sunye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Intel Pentium 4 3.2 Ghz LGA işlemci Asus i915 Anakart 512MB DDR-Ram X 2 128 MB PCI Express Ekran Kartı 6600 NVidia 120 GB Serial ATA Harddisk 17" Philips LCD Ekran ASUS Server Kasa A4 Tech Kablosuz Optik Kit Disket Sürücü 16x DVD-Writer Creative 7+1 Ses Kartı Creative 5+1 Hoparlör SKY Star 2 Receiver ASUS Adsl Modem Lan + USB Fiyat = 1100$+KDV[signature][hline]Şahin'ini satan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 fişini çeker dışarı çıkardım[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 direk sistemüzerinde geliştirmeyi düşündüğüm su soğutma sistemini denerdim.!! :S[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ne avr ki gayet normal[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Intel Pentium 4 3.2 Ghz HT İşlemci, Abit Anakart (modeline kasamam, ama iyi bi model ;)), Ge Force 6600 256 MB, 17" LCD ekran hp1702, 2048 MB DDR2 Ram, 120 GB Hard Disk (Markasını bilmiyorum) Asus kasa. Sen o bilgisayarı bayaa bi ucuza almışsın. Ben bunu 1500$'a aldım. KDV'siz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oyun oynuorum,çizim yapıyorum,patiye giriyorum, msnde chat yapıyorum bazen kapatıp dışarı cıkıyorum vs. niye sorduydun?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 her türlü aktivite yapılır, aşırı profesyonel 3d modelleme hariç...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ayrıca ekran kartı 256 olsaydı tam tadından yenmez olurdu bence[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru [Bu mesaj PrudenT tarafından 28 Ekim 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 keşke amd olsaydı diye düşünürdüm[signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya. - evet canım vardı, burda yazıyo raporda. - hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canım.. ben arıyorum konsolosu. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 keşke kablosuz mouse alsaydım derdim bide bu sisteme o ekrankartı yakışmamış derim[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 keşke 200-300$ daha verip P4 3.8 LGA alsaymışım derdim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar