SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Bir hafta tatile gittim geldim üyesi olduğum Guild "Prophecy" 100 küsür üyesine rağmen dağılma kararı almış. Neyse olay bu değil az önce baktım soytarı President ımız guildin adını değiştirmiş şu anda ben "Proud member of: Really Rainy Day With A Bit Of Wind" im lol yav neise sanırım Lost Chapter a katılıcaz cümleten...[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 presidentlarin basına günes gecmis bu aralar sanirim biizm guildin presidentida gorevini birakdi :) generaller yeni presidenti secicek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 guild dediniz de aklima geldi. bu Chaos A.D. geyik bi guild. e o zaman ben alt char acim onla girim. :D bu main ile bi yerlere girmeye calisayim...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bütün dünyayı salladığımız zaman örürsün sen kim geyikmiş :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ah abi sizmi sallıyodunuz onu bende diorum bu Rubi-Ka neden ikide bir sarsılıp duruyor :-P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yalan söylüyolar asıl sallayan bendim ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Vallaha hoş muhabbet sıcak bir ortam sadece Rollerrats'de gördüm.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yaf abi öle orglarda bulundumki adamlarla Yeni Zellanda!da yetişen bilimum bitkiyi tartıştığımız sonundada Çanakkale'de denize dökülen Anzakları ve Türkleri ele alarak karşılıklı içtiğimiz oldu. Sıcak muhabbet adamına göre değişiyor guild önemli deil ama Omniyken üyesi olduğum guilddede tutup adamlar ayrılıyorum diye parti verdiler hade defol filam dediler gülüp eğlenip hehe ne bilim enteresan adam dolu ortalık.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 tempest veya storm'a girebilmem icin asmis mi olmam lazim? =D[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yoo. İsteyen herkes deneyebiliri girmeyi. Önce Tempeste girip sonra storma girmek daha kolay. Girdikten sonra yapman gereken raidlere katılmak ve hakkında şikayet getirecek birşeyler yapmaman.[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 storm recruitment bir sureligine kapandi bildigim kadariyla[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar