Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ya gecen sene bir film izlemiştim tvde alpacino ve bir kadın oynuyordu al pacino sanırım işçi gibi birşeydi bu kadına asık oluyordu. kadın da buna asıktı ama istemiyordu birlikte olmayı cunku cocugu olmuyordu. filmin bi sahnesinde bowling oynarlarken kadın tuvalete girip aglamaya baslıyordu vs. lutfen filmin adını ve nerden alabileceğimi söyleyin[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 alpacion ve bi kadın dediğin zaman aklıma simone geliyo ama bilemiyorum çünkü izlemedim simone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hayır hayır yeni değil film freddy & johnny geliyor aklıma sanırım oydu[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bu sanırım Bu yani...[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 31 July 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu filme 6.4 verilir mi yaw :) bu arada sagol sadbutcher[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hehe imdb not verme konusunda acaip cimri eleştirmenleri varmı bilmiyorum ama genellikle user ratingler gözönüne alınıyor. Ben John Carpenter filmlerine verilen ratingleri görünce yıkılmıştım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 alpacinonun ahcı oldugu filmdi sanırım bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 off :) freddy dedim frankie cıktı. alpacinoya işçi dedim aşçı cıktı :) ne biçim film izlermişim ben yahu[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Oyle bir film hatırlıyorum ama sanırım başroldeki kadın oyuncu Michelle Pfeiffer idi. Eğer öyle ise ve bunu da farketmediysen ne diyeyim sana artık ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bi an Scarface'i soracağını sandım ehe[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar