Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben derdimi kısaca açıklamak istiyorum Benim bu sene tanıştığım ama kısa sürede arkadaş sonrada aşık olduğum bi kız var ama şu an dert tasa eğlence hep beraber paylaşıyoruz ama hep içimde sevgili olarak yaşamak var napacam bilmiyorum ilk defa başıma geliyor kız bana kardeşim diyor :( ama ben onu seviyorum nasıl açılacağım yardımcı olunuz lütfen Ha birde kıza bi kere şakasına çıkma teklif ettim nasılmı o derseniz msj attım bnmle çıkarmısın zart zurt sonra sen şaka yapmıyosun dimi çok ciddi bu konular die bi cvp gelince korktum başkasınaydı dedim :( napacaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sen de mi ya? :( Üzüldüm şimdi...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence olmassa zorlama çünkü elindekini kaybedebilirsin insan çok kötü olyo bilirim... ispatı: http://forum.paticik.com/view.php?id=152167[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ama napabilirim olmuyo başkasını gözüm görmüyo bi kız yakınlaşıyo tersliyorum öle bişey yani :( Ne yapayım kıza soğuk davranıp sonramı etsem teklifi napsaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aynı durum bendede mevcut.... bence paticik kızlar kulübüne danış onlar daha fazla yardımcı olabilirler... yada benim gibi et teklifini başla beklemeye artık allah ne werdiyse 5 senemi olur 25 senemi olur.........[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 soğuk dawranıp sonra teklıf edecen saçmalama[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 peki napmalıyım famy ablacım tavsiyelerini bekliyorum olmadı msnde halledelim ama akıl ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 acık olacaksın bobcum kkıza karsı en kolay cozum bu[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ama normal bi kız olsa sakınmam hiç ama onla arkadaşız yani kardeşim diyo bana ooof şimdi teklif etsem çok garip olur yani bir ön aşaması yokmu bu işin[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne ön aşaması be :D gidip söyliyceksin işte kıza çatır çatır.. ya da bekliyceksin sonsuza kadar,üzüleceksin, o olacak..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yalnız Famy Güzin Ablası oldu Patciğin :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Karde$im = Seviyorum. Olmamı$. İn$allah olur.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 athlet sen sus ya hep bole seviodur die gaz veriosun millete sonu hep husran :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 konuş bence kızla. şansını dene hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 27 Ekim 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar