Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derbi yasagi kalkti.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

said:
Zegna, 27 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
Yapilan itiraz ve protestolar sonucu , derbilerdeki deplasman yasagi kalkti.

eskiden oldugu gibi ev sahibi takimin stadidindaki %5 lik bolum deplasman takimi taraftarlari icin ayrilacak.

Hangi kulüpler yapmış bu itirazı merak ettim...Gene Fenerbahçe bir derbisini seyircisiz oynadıktan sonra değiştirdiler ilginçtir...[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 27 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Hangi kulüpler yapmış bu itirazı merak ettim...Gene Fenerbahçe bir derbisini seyircisiz oynadıktan sonra değiştirdiler ilginçtir...
[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk uygulamayı ilk olarak fenerbahçeliler delmedimi zaten? neresi ilginçki, fener maçında kesin misilleme bekliyordum ben. Bu kararla gerek kalmıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

geçen fener bjk maçında fenerliler bilet alıp bjk lilerin arasıan karışmıştı eheheh o zamandan sonra federsyon korktu tabi :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Gizlice giriceklerine adam gibi girerler (mi) . Sırf kıllık olsun diye normal biletle giripde yine olay çıkaranlar olur elbet.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

yazık gunah 1000 kusur rakip taraftar mac izleyecek diye bi o kadar daha polis onları korumak zorunda olacak otobuslerin camları kırılacak tekrardansırf action olsun diye millet laf atacak ve ne yazıkki polisler onları korumak zorunda kalacak..FB-GS macı olacak gs lılar kıskanclıktan gidip butun fb koltuklarını kıracak tuvaletleri kıracak verdikleri paradan daha fazla zarar verecekler..hele bu zamanlarda Fb kıskanclıgı ust seviyelerde iken kadıkoy e gelen biri kesin stad a zarar vermek icin gelecek macla alakası olmayacak uzar gider..

yine fanatik yorum yaptıgımı dusunecekler ama bana bi mac soleyinde fb taraftarları gs ya da bjk stad ına cok buyuk zarar vermis olsun?bole bi mac yok! ama fb stadı na giren herkes cok buyuk zarar veriyo..

cok guzel bi uygulamaydı kaldırılması cok kotu oldu bence..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...