Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Geçmiş olsun yaşadığın dünyadaki en kötü şeylerden biri....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 O KIZIN BANA ADRESİNİ VERDE BENDE BU SON ZAMANLARDAKİ SİNİRİMİ ATAYIM... STRES ATAYIM SONRADA HAPSE GİDEYİM....kız hakkediyor bunu...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 (yazılanların hepsini okumadım.) o kızla birlikte olduysan sanırım arkdaşını tanımamışsın eğer tanısaydın yani öyle densizlik yapacak birisi olacağını bilseydin sanırım sallamazdın onu. en azından deneyim olmuş sana. bu birincisiydi. ikinci olarak salla onu bi daha gorusme. zaten seni iğrendirmiş olması lazim o davranışıyla. oyle bi an gelirki ve gelecek bence o davranışları yuzunden sert bi kayaya çarpacaktır. başını taşlara vuracaktır o zaman. ama senden bilmesin. sen iyi adam ol hikayede. salla unut gitsin edit:son olarak takma kafana.takmamaya çalış. bitti gitti. v8 motor cinsi bişeymiş demekki. ben olsam yanında harcadığım zamana ve tanıyayamama uzulurdum sadece [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 31 Temmuz 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: mdma, 31 Temmuz 2005 23:09 tarihinde demiş ki: (yazılanların hepsini okumadım.) o kızla birlikte olduysan sanırım arkdaşını tanımamışsın eğer tanısaydın yani öyle densizlik yapacak birisi olacağını bilseydin sanırım sallamazdın onu. en azından deneyim olmuş sana. bu birincisiydi. ikinci olarak salla onu bi daha gorusme. zaten seni iğrendirmiş olması lazim o davranışıyla. oyle bi an gelirki ve gelecek bence o davranışları yuzunden sert bi kayaya çarpacaktır. başını taşlara vuracaktır o zaman. ama senden bilmesin. sen iyi adam ol hikayede. salla unut gitsin +999999999[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi geçmiş olsun ya sana yapılacak en kötü seyi yapmıi yani..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Malkavian, 31 Temmuz 2005 22:55 tarihinde demiş ki: redall kızı dövsen yeridir git döv , bence ilk işin kızı gidip dovmendir , sonrada başını taşlara vur ben boyle bi kıza nasıl tutuldum diye.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 oha ya yüzsüzlüğün bu kadarı geçmiş olsun. said: Dela, 31 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki: o kizla ne drag yapilir, modifiyeli super sinif arabalarla kapisir. kac cc? + bmw 5.30[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 31 Temmuz 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Geçmiş olsun ne diyim. Ben normal hayatta gayet bi sakinim ama bu tür bişey yapsa bana biri onu normal hayatta hiç bi zaman rahat bırakmam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 önce geçmiş olsun kardeş hayvan gibi gurur yapıp bi daha aklına getirmemeye çalış içki ortamında anlatacak bir kaşarın var artık[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o_O yani tamam hayvanlık ya da ne biliim ayrılma yöntemleri olur da böylesi yapılmaz ya yaptığı şey iğrenç, gerekçesi iğrenç ya biz de dövelim şunu, sinir oldum feci[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: RedallHoor, 17 Temmuz 2005 01:33'da demiş ki : Doğru valla benimde aklımda içerdeki 4 kızdan mutlaka bi tanesi bu gece yanımda yatıcak ta hangisi yatıcak düşüncesi var..[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hmmmm[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: RedallHoor, 17 Temmuz 2005 01:36'da demiş ki : Yatak 2 kişilik ben kocaman adamım yarısı bana ait 2 tane ince uzun var ... 3 ü yatar biride top toplayıcı olur..[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: metboy, 31 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: gerçekten ben sinirlendim burda ya, insanlığını kaybetmiş kız... baska birsey olmus, kimse kusura bakmasında (kız) haketti bu lafi soylemiyorum gerci anlayan anladı.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eheh vaaay adam meğer playboymuş da haberimiz yokmuş..bunları öğrendiyse kız intikam için yapmış olabilir. top toplayıcı falan, hadi bakalım..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bir kiz olaraktan nefret ediyorum etrafta dolasan bu tip kizlardan[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hiç üzülme arkadasım kız bu kadar öküzmüşki sana bunu yapmış hiçbirşeye deymeyen bi hatun bu salla gitsin bazı insanlar böle oluyor işte sen hayatına bu kişi ile hiç tanışmamış gibi devam etmeye çalış.Çok sinirlendim çok![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben o evi basardım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kızlara nie düşman, duygusuz, sevgisiniz bakıyorsunuz diyen dişi patiler bu foruma pek ilgi göstermedi nedense :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 inanma yumuşama sadece herşeyin saçmalık olduğunu bil gerçek olmadığını bil duygu modunu kapa kendine gel[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Mavi, 01 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Ben o evi basardım. İlginç bir bakış acısı ve düşününce ne kdr mantıklı geliyor anlatamam.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu kızı savunmaya kalkan bi insan olsa ben onu...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 wala üzüldüm msne girebilirsem yarın konuşalım bu konu hakkında.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Zuhahua Alexi öldürdün abi abi o gece zaten boş geçti yani yanımda 2 kız yattı ikisi içerde salonda yatı ama ben arkamı döndüm uyudum abi.. :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... [Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Madcat, 01 Ağustos 2005 00:43 tarihinde demiş ki: wala üzüldüm msne girebilirsem yarın konuşalım bu konu hakkında. güzin ablalık diz boyu :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar