Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir basliga devam (Him.)

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Delinquet'in basliginda Vanille in bi lafina cevaben bu resmi koymak istedim, 1 yildan gec hede hödö dedi.

baslik : http://forum.paticik.com/view.php?id=116313[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 31 Ağustos 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 31 Ağustos 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 31 Ağustos 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Adamın sevgilisi var . Hemde kız .

:tebrikz:

tam olarak buna koptum quoteleyecektım bırlıkte alayım dedım :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

Bam Margera kankası . Joanne'di sanırsam sevgilisinin ismi . Biseksüel'im evet ama hiç bir erkekle deneyimim olmadı diyor . Bu yaptığı müziğe amaçsız bir şekilde ''Gay Metal'' diye çirkin bir isim takılmasını belirtmez .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sana şöyle diyeyim
Efemine olmak gay olmak değildir
Kendi seçimidir Ville'in . 10$'lık bilgiyle gelip de dış görünüşten insanlara gay dersen tepki toplarsın . Dikkat çekmek için öyle klip yapıyor diyip kurulabilecek 1001 tane komplo teorisinden 1 tanesini ortaya atıyorsun . Öyle düşünürsen adamın kız arkadaşı da formalite diyebilirsin . Saçmalık yani .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...