Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delta Force. Black Hawk down


Absolut

Öne çıkan mesajlar

teknik olarak başarılı(grafik-ses-müzil vs),eğlence olarakta geride kalmayan bi oyun,savaş alanı iyi yansıtılmış,kanlı bir çarpışmanın içinde hissediosunuz,ve son 4-5 görev filmden alıntı(dolan tankların arkasından koşma,bi binada ağır ateş altında rehin kalan askerlerinin arasında miroğluluk yapıp arka sokaklarda gidip,binaya vuran havantoplarını etkisizhale getirme),operator zorluk seviyesinde oyunu oynamassan zevk'in z sini göremessin(ben zorluk derecesini deiştirme yerini göremediimden ööle oynamıştım :),bence paran değicek bir oyun,havan toplarını patlattığımız bölümde 1-,1.5 saat uraşmıştım ve yardıma gelen zırhlı araçları görünce sevimiş,gözelrim yaşarmıştı,bölümü bitirip bi derin ohh çekmiştim,oyun adamı kendisine çekiyo,9-10 helikoperle şehire giderkenki sessizlik,ve şehirdeki angrymoblar :)

vede
-ALPHA ONE,UNDERSTOOD,LUCY!LUCY!LUCY,GOODLUCK BOYS

eeh roamn yazım ama güzel oyun,çok![hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir türlü Delta Force serisini huzurla oynayamadım gitti. Sistemim çok rahat kaldıracak bir sistem ama bir türlü bu DF serisini oynayamaıyorum. 800x600 yapıp bi sürü grafik ayarını kıstım gene takılıyor delircem yav. Binlerce daha sağlam oyunda tık yapmıyor bu oyuna gelince alet sapıtıyor. Akıl verebilcek olan varmı?
xp2000+
GF2 64 Ram
512 Ram
Bunların rahat rahat oynatıyor olması gerekmez mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm,bende p3 550,190sdr(xp olmasa 320),asus gf4mx440

detay seviyesini baya yükseltiyom,hiç sorun çıkarmadan ii prformans alıodum,senin sistemde rahat çalışması lazım[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...