Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Depremde neyapılıcak tutoriali isterimm

10ur

Öne çıkan mesajlar

En yakın beyaz eşya veya mobilyanın yanına gidip, cenin pozisyonu alıosun. Yaşam üçgeni oluşuyo ve kurtuluyosun. Mümkünse buzdolabı olsun bu beyaz eşye, kapağını da açıp gir yanına. Aç kalmazsın enkazda...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

1- depremi farkediyosun
2- en yakın pencereye yöneliyorsun
3- camı yavaşça açıyorsun ( haızlı açmaya çalışırsan kolu elinde kalır)
4-camı açtıktan sonra üstüne çıkıyosun
5-hayatını film şeridi gibi gözden geçiriyosun
6-atlıyosun
7-çok zekice[signature][hline]o_O | Spoon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 14 Ekim 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
En yakın beyaz eşya veya mobilyanın yanına gidip, cenin pozisyonu alıosun. Yaşam üçgeni oluşuyo ve kurtuluyosun. Mümkünse buzdolabı olsun bu beyaz eşye, kapağını da açıp gir yanına. Aç kalmazsın enkazda...

bizim buz dolabı beyaz deil naapmalıyım?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liam_Lynch, 15 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
ben antalyaliyim bi kere annem babam ben tv ziliyoduk ssat baya gec oldu sora babam tuvalete gitti o sırada annem aa deprem oluyo demeye basladi ben cok heyacanlandim ilk defa deprem goruyodum sora babami cagririp beraber depremi izledik cok heyacanliydi her yer sallaniyodu bole insanın içi bi hos oluyodu deprem bittikden sora aklima hayat ucgeni yapmak gelmişti

zuahah harbiden ha:D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

altına etmemeye calıs ve de Yaradana aldıgından oturu dua et zaten bu durumlarda iki yuzlu olup baslıyoruz sadece dua etmeye o da baska mesele[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

Kaçıncı katta olduğun fark etmez direk fırlayacaksın!!! Orda burda kapı eşiği duvar yanı sandalye köşesi bunlar hikaye,bakın size güzel bir örnek vereyim İkiz Kule saldırılarında bildiğiniz gibi kulelerde Türkler'de vardı,Uçak kuleye çarptıktan sonra tabiki bir kargaşa oldu ama kargaşa baştan sakinleştirildi eheheh bizim Türkler'in dışında tabiki,Türkler hemen fırladı yardırdılar aşağı doğru hemde yapılan anonslara rağmen ''Please Don't Be Panic,.,.,neyse Türkçe gideyim Lütfen panic yapmayınız ve kesinlikle merdivenleri kullanmayınız herkez asansörler vasıtası ile aşağı inecektir.''Ama bizimkiler anonslara söverek hassttrr ordan gibisinden tabana kuvvet merdivenlerden taklalar atarak aşağıya inmiş ve yukardakilerin ölümünü binanın dışından izlemiş ve anons yapan adamın arkasından yazık oldu adama diye yas tutmuşlardır...:) (Bu olanlar gerçektir.)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

buraya esprili mesaj atanları kınıyorum sizinde bir akrabanız o depremlerde saatlerce yakınıp dursa yiyecegi kalmasa açliktan ölse bu laflari etmezdiniz bir insanin ölümüne sebep olabilecek bir şeyle bu derecede dalga geçmek arasinda bir bağlantı kurabilen varsa tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

binadan cıkmaya çalismak,sakat bi durum çünkü eger başaramazsan üzerinde kalan yük sen indikce artıyo ve tabi sag kalsan bile enkazda,sana ulaşma sureleri artıyo..yani çok riskli...

ben bi yerde gormuştum deprem sırasında 3.kattaki türkler aşşagi dogru inerken,japonlar ust kata cıkıyolardı....

en iyi hayat üçgeni yapacak esyalar:basta kitap yıgını,sandık,genel olarak beyaz esyalar...

ahsap masanın altına girmek aklınıza bile gelmesin,bide kapı eşikleri anlatılan kadar guvenli degil aklınızda bulunsun...

son olarak..insallah bu bilgileri kullanmak zorunda kalmayız...

allah korusun...[signature][hline]Follow the Darkness...

[Bu mesaj angband tarafından 19 Ekim 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...