pelerin hiçbişeydir, susuzluk herşey[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Pelerin = +10 Carisma diye düsünür cogu kisi saglam bi charin warsa CZ de pelerinsiz takil o zaman nooblar sana dalio sende hepsini kesion :))[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 6xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 pelerinden tiksinmek isteyen lider olsun xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 meuheueh ujio ya katılıom xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar