Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Tv de filan görmüş annem..Uyuşturucuya alışalım diye ekmeklerin aralarına, kolaların içine, şekerlerin içine atıyorlarmış maddeleri..Birden titreme geldi..Ya böyle bişi olursa bana naparım acaba? Paranoyak diilim kesinlikle ama ne kadar dikkatli olursam olim hayatım başkalarının parmağında gibi bir nevi...[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 püüüüüü serefsizler[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi ara da sinemada kıça eydisli şırınga saplıyolardı[signature][hline]Ölümden öte köy yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :-) kolana nası atıomuş[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 başka dünyaya alalım seni[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 beni alabiliosanız bi zhmt rica edicem[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 paranoyaklıga gerek yok. *!mi acaba*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 polly gel kız portalı açtım trammele gidios[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: fede, 24 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki: bi ara da sinemada kıça eydisli şırınga saplıyolardı hehehe hatırladım ben bunu[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya walla cok dıkkatlı olmak lazım bılınen bıkac marka harıcınde bısey yıyıp ıcmemek lazım malesef yapacak fazla bışey yok cook fazla dıkkat etmek kımseye guwenmemek gerekıyooo[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herifler manyakm pahalı maddeleri onların içine atsınlar. kar yapıcam derken zarara girerler.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya bı alıştınmı nasıl kara gecer onlar dusunsene[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 neyine alışacaksın ya. en fazla gider ekmekten bir tane daha alırsın. uyuşturucu olduğunu nerden anlayacaksın.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 doktora gıdersen kan tahlılınden anlasılır gıtmezsen de hep ekmek alıcak dıılsın ne olduğunu arastırır anlarsın zamanla[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 gereksiz... ya bu korkularla yaşayıp evden dışarı adım bile atmayacaksın, kendi yiyeceğini kendin yetiştireceksin vs.vs. yada hiç bişeyi kafana takmayıp hayatına devam edeceksin. üçüncü bir seçenek yok ve olamazda...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ekmek yemekten de obez olursn bi sure sonra :P yaa sonucta her yerde de yapmazlar bole biseyi.. annem de cok uyarırdı beni. ama ole bilmedigin etmedigin cok ucra koselerde takılma sen yine.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 heheheh =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Cola'da zaten alışkanlık yapıcı madde var. Ama uyuşturucu alınca hissettiğin şey ayrı bi olay be. Sen kola içince sürekli gülüp etrafta dolaşan halisünasyonlar görüyo musun? :D Her sene çıkar bunlar, maksat millet kola içmesin. Amerikan karşıtlığı mı dersin, rakip firma mı dersin bilmiyorum ama tamamen ticari işler bunlar. Yani kolanı da git marketten al. Nasıl atsınlar içine uyuşturucu? PS: Uyuşturucu kullanınca anlaman lazım, o kadar filmler falan var. Ben kullansanm anlardım ama inşallah hiç böyle bişey başıma gelmez yani. Resmen beyin hücresi katliamı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yahu bi kere uyuşturucu bağımlılığı psikolojik bişi en başta... eğer sen aldığın şeyin içinde uyuşturucu olduğunu bilmezsen bağımlı olmazsın ki...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya kola demeyin su diyin işte ne bilim ölesine kola yazdım alla allaa ((= kötü bişey ama bu..[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ekmek bagimlisi mi olcaz?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tamamen psikolojik ya meraklanmayın...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Dagger, 24 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: yahu bi kere uyuşturucu bağımlılığı psikolojik bişi en başta... eğer sen aldığın şeyin içinde uyuşturucu olduğunu bilmezsen bağımlı olmazsın ki... sigaradaki nikotinin esrardan daha fazla bağımlılık etkisi yaptığını duymuştum bi çok kez deneyen ,arkadaşlarda öle diyo allah bulaştırmasın[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ne diyosunuz ya nası ne kan tahlili falan. Uyuşturucu madde kafa yapsın diye değilmi ekmeyi yiyip " anneğğ nağğberjjj ekmekhh nassıığ bahh sıccacıkğğ" deddiğin an anlarsın zaten. Bi daha o ekmeği niye alasınki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 [signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends...In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar