Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Evet arkadaşlar serverimiz geliyor... Krynn Uo Shard Server'a staff aranmaktadır.Şuan sadece sitemiz var... Mail:[email protected] Icq:105710466
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 http://www.krynn.com.tr.tc/
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hayırlı Olsun Bakalım.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free..
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Saol bu arada progenle anlaşmıştık sonra anlaşamadık problem çıktı. İlgilenenlere duyurulur... Sponsor arıyoruz iletişim: Mail:[email protected] Icq:105710466[hline]Krynn Uo Shard Krynn Uo Resmi Internet Sitesi
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=37761 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=35399 aradığın staffları burda bulablirsin..[hline]ICQ: 4435695
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ayrıca bana brinkstera phpnuke kurup brinksterın php desteklediğini gösterdiğiniz için çoooook teşekkür ederim bab the kenkler.. tek sayfadan oluşan site(sayfa)nın kaynak kodlarından alıntı: asdfasdasfasdasasdasdfasds[hline]ICQ: 4435695
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hayırlı olsun ama beleş sunucudan alınmış bir web sayfası yakışmaz derim ben.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sponsor yok, staff yok, site site degil sayfa.. Geliyor da uzun bir yoldan geliyor herhalde.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yigit'cim, 13 ya$inda oldugunu burada oncelikle soylesen, ondan sonra bu thread'i acsan diyorum. /Old Inferno Razor.[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Baggio, 01 August 2003 13:59 tarihinde demiş ki: Sponsor yok, staff yok, site site degil sayfa.. Geliyor da uzun bir yoldan geliyor herhalde.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Bi de anlamadığım şey neden Krynn kendi çağında bişi yapsana be bilader mesela bizim gibi Balmora UO Shard gibi bi isim bul biz köpek gibi çalışıyoruz 1 yıldır desem yalan olur ama yinede baya uzun süredir staff burda arıyorum diyosan sen ohoooooo.... Kolay gele.......[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bu çocuk yigit berberogludur yani bizim Lexin yani nbl'da namı değer Berber ya da Nine Return Of The Nine bu adamla iş yağmayın scp çalmaktan başka yaptıı bişi yok zamanında benim siteyi de (evet siteyi) çaldı altına yigit berberoglu tarafından yapılmıştır yazdı inanamıyorum ya demek geri döndü![hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Bivrip, 01 August 2003 16:09 tarihinde demiş ki: ...çaldı altına yigit berberoglu tarafından yapılmıştır yazdı inanamıyorum ya.. mauahahha :) zhuahuzah döveceksin bölelerini :) mauhaha calmıs silmekten aciz sadece isim kısmını editlemiş MUAHAHAHA[hline]ICQ: 4435695
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: TaZmAnYaK, 01 August 2003 16:59 tarihinde demiş ki: calmıs silmekten aciz sadece isim kısmını editlemiş lol :-)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bak site FRP ile ilgiliydi orda FRP Nedir? FRP Kursları gibi bölümler vardı adam onnarı aynen almış UO Nedir? UO Kursları fln yapmıştı yane ben bişi demiom artık
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Önüne gelen shard açıyor kime sorsam shardımız açılıyor yaptık herşey tamam ii bendede tamam herşey tek sorun host,sponsor,staff,player,Serverı çalıştırcak makine,site,reklam,doru scriptler,bug fixlemeyi bilen insanlar... Birde geliyor yazmış baggio haklı baya uzun yoldsan geliyor herhalde... Önümüzdeki asır görmek ümidi ile... Saygılarımla...
Öne çıkan mesajlar