Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 click[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Daha iyisi var.. Nokia telefonlarda bi kaç SMS ayarıyla detect ediliyo radarlar.. Ama bilmemne santrallerinin yanından geçerken fln da ötüyomuş.. Denemedim.. Sadece duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum, ilk başta inanmadım. Ama baya bi kişiden duydum.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: hella, 08 July 2003 02:17 tarihinde demiş ki: Daha iyisi var.. Nokia telefonlarda bi kaç SMS ayarıyla detect ediliyo radarlar.. Ama bilmemne santrallerinin yanından geçerken fln da ötüyomuş.. Denemedim.. Sadece duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum, ilk başta inanmadım. Ama baya bi kişiden duydum.[hline]G-power a.k.a gehena Klasik yalandir o :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bununla yakalanmaman lazım ki ceza kesmesinler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sen gazı kökliyecen sonra radar var diip yusufliacan? gazı köklemezsen olmuyo mu?[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bu arada Amerika'da LegaL mi? Ne diye radar koyuyoLar ki o zmn.. Saçma..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 niye en temizinden arabaların maksimum hızını arabayı kullandığı yola göre kısıtlıcıyak basit bir sistem yapmıyorlar? kırmaya çalışanında elinden alırlar arabayı zaten öle cihazları kırmak çook kolay birşey değildir yani biraz uğraşsalar[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Radar dedektörü denilince biraz yazmadan geçemiyeceğim. yaklaşık 4-5 senedir sürekli kullanıyorum ve bugune kadar sadece 2 kez yakalandım. özellikle ankara bursa guzergahı üzerinde özellikle son 1 yılda çok çok fazla yol yaptım ve her sefer minimum gidiş geliş 6 tane olur bu yolda. eğer radar dedektörü kullanırken ilk araba siz değilseniz her seferinde yakalarsınız radarı ama ilk araç siz iseniz biraz riski var. 1 kez radarı buldu polis ama sansına durdurduğunda camda vantuzlarını unuttugum için. biraz korkutmaya falan çalıştı ama sonunda bozuk olan polis arabasının kapı kolunu yaptırmak sureti ile hem cezadan hemde alete el konulmasından kurtardım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 işin komik kısmı ise şu: bu aletin satılması yasak değil, kullanılması yasak.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bunu illa gorunduk bi yere koymak zorundamisin? radio frekansiyla calisiyosa koltugun altina koysanda olmasi lazim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yolu görmesi lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben okiayı denicektim ama arabaya zarar verir diye kitten çıkarmadığımdan deneyemedim :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Direk ceza yemiyosun ki. Alete el konuluyo, sonrasında mahkemeye sevk ediliyosun.. Ayrıca şu nokia'dan radar detect olayını araştırıcam valla.. Çok kişiden duymaya başladım.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 radarlar bariz belli oluyor aslında bulmak istediğiniz zaman Polis amcalarımız bariz belli ediyorlar genelde renault kullanıyor ve alakasız yerlerde tek başına sap gibi duruyor radarlar dikkat ederseniz sağınıza solunuza 180 bile basarsınız çok rahat[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ama radar seni 2km uzaktanda yakalıya biliyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yok yakalamıyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yakalıyo merak etme cendermeninki yakalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Açık arazide 3 KMden yakalıyor yeni alınana ( 1ay oldu) araçlar. Ama yanı şekilde sende onu 3kmden yakalıyorsun :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bunun sistemi nediir yani nasıl çalışır bide ilk araç olasıyla alakası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 isteyen BMW 7 serisi alır ama yurt dışından :))[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 çalışma mantığı olarak radardan yayılan dalgaların senin alete gelmesi ve dolayısıyla senin aletin bagırması gerekiyor. ama ilk olarak sana çarparsa dalgalar sen daha fren yapamadan pırt diye yakalanıyorsun. önünde bir araba varsa ondan yansıyan veya ona ilk tutulan radarın dalgalarını sen yakalıyorsun ve önceden radara girmeden frenliyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ee sen 180 le giderken yavaşlıyana kadar arabaya çarpan çarpar :) napıyon yavaşlayıp aleti söküyon bide polis amcalar görmesin die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya öderim cezasını ahaha ama yanıma zengina rkadaş alırım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bazı radarlar da gezici oluyor... Yeşil Renault kullanıyolar genellikle... Bak gene sinirlendim radar söz konusu olunca. Bikaç defa sollama sırasında hızımızı ölçtü bunlar... Heriflerin niyeti asayiş falan değil ki... Zaten ben pederin trafik cezalarına fatura aldığını 2 defa gördüm. Onun dışında direk polis amcaların cebine çalışıyoruz zaten... (neyse küfürsüz bitirdim post'u)[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi sollama yaparken solladığın arabanın hızı geçerlidir.onun için ceza yazamazlar. bu arada ben izmir yoluda yeni toyota corolla radar gördüm.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar