BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bütün konulara baktım ama işime yarayan bir sonuç bulamadım.. şimdi durum şudur ki ablamın ve benim birer adet ses kayıt yapabilen cihaza ihtiyacımız var. piyasaya baktım genelde ses kayıt cihazları ortalama bir mp3 çalar kadar işte bunu gördüğüm anda "almışken mp3 çalabilen bir ses kayıt cihazi olsun anasını satayım" dedim şimdi bana kaliteli ses kayıdı alabilen ucuz bir mp3 çalar lazım önmerileriniz nelerdir? mesela aklımda Minton 3002 var ama onunda ses kayıdını cızırtılı aldığını söylediler. kullanana bilen varmıdır?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 babamda kaset şeklinde olan mp3 çalar var o güzel kaydediodu[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi arkadaşta creative'nin ses kaydedici cihazı var. mp3 filanda dinliyo. çok memnunum ama kapasitesi bazen az geliyo demişti. ben ses kaydında cep telefonunu kullandığımdan pek araştırmadımdı :) sen web sitesinden bi araştır istersen.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 19 Ekim 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bende SanDisk var 512mb.yetio gibi.. ses kaydetme ozelligide var.ama hic denemedim.arasitirmak lazim haliyle.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 war bende Kawai 512 mb saglam[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 premier var. SD bellek te ekleyebiliyorsun v.s. fena degil ses kaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 256 MB creative var bilgisayardakinden de güzel bi ses kayıt kalitesi var.[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sony'ler cidden çok iyi kayıt yapıyor[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 direkt ebay e bak bence, 512 mb ı kargo dahil 90ytl ye aldım.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Minton 3002 kullanıyorum ses kaydında Mhz ayarlarını sen yapıyorsun zaten düşük kalite yaparsan tabiki cızırtı yapar.Yüksek kalitede tüm sesleri alıyor sinek vızıldamasını bile aldığına şahit oldum.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar