Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar...

utopia

Öne çıkan mesajlar

said:
sir, 25 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
müthiş :) yarasın olan gocunur'a birebir örnek..paticikte daha önce de oldu bu tip olaylar, şizofrenlikle falan alakası yok, nerde nick'i "miss", "lady" tarzında olan bi kullanıcı görse direk ö.m. atıp tanışabilir miyiz diyen tipler var..yok mu?var..

Evet korkarım var. Ancak bunların yanısıra bir de şikayet butonu var, pmden rahatsız edenler için adminlere pm atma opsiyonu var, [email protected] maili var; olmayan şey bu tür olaylara karşı ilgisizlik ya da tepkisizlik burada. Bu tür bir durumda şikayet etmeniz yeterli her zaman için, bir kere uyarırsınız sonra şikayet edersiniz gereğini yaparız zaten.

Unutmamanız gereken birşey var bence; burası online bir community. Yani her türde insan bulunabilir burada, bazıları pek uzun ömürlü olmuyor ama ömürlerinin daha da kısalması sizin şikayetlerinize bağlı. Çok uzun zamandır üyeyim buraya, kimse pmden asılmadı bana henüz =P

Bu topice aşırı tepki gösterip alınganlık yapmanın da alemi yok, daha önce gerçekten yaşadık bu tip olaylar çok sık olmasa da. Önemli olan dediğim gibi bir iki çürük elma yüzünden sepetin tamamını feda etmemek, zamanında müdahale etmek / ettirmek.

Sir'ün mesajını alıntıladım ama şikayet konusunda önerim ona değil tabii. Yani var mıdır ona asılan pmden bilemem ama ben pembe patileri kastediyorum daha çok =]
Sosyal ağlarda paylaş

Niye hep erkekler asılır? Niye kızlar asılmaz? Belki biz taciz edilmek istiyoruz? Hıı???
Evet muhtemelen delirdim... Hafiften tımarhaneye doğru yol aliim ben...

Neyse işte şikayet edin kınasınlar, bidaha şikayet edin banlasınlar, hatta bidaha şikayet edin realden adreslerini bulup karambol çeksinler filan.Siz üzmeyin tatlı canınızı:P[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

tek diyebilceem şu replik olur
acun:"bakınız avusturyadayız ama bakın kızlara sarkıntılık eden bi tip var demekki sarkıntılık türklere özgü bişi deilmiş"
*!*sarkıntılık yapan tip gelir**
tip:"abi naber bende türküm seni severek izliyoruz"

-_-[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
misscloudy, 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
patideki kızlara doğru balıklama atlayanları anlayamıyorum..

Tanışalımmı...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 26 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...