Curva Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Selamlar, Ben bsmi 260 civarına getirdim ve yeni itemlar öğrenmek için weaponsmith yada armorsmith gibi 2 seçenekten birini seçmem gerekiyor. Bunlardan hangisini seçmeliyim dersiniz ? Bu senin zevkine veya isteğine bağlı 2sindede güzel itemlar yapılabiliyor derseniz başka bir sorum olacak; Mesela ben weaponsmith seçtim, daha sonra train şeklinde öğrenebileceğim armorların planını bulma yöntemiyle öğrenebilir miyim ? veya tam tersi ? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Curva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 en ileri seviye planlar armorsmith ya da weaponsmith'in 3 alt dalı olan hammer/sword/axe smithing gerektiriyor, armosmith olursan arcanite reaper yapamayacağın gibi axesmith olursan da dark iron plate yapamazsın. sanıyorum pişman olur da smithingi silip baştan başlayayım dersen gene de seçemiyorsun öbür uzmanlıklardan birini, ne olmuşsa charın ilk o kalıyor.. planları incele thott gibi sitelerden, "aha ben bunu bunu yapmak istiyorum, bunu bunu yapmasam da olur" diye kendin seç. en doğrusu o..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 mesela Weaponsmith olduğunda bu armor yapamayacağın anlamına gelmiyor. Ama bazı armorları yapamayacaksın bu armorların planlarının üstünde 250 BS ister bide Armorsmith ister yazacak unun için öğrenemiyeceksin. Benim bildiğim armorsmith de gayet güzel satılan iki tane epic item var ancak bulması pek kolay olmayan recipeler. Weaponsmith daha sonra kendi arasında da ayrılıyordu sanırım hammer-sword falan diye. Para için BS olduysan serverın durumuna göre seç. kendime item yapayım diyorsan iyice düşün öyle seç[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curva Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yardımlar için tşkler, ben bsnin böyle 2ye ayrıldığını bilmiyordum iş çıktı şimdi başımıza :) İşin yoksa otur mal deynegi gibi düşün şimdi *!hufff* Ben hem kendim için hemde para için yapmak istiyorum tabiki :) karakterim BL'da paladin [signature][hline]Curva [Bu mesaj Curva tarafından 02 Temmuz 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bide şöyle bir durum var plate gibi yapabileceğin itemları sadece 2 class kullanabiliyor paladin ve warrior ama silah yapya kara verirsen mesela sword gibi AH koyduğunda alıcı bulma şansı çok daha yüksek olacaktır. Yanlış düşünüyorsan uyarın (bende paladin açacamda o yüzden)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curva Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet haklısın aslında. Birde şöyle bi durum var; insanlar armordan çok silaha para verme hevesindeler.[signature][hline]Curva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bir de şöyle bir durum var, böyle düşünüldüğü için armorsmith'ler çok az, yarın öbürgün daha güzel planlar konuldukça daha az rekabet nedeniyle daha pahalıya satma imkanın olabilir armorsmithing ürünlerini. yine de droplar gibi set bonusları eksik maalesef..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 uhm. biraz eski bi topic ama yenisini açmaktansa burda sormak daha mantıklı gibi. ben zar zor 225'ledim bs'yi..armorsmith olayını da seçtim..ve forge'un yanında ki amca benden ornate mithril'den bi$eyler yapıp ona getirmemi söyledi..ornate plate helm vs vs..fakat ben onları yapamıyorum henüz..artisian'ı da ögrendim fakat ordaki trainlerde de göremedim..acaba o itemları yapabilmek icin gerekli olan recipe'ler drop mu yoksa henüz skill'im mi yetmiyo?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hepsini trainerlardan ögreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 trainerda yok i$te ornate mithrill'ler..benim takıldıgım nokta bu..quest benden onu yapmamı istiyo fakat trainer'ın ögrettigi listede yok kendileri..[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 A.R. nin cok alternatifi var ama Bi Lionheart helmin,Disarmı engelleyen crit veren plate eldivenin,dark iron platelerin pek benzeri yok oyunda.Dark ironlar gibi fire resist veren plate yok daha dorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Weaponsmith biraz kolpa gibi armorsmith daha iyi arkadaşın dediği gibi dark iron seti başlı başına birşey ha ama kasması ultra zor weaponsmith neredeyse herkes oldu AR almayanı dövüyorlar mace de ben daha sağlam birşey görmedim swordsmith aynısı yani sağlam guild olursa armorsmith güzel olur [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Aman diyim arcanite reaper nerf yedi rağbet azaldı. Axesmith'i AR için seçmeyin yani..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar