Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Redall_Hoor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

evet diablo bu çocukla kızı alıp kafalarını birbirine vurmak lazım bi güzel...
hangi şehir bu arada dövelim hep beraber :)?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Eyw çok saolun ya evde yanlızım kedimi bastım bağrıma ağlıyorum deli gibi tesellileriniz ve yorumlarınız için gerçekten çok saolun bazen beni düşünüp bu sitemleri ettiğiniz için bile çok seviniyorum bugune kadar çok kazık yedim arkadaşlarımdan saf olmamdan dolayı herkezi çok iyi bir insan sanıyorum sonrada bunlar geliyor başıma ilk aldatılmamda ödül töreninde oldu ödül tönerirde ödülü almış kaldırdım kız arkadaşım karşımda biriyle el ele bana bakarak geçti ve bana el salladı bi daha da aramadı :( [signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 31 Temmuz 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi ohaaaaa !!!

allah kımsenın başına vermesin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guzin_Abla, 31 Temmuz 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
keşke cam açıp masturbasyon yapsaydın

counterattack

forumda yazılmaya pek uygun olmamakla birlikte en doğru davranış bu olurdu.

geçmiş olsun, uğruna üzülecek bir tip değilmiş.

[Bu mesaj Jester tarafından 31 Temmuz 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla usta hiç kasmaya değmez böle aşşağılıklara... önce can sağlığı unutursun daha iyisini bulursun hem bence daha iyi olmuş erken öğrenmişsin içini kızın...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

redall boşver abi değmezmiş..
sen müziğine yoğunlaş en iyi çözüm budur bi şekilde hırsını daha çok çalışarak alırsın buda senin geleceğin için yararlı olur.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

kaşarmış zaten iyi kurtulmuşun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar [email protected]

Gelin bi birlik olalım toplu konuşmaya kızı davet edicem varmısınız geyiğe :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 31 Temmuz 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar [email protected]

Gelin bi birlik olalım toplu konuşmaya kızı davet edicem varmısınız geyiğe :)

yaw baba of keske gelebılsem sımdı netı kardesıme verıcem su ısı yarında yap gelıyım hemen :D...[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Sosyal ağlarda paylaş

hadi beyler gelin msn deyiz.. :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

Redall artık o kızı sallamadığını varsayıyorum ve -özür dileyerek- o kıza kafam girsin diyyorum. O kızı kafa paklar. Msn'e de geliyorum.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

lol bunu yapmış insan msnde edilen küfürleri takar mı dersin..boşuna yorma kendini bence.
ama bak kız kendinde olmayabilir, içkisine bişi katmışlardır fln.hala deer veriyosan bi de ertesi gün konuşmayı dene(mesela.hani.medeniet.falan.)[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

auhauah muhallebi :D kopardın gene beni akşam akşam bi güzin abla bi sen zaten :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...