Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman dikkat diyim!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehehe koptum yaaa varya super =) opusurken dıyafonda değil bole bı sorun var =) yalvarırıken elını koymus akıllı =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
cok ezik bir delikanliymis =P
bi kere; beni bir öpermisin ne be ?
öpmek istiyorsan öpeceksin direkt! bir de nolursun seni seviyorum diye yalvariyo.

Kadinlarin zaafi var o konuda ondan olsa gerek.. Dayanamayip yapan cok. Belki de kaybedecegini dusundugunden vazgeciyordur.

Ancak kadin psikolojisi her ne kadar yanlis bir terim olsa da bir yerde gercekten ayriliyorlar..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Mesaj tarihi:
naz yapan kızlardan hiç hoşlanmam yanından hemen kaçarım işim olmaz..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Sen ne diyosun ben bi kıza yavşıyodum şimdiki sevgilime haftasonu sinemya gidelim aşkım dedim kız önümüzdeymiş aşkım ha diye döndü pat bi tane tokat attı ve gitti[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
cok ezik bir delikanliymis =P
bi kere; beni bir öpermisin ne be ?
öpmek istiyorsan öpeceksin direkt! bir de nolursun seni seviyorum diye yalvariyo.

+1

ayrıca duvarda nasıl diafon oluyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • Yeni Oluştur...