ivan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 İkiside güzel de aynı gibiler ya:) Bide niye bu kadar aynı anda Kargo şirketleri reklam veiro ki? ama Yurtİçi'nin reklamı çook daha güzel.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 aras ın kini görmedim de yurt içi nin reklamı süper reklam iyidir senin kargoyla işin olmasa bile büyük şirketlerin olabilir mesela e ticaret sitelerinin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 İçim parçalanıyo izlerken, özellikle yurt içi kargonun. Gemi mühendisliğine girecek olmam da ayrı bi detay tabii (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Arasınkini bende izlemedim ama Yurtiçi kargonunki gerçekten çok güzel oldukça başarılı bir reklam.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Arasın kiler daha çok kısa ama birden çok ama Yurtiçininki az ama öz her seyrettiğimde düşüncelere dalıyorum.........[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bu arada once Aras *Cargo başlattı sonra Yurtiçi Kargo karşılık verdi ama ne kadar reklam yapasa yapsın aras yutiçinin tahtını sallayamaz *:gitmişler kargoyu cargo yapmıslar tovbe tovbe[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Aras'i izlemedim Yurtici'nin ki 1. sinif duygu somurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 arası izlemedim ama bence yurtiçininki berbat bi rreklam, başta insana güzel gözükebilir ancak tmmen duygu sömürüsü, sömür sömür sömürüo :)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 raklamdaki bebek çok şeker birşey :) baba falan diyor yani.. ühüh he ühhü duyğulandım bak hatırlayınca baba... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 sömürüo ne oluo,seni sömürdüde gidip hemen kargoya bisilermi verdin? reklam insanlara bisiler ulastırmanın sorumlulugu üzerine yakaladıkları bişeyi vurgulamıslar.. insanca olan duygular var anlayamayanlar var sanırım.. o reklamı yapıp hemen sanki para kazanıo o reklama baglı olarak..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: Khirsah, 26 July 2003 23:14 tarihinde demiş ki: Bu arada once Aras *Cargo başlattı sonra Yurtiçi Kargo karşılık verdi ama ne kadar reklam yapasa yapsın aras yutiçinin tahtını sallayamaz *:gitmişler kargoyu cargo yapmıslar tovbe tovbe[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! yurtici her zaman arastan daha iyidir. bunu söyliyende aras kargo halkla ilişkiler hede hödö mevkiinde öenmli bi şahsiyet[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 zaten ben de onu diyom her gün ibo abim Yurtiçinin elemanı kargoları alıyo mis gibi de getiriyo bi kere arasa verdik müşteri istedi die 3 günde gitti Ispartaya mal neyse reklamlarda da her ikisi de duygu sömürüsü ama bu da insanlara ulaşmanın bir yolu[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bu millet yeteri kadar sömürülmüş, bir de duygumuz sömürülmesin.. ( politikacı gibiydi a.k)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 lol HellHound duygu sömürüsü ile ne alakası var allahını seversen ya.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Reklam olduğu için önce çok takmadım, bugün farkettim güzel bişey olduğunu.Kesik kesik seyredebildim şimdiye kadar başından sonundan ama bir kere tam olarak seyredicem inşallah. Aras'ınkini daha hiç görmedim o ayrı.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 silahli kuvvetler icerisindeki ortami boyle sicacik sevgi dolu bir ortammis gibi gostermisler. kamerayi bi kat asagiya indirselermis de dayak atilan er erbasi gosterselermis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 unity askere gittin mi?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Prawler, 28 July 2003 15:46 tarihinde demiş ki: unity askere gittin mi?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi maalesef...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: unity100, 28 July 2003 15:43 tarihinde demiş ki: silahli kuvvetler icerisindeki ortami boyle sicacik sevgi dolu bir ortammis gibi gostermisler. kamerayi bi kat asagiya indirselermis de dayak atilan er erbasi gosterselermis Oda doğru tabi :hmm:[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 BÖHÜHÜHÜHÜÜ :( İlk baba dediğim günler aklıma geldi mm..mmm....mmmmmMPFSSAaHHHÜHÜÜHÜ[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hafızan baya kuvvetliymiş :)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: blue_demon, 29 July 2003 02:07 tarihinde demiş ki: BÖHÜHÜHÜHÜÜ :( İlk baba dediğim günler aklıma geldi mm..mmm....mmmmmMPFSSAaHHHÜHÜÜHÜ Puhahaha :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 duygularımı sömürdüler şimdi kargoya bişi verip benim adresi vercem :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: unity100, 28 July 2003 15:43 tarihinde demiş ki: silahli kuvvetler icerisindeki ortami boyle sicacik sevgi dolu bir ortammis gibi gostermisler. kamerayi bi kat asagiya indirselermis de dayak atilan er erbasi gosterselermis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com deniz kuvvetleri genelde öyledir. karacılarda biraz ayılık var.. babam gemi komutanıydı, küçükken babamla epey seyire çıkmışlığım vardır, hiç öyle dayak yiyen er falan da görmedim. mesela; babamın pilav kazanına sigara izmaritlerini düşüren bir aşçı er'e verdiği en aşırı ceza ona bir tencere pilavı (izmaritli) yemek ile 500m dizlerinin üstüne yürümek arasında bir seçenek vermesi olmuştu.. ayrıca yurtiçi kargo'nun genel müdürü deniz harp okulu'ndan babamın sınıf arkadaşı, teğmenken istifa edip iş hayatına atılmış biri.. reklamın üzerinde bunun etkisi olabilir.[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan! DAMN IT! //radiant victor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bir insanin tam anlamiyla digerinin buyrugu ve hukmu altina verilip digerinden asagi tutuldugu yerde dayak mevhumunun olusmamasi dusunulemez. tsk da dayak vardir. istisnalar geneli etkilemez. en az dayak deniz kuvvetlerinde, sonra hava, sonra jandarma, ve en cok da kara kuvvetlerinde gorulur. ben cesit cesit dayak yiyen insan gordum, askerlik yapmis bircok baska arkadasim da herhangi bir muhabbette hepsini anlatmamiza imkan olmayacak kadar dayak hatirasi nakledebilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar