Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaşlar bi yazı yazıcaktım foruma thread açıp arama yaptım arattım ki yazılmış okuyayim bari dedim girdim okuyorum..yarısında kapattım başka bi konuya baktım onuda kapattım başka konu başka konu başka konu hep hep hep aynı..şöyle bi sonuç oluştu kafamda; Futbol bölümünde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray lehine yada aleyhine yazı yazılmasının yasaklanmasını ve yazanların banlanmasını talep ediyorum!! Yahu tamam herkes dilediği takımı tutabilir.Dilediği takımdan nefret edip dilediği takıma gönül verebilir.Kendi takımını savunabilir ama öyle bir vaziyetteyiz ki artık thread açmaya korkar hale geldim.Neden mi? Girip yazılanlara açılan threadlere bi göz atarsanız nedenini anlayabilirsiniz.Belki de anlayamazsınız.Zaten anlamadığınız için forumun Futbol bölümü bu halde sanırım. Ya o kadar sıkıldım ki artık şuraya girip bişeyleri okumaktan falan.Olay hep aynı; Biris thread açıyor mesela X takımını tutuyor. Diyor ki adam. X takımından Osman sakatlandı.Sonra yine X takımından bi taraftar geliyor vah vah bilmemne normal bir yorum yazıyor. Ardından threadi gören Y ve Z takımı taraftarları hurra dalıyor threade."ahahah biliyodum işte o adama salak gibi para verdiniz biz daha iyisini aldık na burda, x takımının alıcaa oyuncu bu kadar olur, x e bu yakışır, insallah osman ölür, allah belasını versin x takımınında osmanında, y daha büyük biz cok kral transferler yaptık bir numarayız, nah bir numarasınız biz z kulübü olarak bunu bunu yaptık daha büyük biziz ezdik sizi oleee" yorumları geliyor sonra is tarsitmaya dönüyor ve her zamanki gibi konu ya kilitleniyor ya da tartisma sonuclanamiyor. İstisnasız açılan her thread bu halde.. Gidin bi kontrol edin yanlışım varsa düzeltirsiniz.. Zaten muhtemelen bu tartışmayı yaşayan arkadaşları o saniyede toparlayıp aynı odaya tıksanız kesin cinayet çıkar ordan.. Hiç abartmıyorum. Yahu bakın dünya üzerinde karşılıklı tarafların kesinlikle uzlaşmaya varamayacağı belli başlı konular vardır. Bunlardan biriside futboldur. Yani X takımını tutan bi adama Y takımının cok iyi oldugunu, daha iyi transferler yaptığını, son macında Y takımının cok daha iyi oynayıp kazandığını, X-Y maçında Y nin üstün oynadığını gerçekten böyle olsa bile kabul ettiremezsiniz arkadaşlar. Neden bunu anlamıyorsunuz artık? Yada neden bazı yazılan şeylere pozitif bakamıyorsunuz? Birisi demiş ki Beşiktaş - Fenerbahçe maçında desibel rekoru kırıldı. Tamam gelen cevap şu; "Kırıldıda nooldu nası verdik elinize Tuncay susturdu hepinizi" Ne ilgisi var şimdi bu cevabın bu konuyla.. Hayır anlamsız cok anlamsız bi cevap ve o threadde bu cevabın olması cok gereksiz. Belki daha mantıklı ve makul şekilde yazılabilir tartışma yaratıp ortamı germeye çalışmak neden? Neden herkeste BEN KRALIM BENİM TAKIMIMDA KRAL EN SÜPER BENİM HERŞEYİ BİLİYORUM BİLMEDİĞİM HİÇBİŞEY YOK BU DÜNYADA BENİM SEN SUS LAN NE BİLİRSİNKİ SEN BEBE refleksi bu kadar gelişmiş merak ediyorum.İnsanlar bilmedikleri konuda bile atıp tutuyorlar konuyla alakasız cevaplar yazıyorlar amaç post kasmaksa gidin Garbage var orada kasabilirsiniz postunuzu aynı anlamsız mesajlarla. Çünkü orada açılan herhangi bir threade atacağınız NASI KOYDUK BEŞİKTAŞA cevabının burada ki threadlere vermenizden hiç bi farkı yok. Aynı oranda anlamsız çünkü aynı oranda bağlantısız. Yani ben seni seviyorum ayşe diye thread açsam oraya yazmanızla,ben Beşiktaş Konya ile berabere kaldı diye thread açsam oraya yazmanız arasında hiç bir fark yok. Farkındasınız değil mi? Konuyla bağlantısız çünkü anlam ifade etmiyor. Fanatikliğin doruk noktalarda dolaştığı canım ülkemin topraklarındada bu yaptığınız hoş karşılanmıyor.Kavga çıkıyor sinirler geriliyor klavyeler yumruklanıyor vs vs.. Ne anlamı var ki? Alın size saat 05:15'ten bir örnek; Konu: bjk tezahuratları Yazar: ico said: ico, 28 Ekim 2005 01:23 tarihinde demiş ki: beşiktaşlı kardeşlerim...beşiktaşın canlı tribun kayıtı olarak tezahurat aramaktayım.yardımcı olursanız sevinirim.ACİL buraya kadar herşey güzel.. insanlar site adresleri vermişler yardımcı olmaya çalışmışlar. Ta ki; Saat: 05:15 said: XXX, 28 Ekim 2005 05:14 tarihinde demiş ki: boşver bjk tezaratlarını.. gel fenerbaheçninkiler var bende 52 bin kişinin hep bir ağızdan sarı-lacivert-şampiyon-fener demesi falan :-) buyrun buradan yakın.. Threadin amacına ve verilen cevaba bakın.. Kendiniz kararınızı verirsiniz artık.. Ben açıkçası çok sıkıldım bu futbol bölümünden. Garbage kadar değersiz çünkü hatta Garbage daha değerli buradan.. Evet inatla talebimde ısrar ediyorum.Lütfen buraya taraftarların yazı yazmasını engelleyin. Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe takımlarının taraftarları Lütfen ama Lütfen buraya yazı yazmasın.Yazanlar banlansın. Ta ki insanlar tartışmayı yorum yapmayı öğrenene kadar.. Öyle bir hal alıyor ki artık en sakin insanı bile çığrından çıkarıyorsunuz.. yapmayın etmeyin.. [b]Not : Örnekler neden Beşiktaş üzerinden veril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 her şey bi kenara yazıyı tamamen okuyamaıdm gece olması ve yrn reklam ödevimi sunucağım için yatmam gerektiği gibi.. futbol da rekabet ve rekbeti karşilicak olaylar olursa bir anlam kaznaır. Burda olaydankastım gidip 100 tane adamın başka tkaım taraftarını sokakta seviglisyle yürürken yakalıy ikisinide dövmesi deil. yada gidip otobüs taşlaması deil. Burda sölemeye çalıştığım şey bi fenerli gelip gs liye atıyorum sizi yenicez mahvedicez demesi maç sırasında, öncesinde sonrasında yaşanan zevki ve hazzı artırır. kimse afedrsin takmasa bi tarafına kim izlerki futbol? sonuçta herşeyin temelinde tarafar olmak var ve fanatiklik seviyesi tartışılabilir ama mutlaka var olması gerekn bir olgu bence.. O yüzden bir gs linin bir bjk liye seviylei ve küfürsüz şekilde temel düzeyde sataşması gözle görülebilcek ve kaldırılabilcek bişi olmadır. bence daha hoş olur.. ama edep ve görgü kuralları çerçevesinde tabiki :-) Bunun dışında yazını ilk ve son pragraflarını okuyarak yorum yapıyorum şuanda, söylediklerinde haklsıın. Burda yazılanlar ve belirltilenler evet çoğu zaman insanı kışkırtıp üzelbilcek hatta sinlendirebilcek şeyler olabiliyor.. onlara en iyi çözümü gene biz bulabiliriz zaten..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ilk once aynaya bakican, kendini duzelticen sonra baskasinin yaptiklarini yorumluyacan. bosuna yazmisin yani butun bunlari. ayrica desibel rekoru kirildigi felanda yoktu. yalan haberdi, en buyuk taraftar biziz demek icin. tuncay hakkindaki cevabi veren kisi de cok guzel bir cevap vermis, ne yapmis anlamadim? o cevaba icerlemen, burada anlatmak istedigin karakterden bir farkin olmadigini gosteren ufak ornek. senin hazmedemedigin seyler yanlis diye bisi yok, kendin de farkina varmissin ki, rahatsiz oldugun butun seyler nedense bjk aleyhine. ayrica bu msgimla seni yetkililere sikayet ediyorum, kimsin ki sen kimin belinde sopa kiriyon?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ekleme: simdi bu son editledigin ornege de bakiyorum, ne var o ornekte yanlis olan nedir? sana gore yanlis olan sadece bjk aleyhine bir espri yapilmasi, butun bu yazdiklarini sil bence, cok sacma cunku [Bu mesaj Patos tarafından 28 Ekim 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kendin dört dörtlük yazılar yazıyorsun değilmi... Arkadaşın dediği gibi ilk önce herkes bir kendine baksın...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Herkes "bizim takım aslan kaplan herkesi yener ezer döver,diğer takımlar eziktir" mantığı çerçevesinde yazılar yazdığı için bu forum bu hale geldi.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bence şu an için bir sorun yok.Herkes istediği takımı tutup istediğini hakkında olumsuz yorum yapabilmeli.Eğer sınırları aşarsa ceza sahamız var. Yoksa tadı tuzu kalmaz buranın herkes tarafsız olursa.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ignore gibi birşey olsa gereksiz kişileri hiç görmesek en güzeli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 O kişiye laf sokmadan olmaz, ignore kötü şey.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Okullar olmasaydı hiç bir sorun olmazdı diyen Milli Eğitim Bakanı gibi olmuş bu açıklama. Konumuz futbol ve tabi ki sataşma olacak hatta gerekirse kavga çıkacak. Sonuçta Türkiye'de konu futbola gelince sokakta da böyle neden Pati'de farklı bir tutum bekliyorsunuz ki? Pati'de sokağın ufak bir yansıması neticede. Ben memnunum halimden. Keyif veriyor bazen dalaşmaları izlemek ve bazen ufak ufak dalaşmak. KAvga hakaret vb. durumlarda modlar zaten gereken yaptırımı uyguluyor. Hak eden hemen hemen herkes cezasını bir şekilde buluyor. Sadece Fake girenlere cevap vermeyin yeter. Şikayet tuşuna basın gereken 30 dakika içinde yapılıyor. Son olarak beğenmediğiniz, kavga çıkartacağını düşündüğünüz bir mesaj mı gördünüz... basın şikayet tuşuna gitsin, para talep etmiyorlar sonuçta şikayetleriniz için.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 E zaten gereken kişiler banlanıyor.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Patos, 28 Ekim 2005 05:33 tarihinde demiş ki: ilk once aynaya bakican, kendini duzelticen sonra baskasinin yaptiklarini yorumluyacan. bosuna yazmisin yani butun bunlari. ayrica desibel rekoru kirildigi felanda yoktu. yalan haberdi, en buyuk taraftar biziz demek icin. tuncay hakkindaki cevabi veren kisi de cok guzel bir cevap vermis, ne yapmis anlamadim? o cevaba icerlemen, burada anlatmak istedigin karakterden bir farkin olmadigini gosteren ufak ornek. senin hazmedemedigin seyler yanlis diye bisi yok, kendin de farkina varmissin ki, rahatsiz oldugun butun seyler nedense bjk aleyhine. ayrica bu msgimla seni yetkililere sikayet ediyorum, kimsin ki sen kimin belinde sopa kiriyon? aynı mantıkta devam et.. süpersin gerçekten.. örnekleri fanatik beynin bu şekilde algılamasın diye x y z şeklinde verdiğim halde hala beşiktaş diyorsun.. bravo ya.. bazı insanların neden forumlara yazı yazmayı bıraktığını şimdi çok iyi anlıyorum ben.. ha ve son olarak unttuğum bir noktaya değinmek istiyorum.. LÜTFEN FORUMLARIN NE İÇİN OLDUĞUNU KAVRAYIN forumlar tartışmak içindir ama forumlar kavga etmek için değildir. forumlar insanlar aradıkları bilgileri bulabilsinler,takıldıkları noktaları paylaşabilsinler diyedir. forumlar seviyeli tartışmalar içindir.. Paticik forumları sokağın yansıması değildir. Umarım size bunu öğretirler..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. [Bu mesaj Mumu tarafından 28 Ekim 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Smoke, 28 Ekim 2005 11:29 tarihinde demiş ki: Okullar olmasaydı hiç bir sorun olmazdı diyen Milli Eğitim Bakanı gibi olmuş bu açıklama. Konumuz futbol ve tabi ki sataşma olacak hatta gerekirse kavga çıkacak. Sonuçta Türkiye'de konu futbola gelince sokakta da böyle neden Pati'de farklı bir tutum bekliyorsunuz ki? Pati'de sokağın ufak bir yansıması neticede. Ben memnunum halimden. Keyif veriyor bazen dalaşmaları izlemek ve bazen ufak ufak dalaşmak. KAvga hakaret vb. durumlarda modlar zaten gereken yaptırımı uyguluyor. Hak eden hemen hemen herkes cezasını bir şekilde buluyor. Sadece Fake girenlere cevap vermeyin yeter. Şikayet tuşuna basın gereken 30 dakika içinde yapılıyor. Son olarak beğenmediğiniz, kavga çıkartacağını düşündüğünüz bir mesaj mı gördünüz... basın şikayet tuşuna gitsin, para talep etmiyorlar sonuçta şikayetleriniz için. zaten problem kişilerin ceza alıp almaması değil. ben yazımda modlar görevlerini yapmıyor gibi bi bölüm göremedim.. ya o kadar alışmışsınız ki ilgisiz alakasız örnekler vermeye hala inatla devam ediyor aynı tutum.. ben niye yazdım ki o yazıyı.. kime yazıyorsun ki sen? zaten yazdığım yazıyı anlayacak insanlar olsalardı bu forum bundan 4 sene onceki halinde olurdu.. bundan sonraki postlara cevap vermeyi planlamıyorum. hatta yazı yazmıyorum forumlara bundan sonra.. pati ligi threadinde puan durumu vs için post atarım yoksa buraya artık bakmayacağım..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 herkes kabul etse fenerbahce nin ustunlugunu gul gibi gecinip gidecez iste alla alla [spo1=PS:]saka len saka :P[/spo][signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: nindalf, 28 Ekim 2005 11:37 tarihinde demiş ki: E zaten gereken kişiler banlanıyor. kimse banlanmıyor.Kime çok şikayet gelirse belki o da. adam taraftarlara it kopuk diyor. hala geziyor. boşuna demiyorum ortada eğitilecek çok maymun var diye.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bana cevap verdiğin mesajını bir oku önce. Sonra benim mesajımı tekrar oku. Eğer tek taraflı bir bildiri yayınlamak istiyorsan rica et modlar kilitlesin senin mesajından sonra konuyu... yok eğer bir konu açıyorsan gelecek mesajlara ve görüşlere aynı saygı çerçevesi içinde katlanmak durumundasın. Mesajımda bölümü kendi gözümden aktardım, senin mesajında da sen kendi gözünden aktarmışsın. İnsanlardan "düzgün" davranmalarını istersen önce sen tavırlarında düzgün davranmalısın. Öneriler ne kadar saçma olursa olsun hiç bir zaman ilk tavrım "saçma" demek olmaz, sonuçta düşünülmüş bir şeyin her zaman bir değer taşıdığını savunurum. Futbol bölümüne FB, GS ve BJK'lilerin mesaj atmamasını savunan bir konu ne kadar mantıklı olabilir ki sonuçta... Her önerdiğin fikire karşı fikirler gelecek... bu bahsettiğin 4 yıl önce de vardı şimdi de var. Sonuçta Dediğim gibi eğer monolog yapmak istiyorsan kendine özel mesaj falan at. Buraya attığın bir fikirle ilgili olumsuz veya farklı cevap görmek istemiyorsan yapabilieceğim bir şey yok... hoş en güzelini demişsin zaten bakmayacağım diye, sana mutluluklar bakmayan hayatında[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 En başta eternalın banlanması lazım şurdan bütün kılcık o abi şu bölümde.[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 mumu. sahsen ben gayet iyi biliyorum forumlarin ne icin oldugunu ve nasil davranilmasi gerektigini. ama benim anlattigimi anlayamiyorsun ve sen bilmiyorsun burada nasil davranilmasi gerektigini. ne ekersen onu bicersin diye bir ata sozumuz var, su an sana cok uyan. burasi ole sinirlerini bosaltacagin, insanlara hakaretler savuracagin, tuttugun takim hakkindaki yorumlari hazmedemedigin zaman, butun onune geleni kotuleyebilecegin bir yer degil. sen bu tutumla bir yazi yazarsan, karsiligini da hak edersin. ki hak ettigin sekilde yaklasmadim. dedim ki birilerini bir konuda yanlis yaptigi icin elestirmek icin o konuda seninde dogru yapman gerekir. bundan onceki konularda, yaptigin yorumlari, attigin postlari arayip buraya yazmak istemiyorum, sen ve bir cok kisi biliyor, neler yazdigini. ayrica madem, "sizin gibiler varken buraya yazi mi yazilir" gibi bir dusuncen var. buradaki insanlara hakaret ediyorsun. bu konuyu neden actin? ya da smoke unda belirttigi gibi soleseydin bir mod a sticky yapsalardi, herkes de senden ogrenseydi forumlarda neler yapilacagini felan. madem deger vermiyorsun, en ufak bir elestri alinca, "verin cillilerimi ben gidiyorum" diyorsun ne diye kaale aliyorsun bizleri. gule gule !yuce insan![signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bir kere bu topic in açılması yanlış , eğer böyle bir düşüncen varsa yöneticilere iletirsin özel mesajdan felan onlarda uygun görürlerse kendileri topic açıp bildirirler. Bu thread tartışma ve polemik yaratmaktan başka bir işe yaramaz.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar