Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkuyorum cidden

Polly

Öne çıkan mesajlar

Tv de filan görmüş annem..Uyuşturucuya alışalım diye ekmeklerin aralarına, kolaların içine, şekerlerin içine atıyorlarmış maddeleri..Birden titreme geldi..Ya böyle bişi olursa bana naparım acaba? Paranoyak diilim kesinlikle ama ne kadar dikkatli olursam olim hayatım başkalarının parmağında gibi bir nevi...[signature][hline]Spiders through my head..

Paticik Kızlar Klübü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 24 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
bi ara da sinemada kıça eydisli şırınga saplıyolardı

hehehe hatırladım ben bunu[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
[url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
Sosyal ağlarda paylaş

ya walla cok dıkkatlı olmak lazım bılınen bıkac marka harıcınde bısey yıyıp ıcmemek lazım
malesef yapacak fazla bışey yok cook fazla dıkkat etmek kımseye guwenmemek gerekıyooo[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

doktora gıdersen kan tahlılınden anlasılır gıtmezsen de hep ekmek alıcak dıılsın ne olduğunu arastırır anlarsın zamanla[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ekmek yemekten de obez olursn bi sure sonra :P
yaa sonucta her yerde de yapmazlar bole biseyi.. annem de cok uyarırdı beni. ama ole bilmedigin etmedigin cok ucra koselerde takılma sen yine.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Cola'da zaten alışkanlık yapıcı madde var. Ama uyuşturucu alınca hissettiğin şey ayrı bi olay be. Sen kola içince sürekli gülüp etrafta dolaşan halisünasyonlar görüyo musun? :D Her sene çıkar bunlar, maksat millet kola içmesin. Amerikan karşıtlığı mı dersin, rakip firma mı dersin bilmiyorum ama tamamen ticari işler bunlar. Yani kolanı da git marketten al. Nasıl atsınlar içine uyuşturucu?

PS: Uyuşturucu kullanınca anlaman lazım, o kadar filmler falan var. Ben kullansanm anlardım ama inşallah hiç böyle bişey başıma gelmez yani. Resmen beyin hücresi katliamı...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bi kere uyuşturucu bağımlılığı psikolojik bişi en başta...
eğer sen aldığın şeyin içinde uyuşturucu olduğunu bilmezsen bağımlı olmazsın ki...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 24 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
yahu bi kere uyuşturucu bağımlılığı psikolojik bişi en başta...
eğer sen aldığın şeyin içinde uyuşturucu olduğunu bilmezsen bağımlı olmazsın ki...

sigaradaki nikotinin esrardan daha fazla bağımlılık etkisi yaptığını duymuştum bi çok kez deneyen ,arkadaşlarda öle diyo
allah bulaştırmasın[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...