innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 melee weaponları zaten hunterlar grupdaki melee classlara bırakır. ranged silahlarda hunterlarındır. bu kadar bariz bir konuyu tartışmaya bile geek görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 imkansııııııııııııız[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bizim gurupda thunderstrike hunterların oluyor eğer isterlerse, okadar dandik silahı kimse almak istemiyor çöp melee silahları hunterlara veriyorlar =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi thunderstrike ama ya tipi yeter.... yetermi düşiniyim bi.. evet yeter.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oha ben döverim o hunterı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yakin dovus silahlarini, hunter, gruptaki yakin dovusen karakterlere tabiki birakmali. Eger yakin dovusen oyuncu o silaha need demesse ancak ondan sonra need diyebilir hunter. Lakin buna ragmen hunter need demisse bu hunteri oynatan oyuncunun problemi. Ama roque un, bow a need demesi cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 i see ninjas...[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 budur....[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Need,bir class'in o item'i kullanmasi durumunda atilan bir roll. Yani bir rogue'un Ancient Bow kullanmasi anormal bir sey degil,hatta normal bir sey.Dolayisiyla Need rollayabilir o bow'a,hunter da roll'ar. Adami bir bow'a need rolladi diye atmakla ayip etmissiniz. Ha staff duserdi,2h weapon duserdi,mail armor duserdi adam roll'lardi,atarsiniz tamam da.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: innkeeper, 24 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: öeh be grupta hunter need diyorsa bir bow'a rogue'e bok yemek düşer afedersin ama bu böyledir. benim ana silahım bow. olay tam ninjalık idi, gayet idi etmişiz kovmakla. bin beter olsun. kedi hunter oldukca bizim sırtımız yere gelmez nihah, evet ranged silahlar tabiki bizim, hıh[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 "HuntersRGays said... This is absolutly a site full with NINJA hunters!!" hehe matrak siteymiş.[signature][hline]Moonlantern.Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: dream_endless, 25 Ekim 2005 04:01 tarihinde demiş ki: Need,bir class'in o item'i kullanmasi durumunda atilan bir roll. Yani bir rogue'un Ancient Bow kullanmasi anormal bir sey degil,hatta normal bir sey.Dolayisiyla Need rollayabilir o bow'a,hunter da roll'ar. Adami bir bow'a need rolladi diye atmakla ayip etmissiniz. Ha staff duserdi,2h weapon duserdi,mail armor duserdi adam roll'lardi,atarsiniz tamam da. Vay be ! Oyun hakkinda bilmedigim ne cok sey varmis. Zamanla ogrenecegim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: innkeeper, 24 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: melee weaponları zaten hunterlar grupdaki melee classlara bırakır. Kac tane hunter gördüm Dal'rend'e roguelarin ihtiyaci olmasina ragmen rollayan. Hatta genelde her gidisimde oluyordu bu olay[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kullanicagim her seye rollarim, warrior olduguma gore all your items are belong to me...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: aquila, 25 Ekim 2005 07:22 tarihinde demiş ki: all your items are belong to me... muhhaha oda süfer :) yaw ben bi http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19865 su silahlari istiom baska bisi deil :p [Bu mesaj scorch tarafından 25 Ekim 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ambersal keepera güldünüz de ben benedictionlu priestin eye of divinitye rolladigini gördüm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eye of Shadow diyosan Mirri adli bi denyo abi Magtheridon'dan :) Akilli benedictionim yok ayagina eli bosta geliyo bi de[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet mirri ignore listimde, adres verseler gidip dövecem de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Thunderstrike bizde de 1-2 Hunterlarda var sanirim. Warriorlar zaten kaale almiyor onu.Paladinler de begenmiyorlar. Ya Disc ya Huntera..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: aquila, 25 Ekim 2005 07:22 tarihinde demiş ki: kullanicagim her seye rollarim, warrior olduguma gore all your items are belong to me... Aynen ole. +Crit veren +Sta veren +Str Veren +Ap veren hersey `belongs to me` Crown of Dest dussun bu hafta birakmicam zaten, Mail falan deli stat var ustunde..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yazık deilmi o beltlere robelara daggerlara stafflara onları bulamayanlarda var tahminimce ihraç fazlaları hunterlara gitmiş.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 BİRİ PRİVATE SERVER OLDUĞUNU SÖYLESİN!!!11[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bende de (holy im) Sash of Whispered Secrets var, tüm locklarda olunca priestler rolladi balima kazandim bedavaya : ) Bi tier1 pvp set alabilecek ranka geleyim Benediction'i da Anathema yapicam, dalicam PvP ortamlarina, sonra basta guildmasterim olmak üzere adresimi bulup dövecekler beni : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 puahhaha site guncellenmis winseekerli hunter var eauhaeuhae[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 25 Ekim 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bizim guildden bi hunter a 2x mageblade verecez, yoksa disenchant edilio yazik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar