Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ekran birden kapandı sorada geri gelmedi ablamın monitörüylede denedim ondada tık yok acaba ekran kartımmı yandı :( gitti x800 :(:([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 pc biraz kapalı kalsın güç kablosu(prizden kasaya gelen) ve monitörün kablosunu sök kasa arkasından 4-5 dk bekle sonra tekrar çalıştır bir dene[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ok bi deniyim (bu arada ablamın bilg inden atıyorum fake değildir :) )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nedir peki sonuç?[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 onboard varsa onla bi açmayı dene pc yi..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 üfle.ısınmıştır.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bilgisayar hiç mi açılmıyor ? yoksa açılıyor da dıt dıt sesi gelip öyle kara ekrandamı kalıyor? eğer ki dıt dır sesi gelip öyle kalıyorsa işlemci yanmıştır hiç açılmıyosa power supply.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 işlemci olmadan dıtdıt sesi de çıkmaz ram yanmış da olabili ekran kartı da[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 görüntü gitti diyor açılmıyor deil[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: fastreload, 22 Ekim 2005 23:55 tarihinde demiş ki: işlemci olmadan dıtdıt sesi de çıkmaz +1 :D. kabloları iyice kontrol et kasada sarsılma filan oldumu aç bak içine, ekran kartının fanı bozulmuştur ısınınca gümlemiştir..[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Olaydan önce kasaya ayağın, bacağın filan çarptıysa üzülebilirsin. Arkadaş sinirlendikçe kasaya tekme atardı (aynı ben) bi gün "Abi windows açıldıktan 2 saniye sonra ekran kararıyo ama ses filan devam ediyo; sonra da restart atıyo, napcam?" dedi. O aralar da Generic Host Process hedesi çıkmıştı, elimde CD'lerle indim aşağı (komşumuzdu); bi baktım worm ile alakası yok. Aklıma ilk gelen ekran kartı oldu. Kasayı açıp ekran kartına bi dokundum, elim kızardı resmen. Meğer adam kasaya tekme atmış; kasa da servisten yeni gelmiş, montajı yapan tipler ekran kartını vidayla sıkıştırmamışlar, atılan tekmenin de etkisiyle ekran kartı yerinden oynamış. Temassızlık nedeniyle kart inanılmaz sıcaklıklara ulaşır olmuş. Eğer 15-20 deneme yaptıysan olay ilerlemiş olabilir.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: fastreload, 22 Ekim 2005 23:55 tarihinde demiş ki: işlemci olmadan dıtdıt sesi de çıkmaz ram yanmış da olabili ekran kartı da ah iyi yakalamışsın benim yazım hatam o bilmediğimden değil :) yoksa bosuna dıt mıt demem eheh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hiçbi ses yok(dıt dıt sesi) sadece görüntü gelmiyo kapalı bıraktım kabloları kontrol ettim fıs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Başka bir ekran kartı bul arkadaşlarından birinden. Bir de öyle dene...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o sesi bende hatırlıyorum eniştemin makinada ilk kez duymuştum ama neyseki orda 5200 vardı pek içimize oturmamıştı ama x800 baya bi kötü valla bak içim cız etti ama üzme kendini o kartın hertürlü garantisi devam ediyodur git versinler yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 power supply değiştirmek gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 işlemciyi sök, geri tak...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 @gormo: kasa çalışıyor, monitör kapanıyor, güç kaynağıyla ne alakası var? said: Lonely, 23 Ekim 2005 23:01 tarihinde demiş ki: işlemciyi sök, geri tak... ben olsaydım gwindonun yerinde şimdiye kadar kasadaki TÜM parçaları çıkarıp takmıştım :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 23 Ekim 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Güç kaynağındaki bir arızadan sadece monitör çalışmayabilir mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 X800 serisi bir kartsa hiç korkmadan servise verebiliyor olman lazım. Günü kurtaraya uğraşıyorsun gerçi ama panikle belki hatırlamamış olabilirsin. Direkt git ver servise. Gün aşırı da durumu kontrol et, en geç 1 ayda sorunun çözülsün.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hmm sanırım sorun board daymış neyse bilgisayarı servise teslim ettim çok sağolun yardımlarınız için[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 power supply in gitmistir buyuk ihtimal bana aynisi olmustu bikac sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar