Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet diadl up noluo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizde de oluomu bilmiom ben nete bağlandığımda ilk 15 dakka falam çok güzel gidio ama ondan sonra veri alış verişi olmuo eskiden böyle bi sorun yoqtu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Mesaj tarihi:
DEDE !

öhöm..
Oluyo arada bana da.Ttnet'ten kaynaklanan bi sorun olsa gerek.[hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hmm ttnet sorunu olabilir bunu bırakın en onemlisi bilerek olabilir aslında akıllıcada cunku baglantı kopup yeniden baglanmaya calısınca arama parası olarak kontor diyorlar galiba 60000 TL mi ne alıyor...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mesaj tarihi:
napalım katlanacaz artık yazın kesin geçiom nası olsa cablo ya o zamana kadarda bi kampanya filan olsa bari 200kağıt modem yaa![hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Mesaj tarihi:
walla en güzeli t3 kardeşim saniyede 45 Kb!
Tabii nirden bulacan onu? :D
Bu arada bende TTnet kullanıorum, dediğin doğru! İlk bi 10-15 dk. felan hızlı ama birmüddet sonra yavaşlıyo, deli oluom! Adamlar aslında kafayı ii çalıştırmış! Baktın ilk 15dk'dan sonrası yavaş millet bidaha bağlanıo, e her bağlandığında da 600000tL'i muCx yapıolar :)

Ah Ahh! Üniversiteyi bi kazansam gerisi kolayda.. Yoksa bisimkilerin niyeti askere yollamaya dönebilir valla. baktı bu olmuyo, hem seneyede çift sınava dönüo yine. yallah doğuya! :([hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
Mesaj tarihi:
t3 ? sanıyede 45 kb ?

onun 1mbıt olası lazım deılmıydı yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum

walla ablamlar ıngılterede 20pound a 70kb la dl edıyolarmı$[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 23 Şubat 2003 20:15 tarihinde demiş ki:
indirime gerek yok. kabloya 50 milyon vermek varken dial upa 150 milyon veren ve kabloya geçmek istemeyen tahta kafalar var.[hline].:LevieMaxilackOnline:.
Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!

levie ciğim benim için söylüyorsan benim aylık ortalama 45 milyon felam geliyor telefon faturası.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

• Yeni Oluştur...