Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp Hakkında Sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi yabancı bir serverda guild "war" açıcazda. Benim pvp konusunda birkaç eksiğim var. Sorularım şöyle .

1-Nasıl arka arkaya birden fazla explosion potion atılıyor?
2-Pvp taktiğiniz varmı hiç güzel?. ( 100 Magery , mage bazlı olucak yani)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
hiç gerek yok
adama an ex por at sonra bi para field at sonra artık şeklinde duvarlar atıcan ardından da ateş duvarı atıcan yetmedi mi tmm canım kardeşim poison duvarı da at :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
Baksana dediğin doru da o 100 str için geçerli ya hardgamer de ne yapacan adamın 1100 1200 arası str sı var en az hea one ne yapalım duvar or dıcen en az onu kesmek ıcın 3 duvar tazelen lazım varsa baska tactics ler yardım edin (Aslında lazım değil ama muhabbet olsun)
Mesaj tarihi:
Ya böyle çok kişi varken olcak taktik söylerseniz iyi olur. Guild warda adamı paralyze etcende , şehrin ortasında wall koycanda üstüne (crim olunur) , derken adamlar keser zaten.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
atıcam flam ı rel sanet i uus sanet i giyecem deri seti alıcan eline +15 krss bide kalkan sole renklisinden kovala adamı kacamaz ya alt f4 ya olum[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
  • Admin
Mesaj tarihi:
adama an ex at explosion koy falan lol...!
abicim heryer turk shardlar gibi pvp sistemi ile yürümüyo bazı serverlarda paralyze yesende büyü atabiliyosun ve paralyze süresi bazılarında 4-5 sn falan
kısacası ilk once pvp ile ilgili soru soran elemanın bilgi vermesi lazım bunlar böle böle diye sonra taktik istemesi gerekli :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
neyse dynamick haklısında. belliki çok özel bir taktik yok ortada. Herkes aynı taktikleri kullanıyor. heh sağolun genede explosion olayıda düşününce yapılıyormuş :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
Pvp'nin taktiği mi olurmuş?

Itemin, bağlantın, makinen iyiyse, bide hızlıysan (speedi kastetmiyorum tabiki) pvp yeteneğin iyi demektir zaten.

Zaten daha küçük pvp taktiklerini bile bilmiyosan, sen hiç açma o guildi.[hline]ymumcuoglu

Even the smallest person can change the course of the future...
Mesaj tarihi:
said:
Jayz, 29 July 2003 13:36 tarihinde demiş ki:
spherescripting ile pvp arasindaki baglanti nedir acaba?
merak ettim.[hline]never too old to learn!
old quaxis, new exile developer

paticikte baska uo platformu var mı ?
osi war oside sorsa da olur da
burasının da bi mahsuru yok bence[hline]ICQ: 4435695
Mesaj tarihi:
said:
rexx, 28 July 2003 22:38 tarihinde demiş ki:
Baksana dediğin doru da o 100 str için geçerli ya hardgamer de ne yapacan adamın 1100 1200 arası str sı var en az hea one ne yapalım duvar or dıcen en az onu kesmek ıcın 3 duvar tazelen lazım varsa baska tactics ler yardım edin (Aslında lazım değil ama muhabbet olsun)

Baba Sana Tavsiyem Lvl 20 Felansan öle lvl 23leri keserken güzel bi set giy sora adama vuruken alt+s yap salut shield punch bonusu veriyo rahat kesersin[hline] Icq=349844412
[email protected]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 29 July 2003 11:49 tarihinde demiş ki:

Itemin, bağlantın, makinen iyiyse, bide hızlıysan (speedi kastetmiyorum tabiki) pvp yeteneğin iyi demektir zaten.

Zaten daha küçük pvp taktiklerini bile bilmiyosan, sen hiç açma o guildi.[hline]ymumcuoglu

unutmaki kral olan hem bunların en iyisine sahip olur hemde ii pvp taktikleri geliştirendir :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 30 July 2003 02:53 tarihinde demiş ki:
unutmaki kral olan hem bunların en iyisine sahip olur hemde ii pvp taktikleri geliştirendir :)

Ahah kral sıfatı az kalır :-)[hline]ymumcuoglu

Mesaj tarihi:
Bak adamın aklını karıştırmak için macroya bi tür yazılar al ne biliyim mesela...

O güzel dudaklarını Shubou fln...
Ben locusta hep
Dayyyyyyyyt
Die dalarım bu sayede atttığın spellleri anlamaları biraz zor..
  • Admin
Mesaj tarihi:
flood dan jail verilmiyor ise büyü sonlarına say macrosu koy 3-4 tane ve say e şu tuş kombinasyonunu yap
alt gr+ ü
büyü sözlerin cok hızlı bi biçimde kaybolur hiçbir yazıda geçmez :)

Avrupanın pek cok shardında cok lamerce bir yöntem olarak kabul ediliyo büyü+spell flood falan adalar pvp yapcaksan yap böle seylerle uraşma falan diyolar ama turkiyede gelkenek olmus bi durumda :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 30 July 2003 02:53 tarihinde demiş ki:
said:

unutmaki kral olan hem bunların en iyisine sahip olur hemde ii pvp taktikleri geliştirendir :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

boşver item vs vs herşeyi dynamick i dinle sen :)
sylveria da mage leri god mode ye geçirdiler zaten :P çok ta iyi oldu benim açımdan shmaro yu kenara çektik yeni char da gm healer yaptık olduğum yerde dursam zor kesecek warrior :P
ama o halbert fln ne öyle ben bıraktığımdan beri baya aşmış kendini evlat acısı gibi vuruyo ya :P ama sorun o vurana kadar fs bile atıyon :)
Mesaj tarihi:
dostum o serverda Votex bow varmı varsa eğer hemen temin et sonra off kim tutar seni :P
ama büyük ihtimalle yoktur.
adamı önce paralyze et sonra etrafına feidleri döşe sonra başla Kal Vas Flam Kal Vas Flam Kal Vas Flam'de Kal Vas Flam yap sonra isterse yatmasın bu taktik hg dede işe yarar paralyze field çekecen altına artık şeklinde sonra yanlarada birer tane sonra dediğim gibi Kal Vas Flam Kal Vas Flam Kal Vas Flam :P haa arada Bir In Nox at bare :P
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 30 July 2003 08:32 tarihinde demiş ki:
flood dan jail verilmiyor ise büyü sonlarına say macrosu koy 3-4 tane ve say e şu tuş kombinasyonunu yap
alt gr+ ü
büyü sözlerin cok hızlı bi biçimde kaybolur hiçbir yazıda geçmez :)

Avrupanın pek cok shardında cok lamerce bir yöntem olarak kabul ediliyo büyü+spell flood falan adalar pvp yapcaksan yap böle seylerle uraşma falan diyolar ama turkiyede gelkenek olmus bi durumda :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

katılıyorum her zaman yaparım ama bir kere jaile tıktılar 24 saat :PP ama olsun süper bişi yaw ama herkes kullanıyor genelde :)
Mesaj tarihi:
said:

Zaten daha küçük pvp taktiklerini bile bilmiyosan, sen hiç açma o guildi.[hline][i]ymumcuoglu

lol hemen ezcez dimi milleti. ben zaten bu taktiklerin hepsini yapmış yada görmüş bir adamım. taa snn ilk açıldığında başladım. Benim öğrenmek istediğim şöylee özel taktiği olan varsa belki paylaşır hani. Ama haklı olduğun bir konu var , elin gavurları hızdan kazanıyor sürekli. Ben ekranda 5 adam gördümü aşırı lage girerken adam hiç yoktan kıpırdıyabiliyor.

bu arada ezdik iyice serverda hehe. yanlız işin kötüsü kapatıcaz heralde war'u adamlar bizim 3 katımız fazla kişi. neyseki daha yakalanmadık onlar birlikteyken eheh. tek - 2 kişi yakalayıp öldürüp kaçıyoz. Gerilla taktiği =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
mage'i salla olum exile'de oynuyom ben daha adept shieldfighterım ama 89.5 ile neyse expert sw (76.8) journey tct (65) novice healing ve anatomy (32-45) ama 3X GM Mage'yi çok rahat alıorum hee ama şu var PvP'yi bilecen taktiğini iyi kuracan silahına göre elinde katana varken farklı viking varken farklı halberda varken farklı diğer GM Mageler de zamanı gelince beni almıo mu alıo ee daha ne? her şey skillde veya itemde bitmio bunu annayın app adam bile çok rahat adept adama fkafa tutar ve karşısındaki PvP yoksunu ise öldürür bile olay işi bilmekte,taktikte ve zekada yatıo!
Mesaj tarihi:
Zaten sürekli herkes aynı taktikleri uyguluyor, özel taktik olarak neyi bekliyosun onu anlamadım.

Ayrıca birde sürekli Türk-Avrupalı ayrımcılığı var sizde.Bunu geyik olarak görüyo olabilirsiniz ama karşınızda oynayan yabancılar bunu farklı görüyor.(Bkz:Türkler neden sevilmez)Neyse bu konu hakkında konuşmak isteyen varsa o thread'de devam edebiliriz, burasının konusu sapmasın.[hline]ymumcuoglu

Mesaj tarihi:
One thing leads another:
un jux - nox "deadly" - çek weaponu baktın bandajlicak in porla imanına kadar vur dipçiği kafaya.

Warriorsa : rel wis - nox - por cor wis çalış silahı çek saldır bandajda inporla

bunları bilmeyen zaten gözümde newbidir hala snnin potion içmeyi bilmeyen playerları zamanını hatırlatır bana ;)
Mesaj tarihi:
Taktik mi diyorsun;
1-)Grandmaster Assassin olcan
2-)Zeki olcan
3-)Hızlı olcan
4-)Uygun Zamanda Nox u Verecen
5-)Afiyet Olsun[hline]º°°¤ i'M afRaiD 2 lUv so fAsT daT iT miGhT noT LaSt
cUz i kNoe LuV cAn cOme wit gReaT pAiN buT wHeN
i dO faLL iN lUv onCe aGaiN tOLd u <3 I LuV U <3....
wiLL u huRt mE? wiLL u bReAk mY heaRt? oR
  • Yeni Oluştur...