Theo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya bende bisey var sanip okudum ya adam kendi bilgisayarindaki resimlere link vermis :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrFuNK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 papercut kardeşim biliorum bundan sonra seni. benm kim oldumu sorarsan carterin en büyük hayranıyım. doğal olarak senide sewiorum eyw[signature][hline]'I Love This Game' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrFuNK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 rabbit senide sewiom kardeşim:) menemeci basketbolu bilmiosan sus bence. adam dediğin oyuncular kim onu mrk ediom. sana sadece new jersey i izle diorum.daha dorusu carteri. carter a adam diene bn adam demm diosun sana adamlımı göstermek isterdim ama sorun çıkarmak istemiom böle bi dava için.[signature][hline]'I Love This Game' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Carter adam olabilir ama adam gibi adam değil :) Carter'dan daha iyi adamlar var.Bir kere kuzeni T-Mac.Carter'dan katla daha iyi oyuncu. Kobe Jason Richardson Steve Nash (smaç bazında değil ki ben Nash'in smaç attığını duymadım , görmedim zaten :D ) vs. genel bazda hepsi daha iyi oyuncular. Carter şov adamı...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 carter bence yildiz oyuncu deildir *alnini acar ve opulmeyi bekler*:D[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: NoS, 23 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: carter bence yildiz oyuncu deildir *alnini acar ve opulmeyi bekler*:D yıldız oyuncudur ama adam değildir *alnini acar ve opulmeyi bekler vol.2 *[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Öp lan anlımdan :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bulunduğu hiç bir takımda kazanılmış bir başarı yok hareketleri falan inanılmaz ama takım oyununa katkısı yıldızlık derecesinde değil..Asla bir Kobe ya da MJ değil..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ulan maho darkrider yeni üye oldum dedim nerden biliyim koyulmıycaanı..ayrıca bişey daha dicem sana smaç atılmaz (((basılır)))[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 önce bi resimleri görelimde smaç atılır mı baslır o kalsın[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaPeRCuT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 zaten pc deki resimleri alabilse site,görürdünüz.ben nerden biliyim gösteremediini bende gözüküyo sadece fotolar... çok merak ediosan gir bear share'e,ares'e carter yaz seni tatmin etçek fotolar çıkar merak etme[signature][hline]I'm gonna run away and never say goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 da böyle bi konu neden açarsın ben onu merak ediyorum ben hiç t-mac dünyanın en iisi yok shaq gibisi varsa gelin götümü öpün fln mı diyorum ama bu yaptığını çaylaklığına veriyoruz bi daha olmasın genç[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 +1[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: PaPeRCuT, 24 Ekim 2005 17:19 tarihinde demiş ki: ulan maho darkrider yeni üye oldum dedim nerden biliyim koyulmıycaanı..ayrıca bişey daha dicem sana smaç atılmaz (((basılır))) ikisi de aynı şey ama smaç basmak kulağa daha hoş geldiği için daha çok kullanılıyor :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 smaç atılır mı lol.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi smaç atılır ama şu varki kulağa hoş gelmiyor :) Bence de smaç basmak daha güzel duruyor.O zaman ben niye öyle yazdım.Acele ile basmak aklıma gelmemiş euııuej :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Neee smaç atılır mıııı? La get fahrettinn.. ben sennen aynı pilatformda tartı$mammm. Smaçıda attım diyen adamın annını garı$larım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Abicim şmaç atılır.Maç sırasında smaç şut olarak sayılır.Çünkü bir atıştır.Basketbol atış oyunudur.Smaçta potaya temas olduğu için atış uygun görülmemiş ve basmak vs. gibi terimler kullanılmıştır. Şahsen benim de önüme smaç atılsın mı basılsın mı deseler basılsın derim terim olarak. Yukarıda da uyku + aceleden atılır dedim :D Aynı şey gerçi ama ... :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yapma abicim 40 yıldır basılan şeyi atma.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 carter ikisinide yapar ama carter yüzük alamaz[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: AthleT, 25 Ekim 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Yapma abicim 40 yıldır basılan şeyi atma. abi yemin ederim beden hocamız bile dedi ya basmak daha iyi bir terim olduğu için kullanılıyor yoksa atmak benim içinde şaçma :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu arada carter nets e geldikden sonra savunmaya ve takımına biraz daha fazla önem veriyo gibi gelmeye basladi bana...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar