Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocugun tipi karizma yakışıklı ama adı Şaban.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim bi arkadaş var çocuk harbi karizma tipli yakışıklı bi şi ama adı Şaban. Kızlar sulanıyo gidiyo kızla tanışmaya selam ben şaban diyince kız birden gidiyo. :) Eger aramızda gonullu avukat var ise mahkeme kararı ile degiştirmek istiyo adını demin bana tel açtı bende buraya danışayım dedim :) Yardımlarınızı bekliyo ahahah. Ne yapsın şimdi bu çocuk yaw. :)[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
benide gören kurbağa sanıyo ama bi görüyolarki karizmatik genç bi yakışıklı
direk ağızlarının suyu akıyo :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
e şaban demesin kız nüfus kağıdınamı bakçak :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
walla yapılacak fazla bişii yok hayatı boyunca cocuk saban filmi falanfda izleyememıstır her gorusunde aglmıstır falan deıstırsede bence hayatı boyunca bun adın ezıklıgını yasayacaktır ya annamıorum anne babasındada hıcmı akıl yokmus nese gecmıs olsun walla bende bi sorayım hukuk okuyan arklar falan war yapılabilecek neler warkı soralım kafasını takmasın bence sizce?[hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır.
Mesaj tarihi:
Düşünsene kıza adını başka söylüyo.Üniversiteyi filan birlikte okuyolar hep.Sonra evlilik masasında kız tam imzayı atıcak, "NE ŞABANI YA!!" diye bi çığlık basar :D[hline]ymumcuoglu

Even the smallest person can change the course of the future...
Mesaj tarihi:
Avukata gerek yok sanırım.Tek dava sürün şeyler zaten bunlar.Herhalde kimse itiraz etmeyeceğine kendi başvursun.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Mesaj tarihi:
SAban gıbı cagdas turk toplumunun bagrına bastıgı motıflerden bırını kendını ad edınmıs dahada degıstırıcem dıyo nıt nıt nıt.
Saka maka avukate gerek yok sorun cıkarmadan degıstırırlerde gıne herkez ona saban der :)[hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 31 July 2003 18:56 tarihinde demiş ki:
benide gören kurbağa sanıyo ama bi görüyolarki karizmatik genç bi yakışıklı
direk ağızlarının suyu akıyo :)

kermitt kurabayi operse kurba prens olur senin tipin ordan geliyor anam dogal olmak ayri iş.[hline]still I try to reach and touch what hurts me.

+ Saban diye tanıtmak zorunda değil buda var. mesela bana ya ? yada ! derler.

[Bu mesaj -overdose- tarafından 01 August 2003 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şaban beyyyy .
efeemmm :) o filmde superdi agacın kenarında topu alırken egilmiş kız şaban beyy diyodu ya bitiyorum yaw o sahneye. zuah[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 01 August 2003 04:50 tarihinde demiş ki:
-şaban beeeeeeyyyyy
-neeeee ?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

:D
bu posusyonların gercek olacagını dusunemıyorum[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...
Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
Yok valla şaban vari durumlar oluyor arasıra. Final cıkışı idi taksime bir şeyler içmeye gidelim dedik, kafa dağıtırız diye.
Neyse biz oturmuş bir şeyler içerken bir kız geldi ve gayet normal bir şekilde:
Kız: Acaba bronx nerde biliyormusunuz??
Arkadaş: Nerdeeeeee?(ciddi bir şekilde)
Kız 3-4 saniye boyunca baka kaldı sonra.
kız: valla bende onu soruyordum?
arkadaş: Ha!!
Biz tabi yerde kopmuş bir durumdayız. O gün bu gündür arkadaşa şaban deriz.
Mesaj tarihi:
yeni adını hamdullah koysun.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Mesaj tarihi:
Abi ama cidden bir yerde de kaybettiriyor isim yaaa şahsen kız olsam dönecek muhabbete baksana ya:
-OF KIZLAR! ŞABAN ÇOK YAKIŞIKLI YAAAAA
-höe? şaban mı hadi len o ne
-zühe
ha bi de allah için bu adam arkadaşın arada sırada
-şaban
-neee?
patlatıyor musunuz LoL[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
gitsin başvursun mahkemeye de, ad değiştirme gerekçesi de "benim adım şaban ama herkes beni agent smith olarak biliyor" olsun. 2 tane şahit götürsün, olay biter. hem daha karizma olur öyle agent smith falan :-)[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki:
"Bil Mukabele"
Mesaj tarihi:
arasıra dalgamızı geçioz mesela evde ise telefon açmıyoz aşagıdan bagırıyoz uzun uzun şaaabaaan zuaah çocuk cama çıkınca herkesin gozu camda :) ahaah[hline]ALI G. MY BITCH
  • Yeni Oluştur...