Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ayyy canım benim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: fastreload, 25 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki: kim o hayvan gülmemek elde değil:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: sir, 25 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: müthiş :) yarasın olan gocunur'a birebir örnek..paticikte daha önce de oldu bu tip olaylar, şizofrenlikle falan alakası yok, nerde nick'i "miss", "lady" tarzında olan bi kullanıcı görse direk ö.m. atıp tanışabilir miyiz diyen tipler var..yok mu?var.. Evet korkarım var. Ancak bunların yanısıra bir de şikayet butonu var, pmden rahatsız edenler için adminlere pm atma opsiyonu var, [email protected] maili var; olmayan şey bu tür olaylara karşı ilgisizlik ya da tepkisizlik burada. Bu tür bir durumda şikayet etmeniz yeterli her zaman için, bir kere uyarırsınız sonra şikayet edersiniz gereğini yaparız zaten. Unutmamanız gereken birşey var bence; burası online bir community. Yani her türde insan bulunabilir burada, bazıları pek uzun ömürlü olmuyor ama ömürlerinin daha da kısalması sizin şikayetlerinize bağlı. Çok uzun zamandır üyeyim buraya, kimse pmden asılmadı bana henüz =P Bu topice aşırı tepki gösterip alınganlık yapmanın da alemi yok, daha önce gerçekten yaşadık bu tip olaylar çok sık olmasa da. Önemli olan dediğim gibi bir iki çürük elma yüzünden sepetin tamamını feda etmemek, zamanında müdahale etmek / ettirmek. Sir'ün mesajını alıntıladım ama şikayet konusunda önerim ona değil tabii. Yani var mıdır ona asılan pmden bilemem ama ben pembe patileri kastediyorum daha çok =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bana da bugüne kadar kimse asılmadı nefr:([signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Niye hep erkekler asılır? Niye kızlar asılmaz? Belki biz taciz edilmek istiyoruz? Hıı??? Evet muhtemelen delirdim... Hafiften tımarhaneye doğru yol aliim ben... Neyse işte şikayet edin kınasınlar, bidaha şikayet edin banlasınlar, hatta bidaha şikayet edin realden adreslerini bulup karambol çeksinler filan.Siz üzmeyin tatlı canınızı:P[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tek diyebilceem şu replik olur acun:"bakınız avusturyadayız ama bakın kızlara sarkıntılık eden bi tip var demekki sarkıntılık türklere özgü bişi deilmiş" *!*sarkıntılık yapan tip gelir** tip:"abi naber bende türküm seni severek izliyoruz" -_-[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @nefr: :rofl: bana asılan olmadı(:(), ama duyduğum şikayetler oldu(:yapma:)..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum.. Tanışalımmı...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 26 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :D lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yediğim Boynuzun Topic i Açın ama Ağlamayın Bi Kız Benim Gibi Lokum Gibi Çocuga Bakın Neler Yapmış...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Öeh yani. Hep kızlar masum değilmiş demek ki. Geçmiş olsun Redall...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Geçti... (1 şişe absoult nevizadede 8 tane limonlu bira ve yaklaşık 70 tane midye yiyince geçiyor.)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kızlar nelere sebep oluyor ya. Miden nooldu o olaydan sonra? Kaldırabildi mi? :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Beni görsen bu cüsseye az içmişsin derdin :)..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aga kusura bakmada tam K.ltak mış senin eski hatunda kudurdum ya oturduğum yerde ne şerefsiz insanlar var ya:([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bence de arkadas olmayı basarabılmelı su kızlar da erkekler de cok zor dııl ya hakketen yapabılırsınızzz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 . [Bu mesaj orc_lord tarafından 26 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence patiye acilan butun topicler hemen apartiliyor hedefinden ve amacindan cikiyor..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar