bravecik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Zuper olurdu da jungle ne kadar büyüklükte ki bi de kaç hakem olcak ki ? 3 adama 1 hakem düşünürsek 10 dene hakem olması lazım :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 atıp tutmayayım ama hakemlik cok zor deil gibi gordum..belki oynayamayacak arkadaslar olursa muabbete gelecekler,sakatlar vs.. hakem olabilirler.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: tsubasa, 25 June 2003 12:17 tarihinde demiş ki: atıp tutmayayım ama hakemlik cok zor deil gibi gordum..belki oynayamayacak arkadaslar olursa muabbete gelecekler,sakatlar vs.. hakem olabilirler.[hline]Est solarus oth mithas hakemlik dışardan kolay gibi gözükebilir (ki aslında kolay da gözükmüyo bence ;) ama aslında baya meşakatli bi iştir. sahadaki hakemin hem güvenliği hem de oyun keyfini ve adaleti mümkün olan en yüksek düzeyde sağlaması için bizim 26 sayfalık hakem eğitimi kitapçığını su gibi bilmesi ve tecrübeli hakemlerle beraber bolca oyun oynatıp, artık tereddütsüz kuralları uygular ve gerektiğinde insiyatif kullanır hale gelmesi gerekir. bu da üstünr parıldak yeleği giyip de kafadan sahaya dalmakla olamıyor maalesef =P sonuçta öneri için teşekkürler ama hakem işini siz bize bırakın. sizin sahada düşünmeniz geeken tek şey ramboyu nası vuracaanız hehe[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ehh biraz atıp tutmusum galiba :) jungle a kac kişi dolusabiliriz[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ormana baya kalabalık doluşabiliriz ama şöyle söyliim resmi turnuva takımlarındaki oyuncu sayıları 3-5-7-10'dur. Bundan fazlasıyla zaten pek oynanmaz. zaten bana soracak olursanız da takımlar illa kalabalık olacaksa 7-adam turnuvası yapalım. Öyle oluca da bu sefer takım sayısı azalacak ii olmayacak gibi geliyo bana. 3x7 yerine 4x5 daha idir bence. hem takımlar kalabalıklaşırsa mecbıren o gün fazla personel çalıştırıcaz, bu da masrafları da arttıracak. bence gene 5-adam turnuvası iidir ama siz bilirsiniz.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: tsubasa, 25 June 2003 12:12 tarihinde demiş ki: jungle ortamına kac kisi sıgısırız bilmiyorum ama 15 e15 ist.-ank. savası fena mı olurdu :) iyi fikir homoid en azından teorik olarak :) kisi ayısına gore gecen sefer gibi olursa bence de daha iyi olur.en sona da ayakta kalacak hali olan 8 kisi PSX le kapısır.[hline]Est solarus oth mithas yazdıgım gibi teorik olarak iyi fikir ama ben gecen seferki gibi olursa tercih ederim.jungle derseniz ona da uyarım.. jungle fantazi olur en azından simdilik..masraflarda artacagı icin bizi zorlayabilir.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 İlk başta herkese selam..... Turnuvadaki tüm oyunlar için herkese çok teşekkürler. Bir kaç tane turnuvaya katılmıştık bugune kadar ama ilk kez bu kadar eğlendim ve zevk aldım oyunlardan.... (bu arada ben Psx'ten sakallı abi :) ) .... Organize edeceğiniz her türlü turnuva , maç vb... olaya balıklama, bodoslama gibi şekillerde dalacağımızı beyan ederim... [Bu mesaj Psx_Team tarafından 26 June 2003 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 oo "sakallı abi" hoşgelmişen :) mete de gelsin kadro tamam psx'ten[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hehe hemen yeni uyelerde gelio artı sakallı abi hos geldin yeni gelenler bolumune ugradınmı peki ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 selam sakallı abi..hosgeldin.sizin takıma daha nasıl nickler bulacagız bilmiyorum ama rambodan sonra sakallı abi...hadi hayırlısı :) eminim bir sonraki mactan sonra amcaya da birseyler cıkar :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 supertazı en uygunum bence ya :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Buraya Psx_Team nicki ile girdim ki insanlar taniyabilsin :) Benim nickim MaRbLeHeAd d'r genellikle :) Herbiyerini gezdim sitenin forumlari okudum vs.... guzel olmush ellerinize saaalIk. Mutlaka belli bi zaman sonra oyun tertip edelim oynayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Dostum sen hiç tereddüt etmeden açıcaktın 'SakallıAbi' diye accountu bence ,psx_team felan bozar.. Ne güzel camia nick yapmış sana SakallıAbi diye..Di mi ama..Bak Rambo'ya ,cemaatin takdiri doğrultusunda yapmış kendine hemen Nick'i.. Kaldıki 'SakallıAbi' de güzel nickmiş ha ,dayanamayıp ben alıcam nerdeyse..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 SakkaLLIAbi nickini aldım ben bu arada biri denyoluk yapmasın diye.. Alayım ben onu dersen özelden bi mesaj at ,şifreyi göndereyim psx_team.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 mesela hafta sonu sakaldan sıkıldım ve berberin yolunu tuttum :) her seferinde nick'i mi değiştirmek gerekecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psx_Team Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 thnx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 biz seni boyle kazidik hafizamiza bi kere ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaKaLLI_Abi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yooon istek üzerine bu nicki aldım :) bundan sonra nickim bu.... :) kendimi buldum bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: SaKaLLI_Abi, 27 June 2003 01:43 tarihinde demiş ki: Yooon istek üzerine bu nicki aldım :) bundan sonra nickim bu.... :) kendimi buldum bea.. ehehe harbiden bulmuşun bak şimdi kendini. ne o öle takım makım adamı bozardı sonradan[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaKaLLI_Abi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 :)) Seviniriz... Valla aslında çok da iyi oynadık diyemem belki bir iki maçta biraz iyiydik... Sizlerde genelen geleceğe ait ümitler verdiniz bize ve acaip mutlu olduk, çok keyif aldık... Her zaman bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 heh heh..Hoşgelmişsin sakallı_Abi..ne güzel bak ,pırıl pırıl nick oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: SaKaLLI_Abi, 27 June 2003 01:43 tarihinde demiş ki: Yooon istek üzerine bu nicki aldım :) bundan sonra nickim bu.... :) kendimi buldum bea.. super olmus sakallı abi..nick budur :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 tüm topici okumaya kasamadım. ama burdan oğuz abiye bir kere daha teşekkür ederim. 1- organizasyonu azmodai değil oğuz_amca yaptı. 2- diğer topiclerde blade gelmezse kesicez mesicez diyordunuz noldu o iş?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kim yaptıysa eline saglık... oguz amca yapmadıysa da paintsign olarak bize gosterdikleri ilgi ve sefkatten :) dolayı tesekkurler.. ya kim yaptıysa temmuz 15-20 arasına da yapsa ne iyi olurdu..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bide su yapilcak olan 8vs5 olayina kimler gelicek, ne zmn yapilcak vs konulsulsun artik... Bence 15 temmuz uygun olur, gelicek adam sayisi 8 i fazlasiyla asicak gibi geliyor boyle olunca artik donusmeli bi oynanir yine bi mini turnuvami yapilir bilmem... ama mangali kesin yapalim :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar