Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yapilan itiraz ve protestolar sonucu , derbilerdeki deplasman yasagi kalkti. eskiden oldugu gibi ev sahibi takimin stadidindaki %5 lik bolum deplasman takimi taraftarlari icin ayrilacak.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Belliydi saçma bir yasaktı zaten.İyi oldu kalktığı.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 beklenen sonuc[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence pek ii olmadi ama neyse hayirli olsun cumlemize[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence kaldirilmasi iyiydi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ei güzel oldu bencede tadı olmuodu[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 daha ii olmuş böle yaa ...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayırlısı olsun ne dıelım =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 %5 çok saşma bi rakam.. bence %50 %50 olmalı .. asıl zevki o zaman çıkar.. karşısında 5.000 yerine 15.000 rakip taraftar gören ev sahibininde .ötü yemez deplasman taraftarına saldırmaya...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Zegna, 27 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Yapilan itiraz ve protestolar sonucu , derbilerdeki deplasman yasagi kalkti. eskiden oldugu gibi ev sahibi takimin stadidindaki %5 lik bolum deplasman takimi taraftarlari icin ayrilacak. Hangi kulüpler yapmış bu itirazı merak ettim...Gene Fenerbahçe bir derbisini seyircisiz oynadıktan sonra değiştirdiler ilginçtir...[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 1 bin taraftar gitse ne olucak gitmese ne olucak ya sunu %50 %50 yapin yada hic izin vermeyin.o bin tane taraftar orda ne sesini duyurabiliyo ne bisi yedigi taslar yumurtalarla kaliyolar yazik gunah.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 resmen eziyet o %5 lik taraftara[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O %5'lik taraftar zaten maçla takımla ilgilenmiyor ki direk kalan %95'lik kesimin sülalesiyle ilgileniyor..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Odim, 27 Ekim 2005 16:00 tarihinde demiş ki: beklenen sonuc [signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Bonjo, 27 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Hangi kulüpler yapmış bu itirazı merak ettim...Gene Fenerbahçe bir derbisini seyircisiz oynadıktan sonra değiştirdiler ilginçtir... [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 evet valının aldıgı super onlemlerı gorduk maçta fb seyırcısı yoktu.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ilk uygulamayı ilk olarak fenerbahçeliler delmedimi zaten? neresi ilginçki, fener maçında kesin misilleme bekliyordum ben. Bu kararla gerek kalmıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Aramis, 27 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki: bence pek ii olmadi ama neyse hayirli olsun cumlemize [signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 geçen fener bjk maçında fenerliler bilet alıp bjk lilerin arasıan karışmıştı eheheh o zamandan sonra federsyon korktu tabi :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Darksun, 28 Ekim 2005 00:55 tarihinde demiş ki: ilk uygulamayı ilk olarak fenerbahçeliler delmedimi zaten? neresi ilginçki, fener maçında kesin misilleme bekliyordum ben. Bu kararla gerek kalmıyor. Keşke misilleme yapılsaydı.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Misilleme nedir ? Mekan mı basıyoruz burda yoksa adam gibi maç mı izlemeye gidiyoruz farkına varmadıkça bunun %5 bile fazla..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Gizlice giriceklerine adam gibi girerler (mi) . Sırf kıllık olsun diye normal biletle giripde yine olay çıkaranlar olur elbet.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tarafsız mac olurmu?(tabi beynınde sorun olmayan) onların gelmesi futbolu renklendırır bence iyi olmuş.kavgasız,gürültüsüz,futbollu derbiler izleriz umarım.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yazık gunah 1000 kusur rakip taraftar mac izleyecek diye bi o kadar daha polis onları korumak zorunda olacak otobuslerin camları kırılacak tekrardansırf action olsun diye millet laf atacak ve ne yazıkki polisler onları korumak zorunda kalacak..FB-GS macı olacak gs lılar kıskanclıktan gidip butun fb koltuklarını kıracak tuvaletleri kıracak verdikleri paradan daha fazla zarar verecekler..hele bu zamanlarda Fb kıskanclıgı ust seviyelerde iken kadıkoy e gelen biri kesin stad a zarar vermek icin gelecek macla alakası olmayacak uzar gider.. yine fanatik yorum yaptıgımı dusunecekler ama bana bi mac soleyinde fb taraftarları gs ya da bjk stad ına cok buyuk zarar vermis olsun?bole bi mac yok! ama fb stadı na giren herkes cok buyuk zarar veriyo.. cok guzel bi uygulamaydı kaldırılması cok kotu oldu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar