Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hani bazen yatakta yatarken yarı kapalı bilincinizle biyerden düştünüğünüzü görüp zıplarsınız ya hani, bugün onu tartıştım biyoloji hojamla. Bilimsel bi açıklması var elbette dedi. söylediğine göre, insanlar eskiden ağaçlarda fln yaşarmış ya, o zamanlardan kalan bi refleksmiş. ara sıra ZIBAM diye birileri yapışırmış yere. ona karşı bi refleks diyo kehkehkeh şaka diil bu arada hoja salladı gibi geldi ama neyse[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage [Bu mesaj Eternalus tarafından 26 Ekim 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hoca yazmış tabii ki ama gayet normal bişey bu. Tamamen bilinçaltı refleksleri, yarı uyku hali. Çok mu paranormal, cinler, hayaletler gibi geldi sana??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 26 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoca sallamış sen de tutmuşsun heralde :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hoca iyi yazmış :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben yatakdan sadece kola içmek içim fırlarım valla :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Vallahi bana baya fazla oldu[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 şöyle açıklamıştı televizyonda birisi, astral seyyahate çıkıyoruz ruhumuz bedenden yükseliyor,aniden uyanınca ruh bedene doğru geri düşüyor bizde kendimiz düşüyomuş gibi bi hisse kapılıyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bana da oluyor bazen.. tam uyku tutacakken bi tekme fırlatıyorum... bi gün birine degerse kötü olacak..ondan korkuyorum.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 O hocanızın dediğini ben de çok yerde duymuştum. Genelde yorgan pike hareketi kısıtladığında oluyo zaten o durum bende..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 günün 11. dersiydi kaynatmak için sordum. ondan önce de leyleklerin ses tellerinin olmayışıyla ilgili bi trt belgeseli anlattım :D yine aynı hojamın müthiş bi beyanı vardır mesela. bir seferinden meristem(bakz: biyolojik bişi salla) fln derken durdu durdu birden şey dedi. 'bu mustafa sandal niye s.çar gibi şarkı söylüyo ya? IIIĞĞĞK MIĞĞĞK diye' demişti kopmuştuk[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: elesso, 26 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: şöyle açıklamıştı televizyonda birisi, astral seyyahate çıkıyoruz ruhumuz bedenden yükseliyor,aniden uyanınca ruh bedene doğru geri düşüyor bizde kendimiz düşüyomuş gibi bi hisse kapılıyomuşuz. Öeh. O kişi yazmış. Böyle şeylere ille paranormal bişey bulcaklar yaa. cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 İyi yazmış hemde[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 insan kendisi yaşayarak öğreniyor bir de istemli istemsiz kas hareketleri var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bana mutlu olduğum günler oluyor hep? edit:ben bi yerden düştüğümü görmüyorum yataktan düşüşümü her şeyiyle yaşıyorum sonra bi uyanıyorum ki düşmemişim hala yataktayım hani uo'da falan lag olur da a ağacından b ağacına gider sonra bi anda tekrar a ağacına dönersin ya öyle çok acayip bişey lag oluyomuş gibi bu nasıl?[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? [Bu mesaj Kreese tarafından 26 Ekim 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bende öyle dürtükleme gibi bişiy oldumu tekme atma refleksi yerleşti...Kedi yatağa çıkmıycağını anlayana kadar bi hayli tekme yemiştir heralde(bende tırmık:D) Yani uyku halinde olduğumdan öyle abanmıyodum tabide kediyi yataktan fırlatıcak kadar vuruyomuşum heralde(ben bilmiyorum öyle diyolar kedi yatağa çıkınca yarım metre kadar uçuyomuş) (Deneyimli hayvan bakıcısı: Kedilerinizi gözüm kapalı terbiye ederim:P) Konuyla ilgili yorumum: Bilinç birdenbire gelince hormon filan salgılarız, kaslarımız birdenbire kasılır, birdenbire kasılınca da öyle olur... Hormon filan olmasada sinirsel bişiy olabilir...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: elesso, 26 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: şöyle açıklamıştı televizyonda birisi, astral seyyahate çıkıyoruz ruhumuz bedenden yükseliyor,aniden uyanınca ruh bedene doğru geri düşüyor bizde kendimiz düşüyomuş gibi bi hisse kapılıyomuşuz. öohh daha neler =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hoca feci kolpalamis insan uyurken astral bedenin vucudun 10 cm felen ustunde durur aniden bedene girince oyle bosluktan dusuyomussun gibi 1 his olur..[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Evet Hamish evet...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence olabilir. Böyle bir refleksin oluşmuş olması normal değil mi? Yataktan düşerken de hemen uyanırmışız havada. Bu da refleks olabilir. Bunun gibi bir şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 deprem anında olmustu bana :D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Küçük bir çocuğun karanlıktan korkması da mağarada geçen gecelerin bi yansıması olabilir. Sonuçta olamayacak birşey değil. Bilinçaltında evrimsel ve kalıtsal veriler olabilir. Veri derken yanlış anlamayın, korkular falan işte. Orda veri saklanmaz hede hödö demeyin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben yana dogru yatarken uykumdan uyanirsam ziplarim, sanki yataktan düşçekmişim gibi gelir bi süre.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sırtüstü yatarken hep o şekilde uyanırım. Eğlenceli bir şey aslında. Gayet dinç uyanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar