Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yav aranıodum nette şöyle birşeyle karşılaştım(a.k.a ben daha uzaga isiom pls) tıgh 89 metre yaptım cok kasmadım gerci ama .[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İlk açıldı diyene bir adet tadella =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yapma black ya açılmasa da açıldı derdim valla nutellam da bitmiş üşeniyorum da dışarı çıkmaya.. pff kaldık browniye[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 böhüh[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 neyse yaa zaten çuku çuku yemekten sivilcelendim bu yaşta :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 artık eskisi gibi kapanmıyor daha önce açılmış başlıklar bunun sebebi herşeyin daha önceden açılmış olması mı sap sap siyaset yaşlılara yer verme hedesine kasıp kişisel'deki yoğunluğumuz arttığına göre evet konu açamıyoruz[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Kocero, 27 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: bence o sivilcelerin sebebi başka.. aferim sana..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abi bizim arkadas yaptı sarhosum ewe gidemiyorum dedi polise ewe goturdu polisler arabayi taksi gib :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Kocero, 27 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: bence o sivilcelerin sebebi başka.. o öyle değilmiş işte bende de sivilce varken cok dalga geçiyolardı ama o işle alakası yok olayın doktorlar söylemiş burda da tartışılmıştı.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 12763512763512 kere acildi sanirsam[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya gidin Dia dan Frigo alın narutonun yeni bölümüyle beraber yedikten sonra yanına Tank (portakallı) + nutella + patlamış mısır mükemmel gidiyo.Hayatım boyunca böyle yapmaya devam edicem :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 konuları tükettik açılıcak konu kalmadı artık[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 vallahi ya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 213342. defada açılmaz ki bir konu :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 düşene bi de ben vurcam banane banane bunun yeri internet[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 uzatmamak da lazım[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne demek uzatmamak lazım SEN HEM ** KERE AÇILAN Bİ TOPİCİ AÇMIŞIN ÜSTÜNE ÜSTLÜK YANLIŞ YERE AÇMIŞIN ehe... bide şimdi no offence yazdım hadi bakalım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Kocero, 27 Ekim 2005 20:45 tarihinde demiş ki: senle alay mı ediyolardı =) evet babam bile arada bir gelip fazla asılma diyodu :D ama sonra onla alakası olmadıgını anlatabildim =) şimdi yok sivilce falan.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: fastreload, 27 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ne demek uzatmamak lazım SEN HEM ** KERE AÇILAN Bİ TOPİCİ AÇMIŞIN ÜSTÜNE ÜSTLÜK YANLIŞ YERE AÇMIŞIN ehe... bide şimdi no offence yazdım hadi bakalım bu arada arkadaşlar kafam biraz bozuk takılıyorum size alınmadınız umarım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Açıldı bu! yanlış yere açmışsın! gibi uyarıları herkes 1 er kere yapmak zorunda degil birisi söylemişse aynı seyi papagan gibi neden tekrarlıyorsunuz . hatta mümkünse hiç yazmayın şöyle artık açan kişiye veya şikayet et tusu ile bize bildirirsiniz. açıldı ise eski topicin linki verirsiniz. mesaj atma süresi geçmemiş ise ordan devam edilebilir. geçmiş ise tekrar açılmasında zarar yok zaten[signature][hline]*
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dinamik abi bu bu bu benne alay etti *!işaret eder*[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: DynamicK, 27 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Açıldı bu! yanlış yere açmışsın! gibi uyarıları herkes 1 er kere yapmak zorunda degil birisi söylemişse aynı seyi papagan gibi neden tekrarlıyorsunuz . hatta mümkünse hiç yazmayın şöyle artık açan kişiye veya şikayet et tusu ile bize bildirirsiniz. açıldı ise eski topicin linki verirsiniz. mesaj atma süresi geçmemiş ise ordan devam edilebilir. geçmiş ise tekrar açılmasında zarar yok zaten Ehe. Baska soyleyecek bişileri olmadigi içindir.. Video guzelmiş.. :)[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Öne çıkan mesajlar