nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 cok kisi soyledi ama kimse soyledigine inanmadi. icten soyleyen yoktu sanirim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: kingpin, 24 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: duymadım :) [signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zegna, 24 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: dun duydum , her zaman " bende" dedigim icin gene kavga cikti lol aliskalnlik oldu sevmedigim halde biri soyleyince bende diyorum ehue öğrenememişsin hala :yapma: Kız: Sevgilim seni çoook seviyorum!!! Herif: eyvallah bombadır bu unutulmaz mütemadiyen kullanmak lazım[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @zegna:yazık lan kıza:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 güzel ve anlamlı bir söz öbeği :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 duyuyorum hep :utaniem:[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Duymak daha nasip olmadı işallah ilerliyen senelerde umut ediyorum. :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bana cok kisi diyo vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 vallaha o söz artık yalan oldu nerdee o eski sevgiler[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Seni seviyorum kelimesini herkez duymuştur kesin tabi bu nacizane görüşüm doğumda veya küçükken herkese demişlerdir bilemiourm ama tabiki istisnalar vardır bişi diemicem... ama şu anda birinin seni seviorum demesini isterdim @zegna varsa fazla tükenmeden ayır bana kardiş :P :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 2 gün oldu herelde[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: DynamicK, 25 Ekim 2005 12:17 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 24 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: dun duydum , her zaman " bende" dedigim icin gene kavga cikti lol aliskalnlik oldu sevmedigim halde biri soyleyince bende diyorum ehue öğrenememişsin hala :yapma: Kız: Sevgilim seni çoook seviyorum!!! Herif: eyvallah bombadır bu unutulmaz mütemadiyen kullanmak lazım ııyyy bi ara bizimkide takmıştı.A diom eywallah B diom eywallah.cık cık cık ne bu canım.Allah'tan geçiciymiş :)[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gene baslarım gorursun bak.alla alla eyvallah demekte suc.bende den anlamlı bısey en azıdan :p[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dün akşam içtenliğine, tutkusuna, derinliğine tamamen inandığım bir "Seni ÇOK Seviyorum" duydum. O da benim sevgilime söylediğimdi... Bu da sayılmalı... Çünkü söyleyebilmek, duymak kadar güzeldir...[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 millet sevilior yaw..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon [Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: malik, 26 Ekim 2005 10:09 tarihinde demiş ki: millet sevilior yaw.. Yaaaa öle bi yazdın ki, sen hiç mi sevilmiyorsun yaaa?? =([signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :) seviliorum bende,hissetmesi güzel ben bazen hissedemiorum ama seviliorum canım bende..lazım bize de lazım bi hatn:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dun duydum oyundan :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 1 ay önce.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 valla çok uzun zaman oldu bu cümleyi duymayalı en son sanırım temmuz ayında duymuşumdur beni terkeden kız arkadaşımdan ondan sonra da kendimi toparlayamadım daha yeni birinden duyabilecek duruma gelemedim hala... ara sıra annem diyor aslında ama onları saymıyorum zaten o hep der :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cok zaman oldu... [Bu mesaj keyn tarafından 26 Ekim 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sürekli:D hergün:d erkk ark'dann[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaslar kızlarmı daha çok diyır yoksa erkeklermı ben 3.5 yıl once duymustum :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 4-5 dakika oldu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hardter, 26 Ekim 2005 18:01 tarihinde demiş ki: arkadaslar kızlarmı daha çok diyır yoksa erkeklermı geyler:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar