raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 World of Warcraft Client Patch 1.8.2 (2005-10-26) Bugs Fixed a crash with loot-roll messages.[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yaw bı turlu cekemıyorum ben :( ne us de ne eu da[signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion Guild:Legendary Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aynı sekilde bende cekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadaşlar 1.8.1 de ve 1.8.2d e gelen yenilikler nedir acaba?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya çekilmiyor bu nası yapcaz? realm us yapıyorum yanlıs sifre diyor.. eu yapıyorum bu seferde version farklı diyor ??.. yok mu buna bi care ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende cekemiorum ya :([signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 @Truwan: Bu ara patchlerde yenilik gelmez olan hatalar düzeltilir. Yenilikler 1.x.0 patchlerde gelir. Bu2 patchte olan bir kaç hatayı düzeltmişler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya biriniz msnden felan yollama sansı var mı 1.8.2 yi..? , olmuyo update etmiyor?? ya da yardımcı olma şansınız var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 beyler ben oyuna hala giremiyorum nasıl yapcaz bilen yokmu ???[signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion Guild:Legendary Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya wow-europe forumlarına gore konusayım.. su anda sen us versıyonunu kulllanıyosun fakat bu son patch sadece eu için gelmiş bunun sonucunda ben de dahil olmak üzere us versiyonları ile eu da oynayanlar servera giremiyor.. yapıcagımız şey tum patchleri tekrar yüklemek ama bu sefer eu versiyonuyla ...tabi wow eu forumlarında bayaa bi post atıldıgından büyük ihtimal düzeltirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bütün patchleri yüklemek düşünülemezde ne zman düzeltirler acaba....[signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion Guild:Legendary Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sorun sadece almanca client'lerdeymiş. Almanca kullanmıyorsanız hiç bir fark olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ama us de 1.8.2 patch cıktımı ben anca ozamn yükleyebilirim bnm oyun us ama EU acc siyle oynuorum bu sorum umarım yakında düzelir yoksa EU oyunu nerden bulacm şimdi ..[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 haberler kotu, US client e hic bi sekilde eu patch uygulayamiyorsun. full patch olsada. wow client iniz us dir lutfen us full patch i kurun diyor :( gene sap gibi disarda kaldik ya ne sanssizim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya benim bi de sorum olucak şimdi ben engb versiyonunu indiiroyum netten..oyuna girdiğimde almanca olmazz demi ya.. ing oynamaya devam ederim :).. cok komik ve sacma bir soru oldu ama yol yakınken donum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eu kullanan birinden wow.exe alinca oluyor diyorlar. Eu version ile Patchlemis olanlardan birisi bana wow.exe yollayabilirmi sevabina: msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende istiyorum exe yi eger oluyorsa [email protected] bide nerden cıktı şimdi bu olay ya napıcaz us clienti olanlar olarak oynayamıcz mı yani bunun bir çözümü varmı acaba ???[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 eee napcez simdi salak bu blizz ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 evt arkadaşlar bunun bir çözümü yokmu daha acaba ???[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya banada lazım o wow.exe dosyası :)..pm atarsanız cok sevınırım , var olan arkadaslar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 webde bulamadim. saten bulmayi dusunmemde mantiksiz niye biri bole bisi yapsin ki :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://users.skynet.be/xev/WoW.rar arkadaşlar bunu bi deneseniz ben cafedeyim deneyemişorum ama bunu orjinal forumdan buldum deneyip buraya yazarmısınız ??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D --------------------------- orjinal mesaj:D use this WoW.exe http://users.skynet.be/xev/WoW.rar it's a patched 1.8.2 exe [Bu mesaj olorin84 tarafından 27 Ekim 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tam adresi vericektim :) ofişiyıl forumda çalışıyo demişler[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bide bnm anlamadıgım bu patch lenmiş oyunun exe si dimi yanı bunu copy paste yaptıktan sonra ne yapicaz ??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D [Bu mesaj olorin84 tarafından 27 Ekim 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tam olarak ne yapmak gerekiyor. US client i kurup sonra 1.8 e patchlicez sonrada bu exe yi mi kurucaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar