Polly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sen kaçırdın son bölümü...aslında kardeşlermiş...[signature][hline]Remember not to think too much.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu nedir dynasty:D ben de şimdi ayrı bi forum acicam boyle havadan sudan bise hakkında bu kadar konustugumuz içinnn.. (ehehee bu arada kardesizz evt):Psıktı ama:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :P tuh:P çekirdegim:P bitti:P yahu!!::)) yakında "okuldan eve geldim ama sular kesikmiş BÖHÜÜÜÜÜÜRRR" diye topic acıcaksınız, daha goz dolduran bişeler bulun plz en azından içinde bi mariya bernardo aşkı olsun ki reytink alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şimdi yapılan numara çok basit ve acemice. Bu kesin. Zaten anlaşılması da kolay olmuş. Ancaak sanırım birşeyden şüphelenmiş, ne bileyim erkek arkadaşıyla çok samimiyseniz ya da arada sizi beraber falan görmüşse ya da sizle alakası olmasa da ona erkek arkadaşına ya da sana gıcık olan biri hakkınızda dedikodu çıkartıp onun kulağına yetiştirerek şüphe uyandırdıysa falan denemek istemiş olabilir bunu. Ya da erkek arkadaşı sana ilgi duyuyo gibi gelmiştir ondan olmuştur. Ya da sebepsiz yere sırf kıskançlık krizinden dolayı da yapmış olabilir. Ha, yaptığı çok büyük terbiyesizlik, ve hatta pek hazmedilecek bir şey değil. Ama bazen öyle durumlar oluyo ki insan delirme derecesinde şüpheye düşebiliyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: dory, 26 Ekim 2005 19:22 tarihinde demiş ki: yakında "okuldan eve geldim ama sular kesikmiş BÖHÜÜÜÜÜÜRRR" diye topic acıcaksınız, valla dün okuldan eve geldiğimde sular kesikti hakkaten, düşünmedim değil. korkmuştum ve çaresizdim çünki.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: dory, 26 Ekim 2005 19:04 tarihinde demiş ki: cok heycanli bi dizi, acaba bernardo kime asık *!çekirdek çitler,çit çit* [spo=acaba kime] Bernardo uşak Sebastian'a aşık, Ama kötü batron Bruno Marianne'yi elde etmek için kötü planlar yapıyo. Oysa katil uşak[/spo][signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aa aa! vallahi biliyordum, *!horlamakta olan legbra'yı durter* ben demedim mi bak katil uşakmıs işte,tuh tuh duyguları ile oynadı kızın cani adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 olay neymiş kaçırdım ben:) edit:okudum ama anlamadım kim neymiş? [signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. [Bu mesaj lilynessy tarafından 26 Ekim 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ruby uşakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sebastiyana mı? bernardoya mı? iice kafam karıstı?[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ohaa ula cıvıttnz hee!! bu ne bee alla allh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 pardon abla, boyle ciddi bi konuya cıvık yaklastıgım için önce ben kınıyorum beraberimde siz kınayın beni *!kın kın kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Al işte abi ahaha az önce 2-3 topic e daha yazdım.Gercekten bu kızları annamak hakatten mümkün değil yani hepsi Kafayı yemiş ya cok ciddiyim istisnasız hepsi yani..Olaya bak ya ehuahua[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ayy yeter valla baydı ! didem bu ne yaa bunla ilgili yzılır mı topige goren de gece evine girip boğmaya calıştım sanıcak hee amma uzadı bu !:O ayrıca revendor bn erkek ark'ımdan asla ve asla suphe duymam cunku bu oyle bi ilişki deil,ve en iyi arkadaslarımdan birini de kıskanmam,bu sadece bi sakaydı ayy yeterrr! millet dalga gecmekte haklı valla didem:P çekirdek fln:D ehehe ben bile dalga geciyorm :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar