Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sony HMD-A200 monitörüm var 32mb Geforce 2 mx 200 ekran kartım vardı bugün 64mb Geforce 2 mx 400 ile değiştirdim ardından monitörün masadaki yerini değiştirdim açtığımda titreme oluşmaya başladı daha doğrusu arada titriyor birden bişi oluo birden titreme başlıyor. Tazeleme hızı sayısal olarak max 75 var ama onda titreme oluyor diye en uyguna aldım monitörün söylediğine göre 67.4khz/74.9khz tazeleme hızı görünüyor, belki prizden oluşuyordur diye düşünüyorum 6lı uzatma kablosu var birazdan diğer prize takıcam monitörü. şimdi bunlardan anladığınız ve önereceğiniz bir çözim var mı?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 kac senelik?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 2001 başında almıştım bu arada başka bir prize takınca azaldı titreme normal haline döndü gibi ama genede bir tavsiyesi olan varsa deniyebilirim.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 01 August 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 tylolhot ver, gecer.[hline]blinded by fear of life
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 çok ilkel bi yorum olacak burdaki hardware canavarlarının arasında ama: yakınlarda monitörü bozacak elektrikli alet var mı acaba? bizim ajansta mesela, bir departmanın ekranları olduğu gibi titriyo, klima yüzünden olduğu anlaşıldı en son. bi baksan? *!utanmadan konuyla ilgili cahilliğini gösterir* :P
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ben de monitörü kapatınca gitar amfisinden daha iyi ses alıyorum mesela... Senin sorunun da voltaj düşüklüğüyle ilgili olabilir sanrım[hline]:D
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 xay kardeş seninde networkün çalişmiyor monitörün titriyor başka ne sorunlar war allah bilir sen iisimi makinaları at çöpe yenilerini al rahat et :) ema güzel sölemiş kolonları monitörün yanına yakın tutmak örneğin çok sakıncalıdır içlerindeki mıknatıslardan dolayı ama onla alakası olduunu sanmıyorum biraz dinlendir monitörü 2 3 gün ayarlardan varsayılan dmeişsin zaten onlada ilgili bi sorun yok dinlendikten sonra hala devam ederse alıp bi vestel bayiisine götür monitör ü dier parçalardan ayıran şey bilgisayarcıların deil elektronikçilerin alanına girmesidir[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 seninkinin dansözlükte gözü var ondan titriyo ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 haha haklısın baal :D yok hallettim öle garip bi olay ki şimdi masamın sağında tv var ve sağ tarafta tv açık - kapalı olsada titremiyor sol tarafta pencere var sola koyuyorum güneş gelmesin rahat rahat görim diye bu seferde ekran titriyor (tam altında kablomodem onun altında pc var). baktım titrio fln akşam üstüde oldu güneşte çekildi eski yerine yani masanın sağına koydum düzeldi. o network işine gelince ağ da görüyor icq açılıo ama ie ile nette gezemio bi tek icq açılıo tabi bu da komik bir durum silicem bütün ayarları kurtulucam :D ne o network fln eskiden networkmu varmış. olmadı giderim bilgisayarcıya bak yapmıştın 2 günde bozuldu ayarları tekrar ayarla derim :P yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Eger Network ile soyledigin sorun varsa dns girmeyi denesene diger pc ye buyuk ihtimalle sorun ondan kaynaklanıyodur? kullanabiilecegin dnsler 212.156.4.4(Telekom) 212.156.4.20(Telekom) Belki Sorunu Cozer..[hline]Trust Is a Weakness
Öne çıkan mesajlar