codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oyun çıktı ben şu anda alıp oynuyorum yeniliiik olarak 15 yeni ırk var milattan sonra 300 yıllarında geçiyor normal bir expansion packten fazlasını sunmuyor[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Pek beğenmedim açıkçası.Vay be dedirtmedi.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 icinde turk olan her oyunu oynarim istanbulu fethetmek mumkunse ana amacim benimde o olur. sonra yinede sahlaniyor..[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ılk oyunu tanımıyo benımkı rome total war not ınsatalled dıo elımde patladı ehehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 batı romayla oynaan varmı?böyle bi fanteziye girdim,normalde harddan aşşğıda zorluk dercesinde oynamıyorum toptal war ları,batı romayla oynarken mediumda bile deliriyorum,tam anlamyuıla saclarımı yoluyorum,teker teker her üniteyi yerleştiriken uzun uzun düşnüyorum,yinede başarı yok :),hunlar+vandallar gelicek yakında o zman napıcam bilmiyorum,ingiltereden fln çekildim,baya bir toprağı bıraktım nası olsa koryamıyorum iye,oyunun başlangıcında verdikelri parayı olduu gibi peasentlara harcadaım revolt ları onmek için,şimdi kar yüzü görmyüroum hep eksilerdeyim,heh eğlenceli ama bi cıkış yolu bilen yokmu?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Viktor, 16 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ılk oyunu tanımıyo benımkı rome total war not ınsatalled dıo elımde patladı ehehe tw'yi bidaha kur dene[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seifer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Amanin! nasil med'den sonra rome sevilmez ya.. ben oyunun hizi yuzunden ayri bir taptim oyuna. Medevil'da sahaneydi ama birsuru abidik gubidik bugi vardi, oyun gocuyordu, reflesh sorunlari felan sıkıyordu kısaca insanı.. ama bence tekrar oynanabilirlik açısından rome dan daha iyi. Geçen yükledim ama aynı tas aynı hamam patchliyorum yine oyun göçüyor vs.. ebzdirdi bende rome oynadim. Rome un motoru cidden harika benim dandik mx 440 bile kaldiriyor oyunu, hatta medevil savaslari kadar kasmiyor bilem eh yani.. expansioni dort gozle bekliyorum. :) Edit:Beklemiyormusum cunku cikmis :)[signature][hline]Spiritus Sanctus [Bu mesaj Seifer tarafından 25 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar