quamor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Benim bi arkadaş var çocuk harbi karizma tipli yakışıklı bi şi ama adı Şaban. Kızlar sulanıyo gidiyo kızla tanışmaya selam ben şaban diyince kız birden gidiyo. :) Eger aramızda gonullu avukat var ise mahkeme kararı ile degiştirmek istiyo adını demin bana tel açtı bende buraya danışayım dedim :) Yardımlarınızı bekliyo ahahah. Ne yapsın şimdi bu çocuk yaw. :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 benide gören kurbağa sanıyo ama bi görüyolarki karizmatik genç bi yakışıklı direk ağızlarının suyu akıyo :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yaw seninki sana ait genetik bi durum. :))[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 e şaban demesin kız nüfus kağıdınamı bakçak :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 walla yapılacak fazla bişii yok hayatı boyunca cocuk saban filmi falanfda izleyememıstır her gorusunde aglmıstır falan deıstırsede bence hayatı boyunca bun adın ezıklıgını yasayacaktır ya annamıorum anne babasındada hıcmı akıl yokmus nese gecmıs olsun walla bende bi sorayım hukuk okuyan arklar falan war yapılabilecek neler warkı soralım kafasını takmasın bence sizce?[hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 e ilerde hiçmi ogrenmicek kızla çıkacaksa?:)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Düşünsene kıza adını başka söylüyo.Üniversiteyi filan birlikte okuyolar hep.Sonra evlilik masasında kız tam imzayı atıcak, "NE ŞABANI YA!!" diye bi çığlık basar :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Avukata gerek yok sanırım.Tek dava sürün şeyler zaten bunlar.Herhalde kimse itiraz etmeyeceğine kendi başvursun.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 SAban gıbı cagdas turk toplumunun bagrına bastıgı motıflerden bırını kendını ad edınmıs dahada degıstırıcem dıyo nıt nıt nıt. Saka maka avukate gerek yok sorun cıkarmadan degıstırırlerde gıne herkez ona saban der :)[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: kermit_frog, 31 July 2003 18:56 tarihinde demiş ki: benide gören kurbağa sanıyo ama bi görüyolarki karizmatik genç bi yakışıklı direk ağızlarının suyu akıyo :) kermitt kurabayi operse kurba prens olur senin tipin ordan geliyor anam dogal olmak ayri iş.[hline]still I try to reach and touch what hurts me. + Saban diye tanıtmak zorunda değil buda var. mesela bana ya ? yada ! derler. [Bu mesaj -overdose- tarafından 01 August 2003 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 direk mahkemeye başvurabilir[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 -şaban beeeeeeyyyyy -neeeee ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 şaban beyyyy . efeemmm :) o filmde superdi agacın kenarında topu alırken egilmiş kız şaban beyy diyodu ya bitiyorum yaw o sahneye. zuah[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Hatırladım şimdi ahah :) Kızlar nası konuşuyodu orda: -Arkadaşlarını satabilcek biri olmalı -Salak olmalı -Hain olmalı -Saf olmalı :D[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: jankis, 01 August 2003 04:50 tarihinde demiş ki: -şaban beeeeeeyyyyy -neeeee ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) :D bu posusyonların gercek olacagını dusunemıyorum[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yok valla şaban vari durumlar oluyor arasıra. Final cıkışı idi taksime bir şeyler içmeye gidelim dedik, kafa dağıtırız diye. Neyse biz oturmuş bir şeyler içerken bir kız geldi ve gayet normal bir şekilde: Kız: Acaba bronx nerde biliyormusunuz?? Arkadaş: Nerdeeeeee?(ciddi bir şekilde) Kız 3-4 saniye boyunca baka kaldı sonra. kız: valla bende onu soruyordum? arkadaş: Ha!! Biz tabi yerde kopmuş bir durumdayız. O gün bu gündür arkadaşa şaban deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 değiştirilir ad zor işler değil onlar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Reşit Olduysa Kolay Nufusa Gıtsın(baglı oldugu)Degıstırırler Ama o İsmı Koyan hakkını Helal Eder mı Bılmem!!!!!![hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yeni adını hamdullah koysun.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Abi ama cidden bir yerde de kaybettiriyor isim yaaa şahsen kız olsam dönecek muhabbete baksana ya: -OF KIZLAR! ŞABAN ÇOK YAKIŞIKLI YAAAAA -höe? şaban mı hadi len o ne -zühe ha bi de allah için bu adam arkadaşın arada sırada -şaban -neee? patlatıyor musunuz LoL[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 gitsin başvursun mahkemeye de, ad değiştirme gerekçesi de "benim adım şaban ama herkes beni agent smith olarak biliyor" olsun. 2 tane şahit götürsün, olay biter. hem daha karizma olur öyle agent smith falan :-)[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 arasıra dalgamızı geçioz mesela evde ise telefon açmıyoz aşagıdan bagırıyoz uzun uzun şaaabaaan zuaah çocuk cama çıkınca herkesin gozu camda :) ahaah[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ehu talihsislik işte[hline] klavyedeki "z" tuşu bosulması sonucu "z" ler artık "s" oldu, bilginise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar