Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha yuh çüş ağzım açık kaldı

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

said:
geffen, 12 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
Yalnız aletin ne olduğunu bilmeyenlerin oranı %80 :)

Anlam genişlemesi miydi neydi. Alet sözcüğü bir çok şey için kullanılıyor artık.Burda bahsedilen 'tool' sanırım yani tamir aletleri yerine.Alet sözcüğü penis yerine de kullanılıyor, bir an adını getiremediğimiz elektronik gereçler içinde. 'Şey' demek gibi bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı kalem geldi aklıma ama gercekten kurala uydum sn sinde hesapladım sora dierini vs derken birden kırmızı kalem geldi gercekten sasırtıcı..guzel bi deney tabi deneyi dogru yapmazsanız abuk sonuclar verebilir..biri gider aa 2+2 kacti falan diyip 3-5 sn beklerse dogru bi sonuc vermez..
Sosyal ağlarda paylaş

ortodontik penslerim geldi aklıma (kendileri gümüş rengindeler) ve ben bunu sadece psikopata bağladığıma yorabilirim, allahım ya tek derdim tek düşüncem ders olmuş,manyak mıyım neyim??[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
alet diince aklımdan direkt penis geçti eheh ne alakaysa
gerçi alakası var yalan olmasın[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

kotu bi adamin karanlik islerine alet olan lacivert bi cuce geldi benim aklima...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...