khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bakın arkadaşlar bence kanka'ya aşık olmanın tek bir açıklaması var onlar bizim en yakınımız,bizi en iyi anlıyanlarieen rahat konuşabildigimiz kişiler o yüzden onların yeri bizim için çok daha farklı...Belkide zamanla arkadaşlık için olan sevgiler,onun herşeyine karşı olan bir sevgiye dönüşüyor... Sizinde fikirlerinizi bekliyorum acaba nedenleri neler tek tek çıkaralım ona göre bir çözüm oluşturmuş oluruz vede pati halkının neredeyse ortak sorunu haline gelen bu konuyada güzel bir sonuç olur :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence basta bı ınsan ya ark yada baska turlu goruur yanı bunun baska acıklaması yok bana gore[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Pati'ler de hep kankalara aşık oluyor. Kankalara aşk bence herşeyinizin uyumlu olduğunu görüp, aa, bizden acayip uyumlu çift olur diye düşünüp, hoşlanmaya başlamak. Yani ciddi bi aşk olabileceğini sanmıyorum. Sonuçta kanka ayrı, sevgili ayrı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 +1 nılep[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 katılmamak elde diil size..çünkü bence insanın sewebileceği kişi ya kendini bulabileceği kişidir yada kendinde olmayanları bulabileceği kişidir... ahanda bu ilk sebepten olabilir kankaya asık olma olayı...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu bir sorun değil arkadaşlar. Sizi sürekli destekleyen hep arka çıkan - herşeyinizi bilen her davranışınızı bilen - sizi tanıyan ve sizin de aynı kriterlerle onu tanıdığınız insana aşık olmaktan daha normal birşey yok . 10 kere söyledeim yine söylüyorum , tavsiye ederim !!8. ayımıza giriyoruz biz ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. [Bu mesaj beybin tarafından 26 Ekim 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 8. ay olcakti galba yazmamissin :)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kızarkadaş hedefimi ayrı, kankamı ayrı seçerim. Hani gönül ferman dinlemez ama yine de kankama aşık olmam bence. Çünkü o mantığa göre erkek kankama da aşık olmam lazım ki bu olmaz! Yani hep arka çıkan, huyumu suyumu bilen, zevkleri benle aynı olan birinr kanka mı olmalıyım?? Biraz saçmalamış olabilirim ama idare edin işte :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu birazda kız arkadaştan insanın neler beklediine bağlı. eğer beklentiniz klasik bazda bir ilişki yaşamak ise kankaya tabiki aşık olmazsınız ama eğer beklentiniz sizi anlayan dinleyen rahatlatan biriyle beraber olmaksa o zaman kankaya aşık olursunuz ve muhtemelen uzun soluklu bişiler düşünürsünüz. bana 2.si oldu... ühü:( http://forum.paticik.com/view.php?id=152167[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar