Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar...

utopia

Öne çıkan mesajlar

gizlar gizlar geleem miii
yanagizdan opeem miii
siz anaynzin goynunda
ben souktan olem miii

angel-85 =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Özelinize gelen bi erkeğin size mesaj atmasından rahatsız iseniz terslersiniz ilkinde belki naz mı yapıyo acaba der ikinciye terslerseniz hayatta uğramaz bi daha (erkek psikolojisi)hala kasıyosa kendini (ağır abaza pskolojisi) zaten burdan şutlanır sayfalarca tartışılcak bi konu değil sanırım bu ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 25 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
o değilde 2 seneyi aşkın burdayım,müzik forumundan metalci bi kız düşüremedim ya ona yanıyorum

metalci kızı napacan kız dedigin hanım hanımcık olur metalciye bi kere abayı yakmıstım sonu hüsranla bitmisti:) ha ama metalci istermisin dersen tabiki derim:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

ayyyy demiiiinnnnnn
biriiiii p.m.denn glldiiiiii
asildi bana düsünebiliomusaan yanea ?
nickime askkk olmsssssss var mi bölea bisi??????????
bende dedimmmkiiiii bana tommyli bi resminea yolllaaaaa belki düsüneeebilirriiaam.!!1
ayyyyyyyyyyy hep bölee bnlarrrrrr ..
pati sallladm pesmdn geliooolarrr hepsieeaaa keske sallamasydmmmm.
[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..
Sosyal ağlarda paylaş

slm kızlar

webcam var mı?

:-P[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Sosyal ağlarda paylaş

mesela ben yabancı forum sitelerine de giriorum online oyunlardan dolayı orda da bayan arkadaşlar oynadığı için foruma üye oluolar onlara da böle msgların geldii bi zamanlar konuşulmuştu yani burda bir bayana veya bay a isteyen herkes mesaj atabilir ama atılan kişi rahatsız olursa şikayetini eder adam banlanır 2 yapar 3 yapar bıkar yani..

bence böyle şeyleri hiç deklere etmeden silmek veya şikayet yoluna gitmek daha mantıklı gelio bana...

sevgiler[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada patiden kız kaldıracak arkadaslara garbage oneriyorum çoksayıda saçma ikili diyaloglara ortam hazırlayabileceğiniz bir bölüm.zamanında çok aşna fişne oldu,çok kalpler turedi,canlar yakıldı akabinde.benden söylemesi.bide buradan da çeşitli taktikler öğrenip uygulayabilirsiniz[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 25 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
ya böyle tipler olduğu sürece nasıl relax olucamki ?
bir kere dediler sustum
iki kere dediler la havle çektim
üç kere dediler ya sabır çektim
e sustukça bunlar böyle topicler açıp böyle postlar atmaya devam ediolar.

Lonely RULAZZZ!!! :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Anlayamıyorum neden hiç bir zaman kızlar ve erkekler "arkadaş" olamıyorlar.Sanki birbirlerine asılmak birbirlerinden hoşlanmak zorundalar sürekli...Şu ana kadar tanıdığım çoğu kız ya da erkek hep aynı duygualr içerisindeydi.
Ne zaman bir kızla fazla haşır neşir olsam onla diyaloğa girsem birden çatlak sesler türeme başlıyor etrafımda vs. Deli oluyorum ya kardeşim ben belki onu sadece bir dost olarak görüyorum.Belki vakit geçirmeyi en sevdiğim insan o.Kızlar benim için erkeklerden daha iyi arkadaşlar oldular genelde-ama bana potansiyel ... gözüyle bakmayanlar-zaten öleleriyle de arakadaşlık kurmam.
Ayrıca kızlara yavşayanları pek sevmiyorum.Çok yavşak oluyorlar.
Bu arada kızlarda da sanki her benimle konuşan erkek bana laf atan beni dinleyen bana iyi davranan erkek benden hoşlanıyor bana yavşıyor havası var.Bu beni rahatsız eden diğer konulardan biri.Hem bir erkek birisine yavşıyorsa kızda da kabahat var demektir.
Haa birisi gerçekten birisine aşık olmuş olabilir buna bir şey diyemem doğal bir durum.Hem aşk demek karşıdakinin suratından ... endamından etkilenip ondan hoşlanmak demek değildir.Ne biliyim sizin fikirleriniz hobileriniz kahkahanız dudaklarınız hatta diş telleriniz bile bir erkeğin-kızın sizden hoşlanmasını sağlayabilir.

(Pıff gene karman çorman ettim 48de6'yla forumlara ayzmak pek iyi olmuyor.)

Ya bunu burdaki bi linkte buldum da paylaşmadan edemeyeceğim o linki bulup gerisine bir göz atın artık bu kadarına da oha derim ben diyorum ; "OHA"
...
Vil yu kilaymb vith mi? - Benimlen cikar misin?

Gerisini mutlaka bulun hepsini koymadım çünkü komik olmasının yanında çok rezil bir yazı.

[Bu mesaj deadwoll tarafından 26 Ekim 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 25 Ekim 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
topici yurekten destekliyorum ve hatta şöle bi örnek vereyim...
Bir abaza topic örneği

Ve 2 Farklı Doğumgunu topici... farkı bulun bakalım =)
2 Yıllık Quivalen Dogumgunu Topici

_gzm_ in dogumgunu topicini bulamadım ama heh bayağı fazlaydı
şöyle özetleyebiliriz:

said:
kermit, 13 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Quivalen-soth, 13 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
1 sitem bu arada

nerdeyse 2.buçuk yıllık patiyim 2yılın dogum gunu tebrikz olayım _gzm_ in 1 yılkine eşit nerdeyse

*!böhühühea*

edit:üstüne üstlük 2 senedir de unutuluyorum
*!böhühühüühühüeaaa*

senide anan kız doğursaymış
oha diyorum baska bişey demiorum...[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...