Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Denemiş olan var mı? Nasıl güzel mi? Demin aldım ama denememe daha 6 saat var merak ettim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 fena degil[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Güzel oyun oynanmaya değer yane gerçekçi bir oyun tek mermi olayı var ama rainbow kdr gerçekçi olmasada güzel,gerçekçi ve eğlenceli bir oyun[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 df 1 den beri tek kursun olayi var :) o yuzden rahat ilerliosunn kursunda harcamıosun fazla[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hmm çok beğenmedim ben açıkcası. sürekli aynı olay sıkıyor adamı bir süre sonra. yinede atmosfer falan fena değildir[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 teknik olarak başarılı(grafik-ses-müzil vs),eğlence olarakta geride kalmayan bi oyun,savaş alanı iyi yansıtılmış,kanlı bir çarpışmanın içinde hissediosunuz,ve son 4-5 görev filmden alıntı(dolan tankların arkasından koşma,bi binada ağır ateş altında rehin kalan askerlerinin arasında miroğluluk yapıp arka sokaklarda gidip,binaya vuran havantoplarını etkisizhale getirme),operator zorluk seviyesinde oyunu oynamassan zevk'in z sini göremessin(ben zorluk derecesini deiştirme yerini göremediimden ööle oynamıştım :),bence paran değicek bir oyun,havan toplarını patlattığımız bölümde 1-,1.5 saat uraşmıştım ve yardıma gelen zırhlı araçları görünce sevimiş,gözelrim yaşarmıştı,bölümü bitirip bi derin ohh çekmiştim,oyun adamı kendisine çekiyo,9-10 helikoperle şehire giderkenki sessizlik,ve şehirdeki angrymoblar :) vede -ALPHA ONE,UNDERSTOOD,LUCY!LUCY!LUCY,GOODLUCK BOYS eeh roamn yazım ama güzel oyun,çok![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bhd nin filmi gusel odlugu icin almısıtm oyunu oda gusel cıktı :) biraz oynadım sora yeni bilg alınca yuklemedim ehe[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Black Hawk'lardaki minigunlara hasta oldum ben.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 O Sam'in repliiydi :-P[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bende bir türlü Delta Force serisini huzurla oynayamadım gitti. Sistemim çok rahat kaldıracak bir sistem ama bir türlü bu DF serisini oynayamaıyorum. 800x600 yapıp bi sürü grafik ayarını kıstım gene takılıyor delircem yav. Binlerce daha sağlam oyunda tık yapmıyor bu oyuna gelince alet sapıtıyor. Akıl verebilcek olan varmı? xp2000+ GF2 64 Ram 512 Ram Bunların rahat rahat oynatıyor olması gerekmez mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hmmm,bende p3 550,190sdr(xp olmasa 320),asus gf4mx440 detay seviyesini baya yükseltiyom,hiç sorun çıkarmadan ii prformans alıodum,senin sistemde rahat çalışması lazım[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ya işte sorun orda ben ilk delta force serisinden beri 1 kez olsun oynayamadım bu yavaşlamalar nedeniyle delircem. Sorun sadece DF serisinde digerlerinde bir problem yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yok mu bu derdime bir çare bulabilcek akıl verebilcek olan? Sadece ve sadece DF oynarken olan bir sorun. Diğer bütün sağlam oyunları rahat oynuyorum ama DF açınca ekran acaip kesintili oluyor ve oynanmaz bir hal alıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bir çare plz[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar