Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Redall_Hoor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

(yazılanların hepsini okumadım.)

o kızla birlikte olduysan sanırım arkdaşını tanımamışsın eğer tanısaydın yani öyle densizlik yapacak birisi olacağını bilseydin sanırım sallamazdın onu. en azından deneyim olmuş sana. bu birincisiydi.

ikinci olarak salla onu bi daha gorusme. zaten seni iğrendirmiş olması lazim o davranışıyla. oyle bi an gelirki ve gelecek bence o davranışları yuzunden sert bi kayaya çarpacaktır. başını taşlara vuracaktır o zaman. ama senden bilmesin. sen iyi adam ol hikayede. salla unut gitsin

edit:son olarak takma kafana.takmamaya çalış. bitti gitti. v8 motor cinsi bişeymiş demekki. ben olsam yanında harcadığım zamana ve tanıyayamama uzulurdum sadece
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 31 Temmuz 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mdma, 31 Temmuz 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
(yazılanların hepsini okumadım.)
o kızla birlikte olduysan sanırım arkdaşını tanımamışsın eğer tanısaydın yani öyle densizlik yapacak birisi olacağını bilseydin sanırım sallamazdın onu. en azından deneyim olmuş sana. bu birincisiydi.
ikinci olarak salla onu bi daha gorusme. zaten seni iğrendirmiş olması lazim o davranışıyla. oyle bi an gelirki ve gelecek bence o davranışları yuzunden sert bi kayaya çarpacaktır. başını taşlara vuracaktır o zaman. ama senden bilmesin. sen iyi adam ol hikayede. salla unut gitsin

+999999999[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya yüzsüzlüğün bu kadarı geçmiş olsun.

said:
Dela, 31 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
o kizla ne drag yapilir, modifiyeli super sinif arabalarla kapisir. kac cc?

+ bmw 5.30[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 31 Temmuz 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

önce geçmiş olsun kardeş

hayvan gibi gurur yapıp bi daha aklına getirmemeye çalış

içki ortamında anlatacak bir kaşarın var artık[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

o_O

yani tamam hayvanlık ya da ne biliim ayrılma yöntemleri olur da böylesi yapılmaz ya

yaptığı şey iğrenç, gerekçesi iğrenç

ya biz de dövelim şunu, sinir oldum feci[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 31 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
gerçekten ben sinirlendim burda ya, insanlığını kaybetmiş kız...

baska birsey olmus, kimse kusura bakmasında (kız) haketti bu lafi soylemiyorum gerci anlayan anladı.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç üzülme arkadasım kız bu kadar öküzmüşki sana bunu yapmış hiçbirşeye deymeyen bi hatun bu salla gitsin bazı insanlar böle oluyor işte sen hayatına bu kişi ile hiç tanışmamış gibi devam etmeye çalış.Çok sinirlendim çok![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kızlara nie düşman, duygusuz, sevgisiniz bakıyorsunuz diyen dişi patiler bu foruma pek ilgi göstermedi nedense :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Zuhahua Alexi öldürdün abi abi o gece zaten boş geçti yani yanımda 2 kız yattı ikisi içerde salonda yatı ama ben arkamı döndüm uyudum abi.. :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...