Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman dikkat diyim!

zarek

Öne çıkan mesajlar

hehehe koptum yaaa varya super =) opusurken dıyafonda değil bole bı sorun var =) yalvarırıken elını koymus akıllı =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
cok ezik bir delikanliymis =P
bi kere; beni bir öpermisin ne be ?
öpmek istiyorsan öpeceksin direkt! bir de nolursun seni seviyorum diye yalvariyo.

Kadinlarin zaafi var o konuda ondan olsa gerek.. Dayanamayip yapan cok. Belki de kaybedecegini dusundugunden vazgeciyordur.

Ancak kadin psikolojisi her ne kadar yanlis bir terim olsa da bir yerde gercekten ayriliyorlar..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ne diyosun ben bi kıza yavşıyodum şimdiki sevgilime haftasonu sinemya gidelim aşkım dedim kız önümüzdeymiş aşkım ha diye döndü pat bi tane tokat attı ve gitti[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
cok ezik bir delikanliymis =P
bi kere; beni bir öpermisin ne be ?
öpmek istiyorsan öpeceksin direkt! bir de nolursun seni seviyorum diye yalvariyo.

+1

ayrıca duvarda nasıl diafon oluyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...