wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [b]Dallas bu sene Finleyi yollayarak iyi yaptı adam hem pahalı hemde zarar kardeşim ya. General Avery geçen sene takımı çok iyi düzeyde yönetti oyun stili çok güzel bakalım bu sene neler yapacaklar. Bence en fazla batı finali oynarlar ama elenirler. Biraz daha iyi savunma yapan bir takım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 al birini vur ötekine abi bu çaylaklar neden hep aynı şeyi yapıyor?[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Nowitzki yapar valla :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Dirk Nowitzki'nin eline bakar valla şimdi ne desek yalan olur :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 josh howard bu sene iş yapar. finleynin gitmesi kötü oldu tabi iyi adamdı.çok büyük bi takas da yapmadı dallas,hayırlısı ne diyelim[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence zaten yıllardır Dallas'i zaten Nowitzki tutuyor şu an .Nash'in gitmesiyle Dallas bitti.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nowitski cok onemlı ama j.stackhause,terry, gibi adamlarda var dallasda(eger takas falan olmadıysa) ama bu kadroyla tabi şampiyonluk imkansız play-off larda 2.turunda elenirler gibi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 playoff a çıkar.ama ondan sonra götüremez.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 playoff garanti tabiki de daha otesi olcagını sanmıyorum nba'da en sevmedigim takımlardan biridir. Neden se onlarda hic Sampiyon takım havasını goremedim hic bir zaman..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar