Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birde ben eklendim arkadaşına aşık olanlara :)

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

Ben derdimi kısaca açıklamak istiyorum
Benim bu sene tanıştığım ama kısa sürede arkadaş sonrada aşık olduğum bi kız var ama şu an dert tasa eğlence hep beraber paylaşıyoruz ama hep içimde sevgili olarak yaşamak var napacam bilmiyorum ilk defa başıma geliyor kız bana kardeşim diyor :( ama ben onu seviyorum nasıl açılacağım yardımcı olunuz lütfen
Ha birde kıza bi kere şakasına çıkma teklif ettim nasılmı o derseniz msj attım bnmle çıkarmısın zart zurt sonra sen şaka yapmıyosun dimi çok ciddi bu konular die bi cvp gelince korktum başkasınaydı dedim :( napacaım
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durum bendede mevcut....
bence paticik kızlar kulübüne danış
onlar daha fazla yardımcı olabilirler...
yada benim gibi et teklifini başla beklemeye artık allah ne werdiyse 5 senemi olur 25 senemi olur.........[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama normal bi kız olsa sakınmam hiç ama onla arkadaşız yani kardeşim diyo bana ooof şimdi teklif etsem çok garip olur yani bir ön aşaması yokmu bu işin[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız
Sosyal ağlarda paylaş

Karde$im = Seviyorum.
Olmamı$. İn$allah olur.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...