Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bu oyunu xp de çalıştırmak için bi crack felan varmı.Aradım ama abuk şeyler çıktı.Oyun biraz eski gerçi.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 crack sormak yasak :Pp eski dos oyunları felan xp de çalıştırmaya yarayan bi patch gibi bir şey vardı xp için sanki tam hatırlamıyorum gerçi[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 darkstone dos oyunu değil. darkstone'de crack veya cdkey yok diye hatırlıyorum ben. Eğer CD'de crack bölümü yoksa, cd'de veya windows'ta bir sorun olabilir.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 compability mode dene :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar