Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir basliga devam (Him.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Delinquet'in basliginda Vanille in bi lafina cevaben bu resmi koymak istedim, 1 yildan gec hede hödö dedi.

baslik : http://forum.paticik.com/view.php?id=116313[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 31 Ağustos 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Başka biri Ville'i öpüyor . Öpemez mi ? Öpebilir . Basın kötü şey . Direk kötü yola çekiyorlar . Adamın sevgilisi var . Hemde kız .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
erkek güzeline bak bea...
gay metal suxor![signature][hline]i'm ashamed, i was shamed

[Bu mesaj Agirol tarafından 31 Ağustos 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak . Kulaktan dolma bilgiyle konuşmak .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
ei ben bısey goremıorum öpmüş falan fılan bu adamın gay oldugunu nereden bılıorsunuz ben bılmıorum mesela gaymı vila bam le ıle sevgılı fılan dıorlardı ne oldu?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
Bam Margera kankası . Joanne'di sanırsam sevgilisinin ismi . Biseksüel'im evet ama hiç bir erkekle deneyimim olmadı diyor . Bu yaptığı müziğe amaçsız bir şekilde ''Gay Metal'' diye çirkin bir isim takılmasını belirtmez .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
kliplerini weya konserlerini izlemen ytrlidir diyorum. bu kdrda gay olduğunu belli edemez bir insan. zmnında fatih ürek inde sözde kız arkadaşıyla fotoları fln çekilmişti. ama adam hala bas bas gay olduğunu belli ediyor dimi?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
Elimde bütün klipleri var arkadaşım . Bütün kliplerinde dünya güzeli mankenler oynuyor . Hiç bir zaman bir erkekle klip çektirmedi .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
brzda klipleri daha fazla kitleye izletebilmek için weya popülerlik açısından dünya güzeli kızlarla oynaması normaldir. sen buna gay demiyosan placebo nun wokalistide gay deil dersin şimdi?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
Şimdi sana şöyle diyeyim
Efemine olmak gay olmak değildir
Kendi seçimidir Ville'in . 10$'lık bilgiyle gelip de dış görünüşten insanlara gay dersen tepki toplarsın . Dikkat çekmek için öyle klip yapıyor diyip kurulabilecek 1001 tane komplo teorisinden 1 tanesini ortaya atıyorsun . Öyle düşünürsen adamın kız arkadaşı da formalite diyebilirsin . Saçmalık yani .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:

Bak mesela Brian Molko hakkında elinde kanıt var . Yani benim var .

Vanille'i getirin arkadaşım şuraya nerde o[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk

Mesaj tarihi:
Adamların gay yada biseksüel olduğu iddiaları olduğu için şarkıları 2 kere dinleyenler olaya gay metal ismi takıyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Mesaj tarihi:
saçmalık tamamen! ne gay metali o da nedir? arkadaşlar yeni türler çıkartıyorlar kendileri denicekler sanırım.adamların yaptığı bir çok şarkıda süper.aslında bende nefret ediyorum,ama müziğinden değil!
Mesaj tarihi:
Sen gidip ''Hep 16'' dinlermisin arkadaşım ?

Küçük kız değilim
Fare de değilim
Eğer çok isterseniz
Madmazel de değilıım[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
  • Yeni Oluştur...