Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ip adresim açık her an herkez girebilir nasil kapatabilirim?lütfen söyleyin! siz bile girebilir siniz ama size güveniorummm!!!!!!![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ip adresini kapatamazsın. Ama bir firewall kurarak bilgisayarındaki açık portların önüne koruma çekersin. Böylece kimse bilgisayarına giremez. Firewall için öneri yapamayacam ben kullanmıyorum çünkü.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Natural_Jedi, 01 August 2003 02:05 tarihinde demiş ki: ip adresim açık siz bile girebilir siniz ama size güveniorummm nihaha bana güvenme her an girebilirim[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım?
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 proxy ile internete baglanirsin anonymous proxylerde kim oldugunu 3. sahislar anliyamaz proxy nin ip si gozukur[hline]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Zonealarm yükle. En basit modeli parasız ve gayet iyi bir korunma sağlıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ip adresini değil , ama açık olan portunu kapatabilirsin[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Norton Personal Firewall tavsiye ederim, zonealarm da zonealarm pro da kullandım, daha az sorun çıkardı bana. Gerçi o zamanlar işletim sistemim me'ydi, artık xp.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Öne çıkan mesajlar