Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşgeldin Dynun

Nefr

Öne çıkan mesajlar

ne?
nedir bu?
dynun nereye gelmiş?
gitmiş miydi?
peki onun gelmesi bize hayırlı olcak mı?
yine çok soru sordum dimi? :)

neyse hoşgeldin dynun
lol[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun : Son derece kişisel bir insan kendisi. Onu tanıdığım 4 sene boyunca çeşitli hallerini gördüm. Büyük ihtimalle burdaki herkesin yaşadığı problemler olsun, sevinçler olsun hepsini tatmış bi insan.
Dynun seni çok özledim. Bulgaristana gitmenlen gelmen bir oldu..
Artık gelince iki donas da bize çakarsın :D[signature][hline]Ölümden öte köy yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Bulgaristana giden okulu begenmeyen arkadas dynun muydu ? Bir yerlerde okumustum sanki oyle bir yaziyi. Berbat buralar felam diyordu.. Belki de şaşirdim. Şaşkinim..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

evet dynundu. şahsen bana sen ne düşünüyosun dediğinde döngel gavur memleketlerde kalma demeyi çok isterdim ama sonrasını düşününce yemedi. bişey olur filan sonra çok büyük vicdan azabı var..

velhasılkelam dynun döndü iyiki de döndü kendine geldi be adam :D[signature][hline]Ölümden öte köy yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş pek çok kişisel sorun yaşamış ve hepsini atlamış (yani :)) bir insan olduğu için en doğru tercihti diyorum.Tebrik ediyoruz onu.Kendisini güle güle kullanın,aynın saçınız gibi:)
Not: Donas sözünü unutma bakem dynun efendi:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer

[Bu mesaj Kartan tarafından 25 Ekim 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...